Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zdravím všechny, tak dneska chci vyvětrat, stáhnu zadní okna..... a rup. Pravé bum dolů a nejde nahoru. Prosím o návod rozdělani tapecu. Díky moooc.

Po 5. letech se to nějak začíná rozpadat 😡 . Začíná mě pomalu, ale jistě sr.t.

Odesláno (upraveno)

Na YouTube je spousta videí například 

Je to relativně jednoduché osobně už bych neodděloval plast co je pod uchycením madla protože se mě zlomily zobáčky a i na videích je vidět že se lámou, sice to pak drží ale ale jde to i bez demontáže. Já jsem bral polskou repas sadu za 600 a nevím proč ale lanko s kladkou mě tam za boha nešlo dat, jak kdyby bylo lanko krátké. Požil jsem tedy staré a příště bych už bral jen samotný plast za 300 Kč. Bohužel je toto velká bolest P508 na druhou stranu ta oprava je rychlá a jednoduchá. Podepřené okno jsem měl tak za 30 min s opatrností rozděláné podle videa pak 2 dny cekacka na díl a 30 min skládání. Teď už vím jak na to a troufám si rict ze jako kancelářská krysa bych to zvladnul celé do půl hoďky. Jo a určitě objednej i ty krapky do tapecu

Upraveno uživatelem Vítek1
Odesláno

prosim,mohu poprosit o navod jak shodit tapecirunk prednich dveri spolujezdce u 508,spadene sklo a demontaz i boc.zrcatka?nejde zaklopit elektr.Dekuji

• O 4 týdny později...
Odesláno

Postup je viacmenej zhodný ako vo videu v predošlom príspevku. Takisto upozorňujem, že nedávajte dole to čierne plastové madlo, je to zbytočné. Biele tesnenie pod tapacírom netreba dávať celé dole, stači odlepiť spodnú časť (potom nezabudnúť prilepiť naspäť)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

čau , nemáte někdo odkaz nebo rozměry na ty plastové čudly co drží tapec ?  

Odesláno (upraveno)

chlapci děkuji , objednávám z ali pod renaulťáckým číslem 7703077476 ( 50 ks 233+50 kč pošta ) bůh ví kolikrát do těch dveří polezu :D 

Upraveno uživatelem Davidak79
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj, tak i mě potkalo to co Vás. Rád bych se zeptal čemu z těch dílů se říká "běžec" ? A také jestli zde není někdo z Královehradeckého nebo Pardubického kraje kdo by pomohl s opravou. Děkuji.

Odesláno

První výměna mi dala zabrat, ale když už jsem to vyměňoval na dalších dvou, tak za 20min hotovo. Teď už mě to čeká už jen u řidiče. Jinak dá se to zvládnou.

• O 1 rok později...
  • O 7 měsíců později...
Odesláno
V 5. 9. 2017 at 18:31, kajvet napsal:

mohu také požádat... na levých zadních dveřích něco prasklo a okno spadlo dolů... děkuji moc 

Dobry den, take mi spadlo okenko u pravych zadnich dverich peugeot 508sw. Jak sundam oblozeni dveri, ma nekdo navod prosim? Moc dekuji za odpoved. 

Odesláno

Tak dneska mi odeslo poslední okno a to u řidiče 🙈 ... Máte někdo tip kde objednat sadu? ... Minule když jsem objednal, tak mi neseděli články (měli o drážku navíc)

Popř zda někdo nemáte na prodej. Přední leva

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...