Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

co hovorite na svetla full led a som zvedavy ako dlho vydrzia do prvej vymeny..mne sem tam niekto blikne, ale uz nereagujem..v noci mi svietia denne,stretavacky a parkovacky..vela ludi si mysli, ze svietia aj dialkove..ked prebliknem tak stiahnu dialkove..jazdim vacsinou v noci a svetla su super..dufam, ze v novej 508 budu uz natacacie..

Odesláno

Nejde o to co, říkáme my, ale o to zda jsou homologována pro daný typ vozidla a samozřejmě také jejich nastavení. A také o to co asi říkají řidiči proti jedoucích vozidel. Soudě podle jejich problikávání, to asi nebude úplně v pořádku. 

Odesláno (upraveno)

Franta:  asi mal na mysli origo full led svetlá takže o nejakej homológácii a nastavení nie je reč. Mám ich aj ja, svieti to neskutočne a aj dizajnovo je to zvládnuté perfektne. Vyrovná sa snáď len nový Passat. Natáčanie vôbec nie je treba, prisvecuje do zatáčky ten bočný led pás a pri pomalej jazde aj hmlovky, ktoré sú tiež led. Jednoducho paráda. Mne ešte neblikol nikto, len sa ľudia otáčajú čo za auto ide. Pekne je riešený (vraj úmyselne) modrý horný okraj vyžarovaného svetla, čím sa okolie pekne domodra prifarbude (značky ap.)

Upraveno uživatelem AnotherOne
Odesláno

Je treba uznať že model po fl. má tie full led peckové, vždy viem dokonale určiť protiidúcu 508fl :) a vyzerá to super, ale so xenonmi som ja plne spokojný, svietia vynikajúco.

Odesláno

aj ja som spokojny..kolega ma natacacie xenony, tiez dobre svetia..ale ledky su jasnesie a prijemnejsie na oci..v noci som najazdil uz okolo 55 000..skor by ma zaujimala zivotnost..pytal som sa v servise na nastavenie..je to z vyroby a vraveli, ze urcite dobre..ludia este niesu zvyknuty stretavat jasnejsie svetla..predtým ked som stretol auto s ledkami, tiez som cumel ako puk..podobne svieti aj passat..parkovacky,stretavacky a denne..nevies kolko stoja napr. nove stretavacie ledky? predajca mi tvrdil, ze to nema problem vydrzat aj 200 000 km

Odesláno

Zdravím, na mě bliká snad kazdej desatej:-) vzdy pred horizontem ci v pravotocive zatacce. Zvlast v tech "zatackach" na dalnicich i kamionaci. Obcas to nevydzi ani auto jedouci na dalnici v prave tahle zatacce treba 300m prede mnou. To se mi snazi naznacit zadnima mlhovkama, abych zhasl dalkove:-), tak jim predvedu jak sviti dalkove:-) Jinak za to muze zrejme vnitrni LED ve svetlometu na strane ridice. To mi osvicuje pravej pangejt ci chodnik snad do vysky 1.5m, samozrejme cim delsi vzdalenost tak jeste výš(viz. ty dalnice).

• O 3 týdny později...
Odesláno

Osobne si myslím, že ako zdroj svetla budú použité štandardne dostupné led (nejaké CREE a pod.) takže by nemal byť väčší problém to doma vymeniť. Asi najviac práce dá rozobratie svetlometu.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

mam pul roku 508 s full led, najeto 23tis km a pravy svetlo sviti nizko, jako kdyz se zklopilo

sice po nastartovani se naklapi ale nezvedlo se, po diagnostice pry ze je ko

dnes mi dali novy svetlo (pry) a sviti mi hlaska servis v budikach a blika kontrlolka potkavacich svetel, ale svetla svitej a znackovej servis nevi co s tim

a to me ceka 1100km v noci s blikajici kontrolkou

nesetkal se s tim nekdo?

Odesláno

Asi máš auto v záruce, tak je na servisu  dát to do pořádku i kdyby měli vyměnit půlku auta. Pokud je nový světlomet, tak asi něco zvrzli na diagnostice. Poradit neumím, protože jsem na dia ještě 508 s full LED neměl. Prostě reklamovat.

Odesláno

to jo, ja to reklamoval, dali novy svetlo a zatim nevedi co s tim a ja to mam na jezdeni, ne na reklamovani a v sobotu jedu na dovcu, 1100km v noci tam a pak zase zpet

tak jen doufam, ze to cestou neprestane svitit

uroven autorizovanych  servisu bych rekl stale upada, skoda je nic moc a peugeot jeste o dost horsi, ale u skodovky dost lidi poradi na foru, tech aut je mrak a lidi na foru taky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...