rado1 Odesláno 3. leden 2017 Odesláno 3. leden 2017 co hovorite na svetla full led a som zvedavy ako dlho vydrzia do prvej vymeny..mne sem tam niekto blikne, ale uz nereagujem..v noci mi svietia denne,stretavacky a parkovacky..vela ludi si mysli, ze svietia aj dialkove..ked prebliknem tak stiahnu dialkove..jazdim vacsinou v noci a svetla su super..dufam, ze v novej 508 budu uz natacacie.. Citovat
FrantaCV Odesláno 3. leden 2017 Odesláno 3. leden 2017 Nejde o to co, říkáme my, ale o to zda jsou homologována pro daný typ vozidla a samozřejmě také jejich nastavení. A také o to co asi říkají řidiči proti jedoucích vozidel. Soudě podle jejich problikávání, to asi nebude úplně v pořádku. Citovat
AnotherOne Odesláno 4. leden 2017 Odesláno 4. leden 2017 (upraveno) Franta: asi mal na mysli origo full led svetlá takže o nejakej homológácii a nastavení nie je reč. Mám ich aj ja, svieti to neskutočne a aj dizajnovo je to zvládnuté perfektne. Vyrovná sa snáď len nový Passat. Natáčanie vôbec nie je treba, prisvecuje do zatáčky ten bočný led pás a pri pomalej jazde aj hmlovky, ktoré sú tiež led. Jednoducho paráda. Mne ešte neblikol nikto, len sa ľudia otáčajú čo za auto ide. Pekne je riešený (vraj úmyselne) modrý horný okraj vyžarovaného svetla, čím sa okolie pekne domodra prifarbude (značky ap.) Upraveno 4. leden 2017 uživatelem AnotherOne Citovat
loque Odesláno 4. leden 2017 Odesláno 4. leden 2017 Je treba uznať že model po fl. má tie full led peckové, vždy viem dokonale určiť protiidúcu 508fl a vyzerá to super, ale so xenonmi som ja plne spokojný, svietia vynikajúco. Citovat
rado1 Odesláno 4. leden 2017 Autor Odesláno 4. leden 2017 aj ja som spokojny..kolega ma natacacie xenony, tiez dobre svetia..ale ledky su jasnesie a prijemnejsie na oci..v noci som najazdil uz okolo 55 000..skor by ma zaujimala zivotnost..pytal som sa v servise na nastavenie..je to z vyroby a vraveli, ze urcite dobre..ludia este niesu zvyknuty stretavat jasnejsie svetla..predtým ked som stretol auto s ledkami, tiez som cumel ako puk..podobne svieti aj passat..parkovacky,stretavacky a denne..nevies kolko stoja napr. nove stretavacie ledky? predajca mi tvrdil, ze to nema problem vydrzat aj 200 000 km Citovat
AlBunda Odesláno 4. leden 2017 Odesláno 4. leden 2017 Zdravím, na mě bliká snad kazdej desatej:-) vzdy pred horizontem ci v pravotocive zatacce. Zvlast v tech "zatackach" na dalnicich i kamionaci. Obcas to nevydzi ani auto jedouci na dalnici v prave tahle zatacce treba 300m prede mnou. To se mi snazi naznacit zadnima mlhovkama, abych zhasl dalkove:-), tak jim predvedu jak sviti dalkove:-) Jinak za to muze zrejme vnitrni LED ve svetlometu na strane ridice. To mi osvicuje pravej pangejt ci chodnik snad do vysky 1.5m, samozrejme cim delsi vzdalenost tak jeste výš(viz. ty dalnice). Citovat
AnotherOne Odesláno 4. leden 2017 Odesláno 4. leden 2017 před 8 hodinami, MJSytic napsal: No aby ses z toho nepo ... Keď som to prvý krát zapol veľa nechýbalo Citovat
AnotherOne Odesláno 4. leden 2017 Odesláno 4. leden 2017 před 8 hodinami, rado1 napsal: nevies kolko stoja napr. nove stretavacie ledky? Podľa SB sa mení celé svetlo 1186€ Citovat
rado1 Odesláno 4. leden 2017 Autor Odesláno 4. leden 2017 coo?..to hadam za tu cenu vymenia vsetky svetla na aute..dufam, ze vydrzia 400 000 km a potom zoberiem novy model.. Citovat
rado1 Odesláno 4. leden 2017 Autor Odesláno 4. leden 2017 vraj to ma mat az 240 koni http://www.largus.fr/actualite-automobile/scoop-peugeot-508-ii-sw-2017-premieres-photos-et-infos-6087384.html Citovat
radek171076 Odesláno 20. leden 2017 Odesláno 20. leden 2017 LED světla jsou fakt pecka. Skoda, ze je nemám v 5008 Citovat
TommyC4 Odesláno 20. leden 2017 Odesláno 20. leden 2017 Dnes som videl 508 s Full led svetlometmi , podľa SPZ max polroka a práve svetlo v peachi. Citovat
radek171076 Odesláno 20. leden 2017 Odesláno 20. leden 2017 No pokud je to 1/2 roku staré auto, tak je to dobrý. Samozřejmě to na.... , ale zase to vyřeší záruka. Horší je to po zaruce. To je pak masakr Citovat
TommyC4 Odesláno 21. leden 2017 Odesláno 21. leden 2017 tolkoto stoji lavy svetlomet >>>> 1 458,85 EUR Citovat
loque Odesláno 24. leden 2017 Odesláno 24. leden 2017 Osobne si myslím, že ako zdroj svetla budú použité štandardne dostupné led (nejaké CREE a pod.) takže by nemal byť väčší problém to doma vymeniť. Asi najviac práce dá rozobratie svetlometu. Citovat
PeugeotHDi Odesláno 24. leden 2017 Odesláno 24. leden 2017 Svetlomet bude zlisovany za tepla a bude to treba otvorit tak, aby som svetlomet neznicil...tiez suhlasim, myslim, ze pojde to vymenit, len to chce spravny "drift" Citovat
doctortom508 Odesláno 21. červen 2017 Odesláno 21. červen 2017 mam pul roku 508 s full led, najeto 23tis km a pravy svetlo sviti nizko, jako kdyz se zklopilo sice po nastartovani se naklapi ale nezvedlo se, po diagnostice pry ze je ko dnes mi dali novy svetlo (pry) a sviti mi hlaska servis v budikach a blika kontrlolka potkavacich svetel, ale svetla svitej a znackovej servis nevi co s tim a to me ceka 1100km v noci s blikajici kontrolkou nesetkal se s tim nekdo? Citovat
HonzaZ Odesláno 21. červen 2017 Odesláno 21. červen 2017 Asi máš auto v záruce, tak je na servisu dát to do pořádku i kdyby měli vyměnit půlku auta. Pokud je nový světlomet, tak asi něco zvrzli na diagnostice. Poradit neumím, protože jsem na dia ještě 508 s full LED neměl. Prostě reklamovat. Citovat
doctortom508 Odesláno 21. červen 2017 Odesláno 21. červen 2017 to jo, ja to reklamoval, dali novy svetlo a zatim nevedi co s tim a ja to mam na jezdeni, ne na reklamovani a v sobotu jedu na dovcu, 1100km v noci tam a pak zase zpet tak jen doufam, ze to cestou neprestane svitit uroven autorizovanych servisu bych rekl stale upada, skoda je nic moc a peugeot jeste o dost horsi, ale u skodovky dost lidi poradi na foru, tech aut je mrak a lidi na foru taky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.