Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mě ted dorazily použité šrouby s tou plochou dosedací plochou, kupoval jsem to tady od jednoho uživatele fóra, a taky jsou na 19 klíč a ty předešlé mám na 17 a bez problémů, jen jsem musel sehnat větší klíč... Akorát na jednom šroubu mi chybí ta podložka, tak snad to nebude dělat neplechu že tam nebude .... Takovou podobnou jsem doma nenašel ...

Odesláno

No ale kvůli těm podložkám jsi musel koupit  jiné šrouby;) (s rovnou dosedací plochou). Takže to možné neplechu dělat nebude, ale asi poškodíš tu díru na šrouby v disku.

Odesláno (upraveno)

Kup deset...

Anebo kup jednu a vysvětli jim, že pracuješ na projektu za půl milionu a musíš ověřit, jestli to bude fungovat.

Šroub vezmi sebou.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno (upraveno)

Neměli by tam být ty podložky u origoš šroubů nějak na pevno? - Nepamatuju se že by mi nějaká někdy vypadla při přehazování kol...

Mám doma ještě celou náhradní sadu z 307 v pytlíku a šrouby jsou pořád v páru s podložkama...

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

viz obrázek...prodávající mi je poslal jestli to jsou opravdu ty co potřebuju...kdybych se zahleděl, zjistil bych že na jednom šroubu ta podložka není .... hold zjištěno až když jsem je dával na auto ...

20170415_200736_jpg_bb0efe8d1209d6f399caaece21ea2864.jpg

Odesláno (upraveno)

:D mám ho!!! - ten třetí napravo uprostřed...:D

Jo to jsou origo šrouby...:D

Upraveno uživatelem pavelu96
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Rád bych se zeptal, zda si někdo oficiálně přes Peugeot nechal dopsat jiný rozměr kol? Byl jsem tady v Peugeotu se na to zeptat, pán mě od toho odrazoval smyslem že vyhodím 3tis a nemusí mi tu žádost Peugeot Česká Republika ani schválit . Mám v TP jen 16´ kola a rád bych 17´  Taky mi ty 17´ odůvodnil tím že jsou na větší motor, tzn na 2.0l a já mám 1.6l trošku sem to nepobral, a ve vysledku už ani moc nechtěl řešit. Tak jestli náhodou se to někomu povedlo? Nebo nějaký postřeh? 

Odesláno

Ve výbavě Allure má i 1.6HDi v základu 17". Takže ji musí mít zapsanou v TP, to co ti řekl je pitomost.

Ale jinak nevím, já nic nezapisoval, vše tam mám, i 18".

Odesláno

Myslíš Access? Ten byl snad jen ceníkovej. Pokud máš digi klimu, tak máš minimálně Active, Ale ten zápis jen některých kol je celkem častý, i u jiných značek. Já mám primárně (v konfiguraci vozidla) uvedeny 16". Výbava byla Allure, takže jsem to rovnou dostal na 17", ty jsou v poznámce stejně jako 18". Plus tam mám zimní provoz(Q s viditelnou cedulkou, jak pro 16" tak pro 17".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...