Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 13 hodinami, Hafity napsal:

Když to tak čtu, tak to ani zkoušet nebudu.... Až budu mít špinavý okna, tak navštívím klasické kartáče a basta.... :roker

Však jeď .... Kdo Ti brání. A pak můžeš z dlouhe chvíle spočítat kolečka vyškrábaná v laku :)

Odesláno

Asi tak, hold k tem skrabancum od tesca pribudou i ty z mycky :D

taky jsem mel pred 14ti dny nutkani to oplachnout, sampon, wapka, vypadalo to ciste, nez to uschlo :) a stalo to jen 40kc

Odesláno
před 15 hodinami, Vena garážmistr napsal:

Tak jsem rád že nejsem sám kdo nechal balík v krabičce na myčce a auto se mu nelíbilo jak je umytý. Vloni nebo předloni už nevím kterou zimu to bylo jsem se rozhodnul že zkusím myčku v H.Počernicích u Martin Oil ( u divadla).  Nacouval jsem 807 do toho chlívku a zavřel jsem za sebou vrata no přece nebudu stříkat na auto horkou vodu aby mi to hned stydlo s tý zimy venku, naládoval jsem do té škatule drobásky a začal jsem očistu když jsem se dostal k předku auta tak se najednou vrata otevřeli ale nikde nikdo tak jsem je zas tlačítkem zavřel a pokračoval jsem šampónem auto jsem " oblíknul do pěny" a zase se otevřeli vrata a to už mezi nima stál frajer a začal hulákat že ty vrata musí být otevřený aby obsluha z pumpy viděla co se děje v myčce nato jsem mu řekl že pak je zbytečný připlácet za horkou vodu když bude studená dřív než dopadne na auto on na to že tohle ho moc nezajímá. Tak jsem auto spláchnul a jel do pryč. Bylo to jen tak spláchnutý od největšího marastu stálo to asi 120 peněz nas..nej sem byl do večera. Od tý doby jsem tam nebyl. Jezdím občas do Čelákovic do Mycího centra ale taky už podražily oproti začátkům nebo to opláchnu doma wapkou párkrát jsem byl u Globusu na Čerňáku ale tam se mi dvakrát stalo že mě tam nechtěl pustit kvůli těm příčníkům tak tam už taky nejezdím.

Myslíš v Čelákovicích v Záluží?

Myčka vcelku dobrá i wapka ae už docela podražily a co se týká myčky tak tam už nikdy nepojedu... dřív to byla jedna z nejlepších a ted.... po takzvaném umytí vyjedu ven a koukám a auto totálně mokrý.. takže totálně na ho***

jinak co se týče dobré wapky tak jezdím u nás v Milovicích na Benzinu nebo pak občas do Nymburka.. sice je to tam dražší jak u nás ale umyje to 

Odesláno

já dojel na wapku. potejdnu že smyju ten zkurv ...vápenec z lomu a jdu k tomu žroutu mincí....vemu do pravé packy pištol a chystám dvacku do díry ...a vedle v boxu se sprchuje nějaký autí ....a koukám....z mý pištole bez spuštění stříká ..asi na třetinu provozního tlaku ale stříká ...

krásných 5 minut na celý auto zadara po celý čas jako vedlejší box....

Odesláno
před 9 hodinami, StibTo napsal:

Však jeď .... Kdo Ti brání. A pak můžeš z dlouhe chvíle spočítat kolečka vyškrábaná v laku :)

No já mám všechny pixly pracovní, takže nějaká kolečka na laku mně vážně netrápí. Lak nejezdí, ten se jenom vozí. Auto je stejně jenom hromada kovů a plastů, které jsou zbytečně drahé při nákupu, provozu i údržbě. Bohužel to zatím bez nich neumím....

Odesláno

Já na podobnou myčku, ale jinou firmu jezdím a zvládnu za 50,- pro mě dostatečně umýt celé auto. Ale vím, že tam lidi nechají i 200,- a pořád jsou nespokojení.  

Odesláno
V ‎31‎. ‎12‎. ‎2016 at 12:16, brixtr napsal:

Myslíš v Čelákovicích v Záluží?

Myčka vcelku dobrá i wapka ae už docela podražily a co se týká myčky tak tam už nikdy nepojedu... dřív to byla jedna z nejlepších a ted.... po takzvaném umytí vyjedu ven a koukám a auto totálně mokrý.. takže totálně na ho***

jinak co se týče dobré wapky tak jezdím u nás v Milovicích na Benzinu nebo pak občas do Nymburka.. sice je to tam dražší jak u nás ale umyje to 

Ju  tuhle vím to že se poslední dobou zhoršili když sem tam by naposled tak jsem to " reklamoval " že je to blbě usušený a bylo mi řečeno že to tou technologií že už má nejlepší za sebou a že by měli na jaře měnit celou technologii.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...