Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

taky si myslím, že dnešní mladá rodina by měla mít aspoň kombi :myslim

že jsem objel celé mládí s dvěma děckama v malých fiatech a škodě 120 nemá smysl připomínat--byla jiná doba a jiná auta...,kdyby situace byla jako dnes, šel bych do MPV, kvůli prostoru a hlavně bezpečnosti

• O 3 týdny později...
Odesláno

My máme kombíka a měl jsem jen kombíky líbí se mi a hlavně je to i prostorný. V létě se nám narodi syn tak když někam cestujem jen složím kočár dám ho do kufru a furt mám půlku kufru na nákup nebo tašky. Nebo když jezdíme na pár dní na ryby tak málo vybavení se nebere do kombíka se to vejde že je jesště rezerva a to berem jen to co je potřeba na ryby. Teť jsme jeli s Fordem ecsort sedan a měli jsme ho až po strop na bouchaný. Jediný co tak s kombíkem nejde všude zaparkovat. Časem až budou děti větší tak se budem rozhodovat co koupíme dál.

Odesláno

S tím parkováním, vzpomínám, jak jsem s 406 combi přijel někam na sídliště, a našel jsem tam 3 fleky tak tak na krátkou fabii, ale ne na tohle o metr delší... V tomto ohledu to asi může být docela pro zlost, když má někdo pořádné kombi a bydlí v takovém místě.

Odesláno (upraveno)

No myslel jsem porovnání např. P306 hatchback vs. sedan vs. kombi.

Je pravda, že se mi s krabicoidní 806 zacouvává lépe, než s kombikoidním Focusem....

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno

Nemyslím, že rodina s dětmi = kombi. Je to spíš o tom, jak moc ta rodina auto využívá. Pokud budu každý víkend jezdit na chatu a v zimě na hory tak kombi bude určitě pohodlnější. Když pojedu jednou za rok na dovolenou tak to zvládnu i v malém hatchbacku. Jinak v tom kombíku budu celý rok vozit vzduch. S jedním děckem (zatím) se do 406ky sedan v pohodě vejdeme i na 2-týdenní dovolenou. A kvůli druhému dítěti určitě neplánuji cíleně koupit kombi. Brácha to zvládá s 5-členou rodinou v 206 HB :D (sice s rakví na střeše, ale jde to).

Odesláno (upraveno)

blbost - nastavíš prst ,veme celou ruku ,já 1 batoh ,líp taška a ženská tohle.... 2662.jpg

teď se MUSÍ vlézt do kufru Bxa ,kde je ještě rezerva a nářadí ,tak má cca 370 L ,aňi Ň ňavíc,kdo má ty krámy tahat.Je jedno ,jestli jsme jeli na přespání na noc nebo tohle ,co je na foto,tohle bylo Chorvatsko na týden ,ale od návstěv se to nelišilo...

osobně to nedávám a ani to nechci vydýchávat ,aby mi s něčím jezdila....kdo by to furt stříkal a jezdil max 40 / hod

dostane V6 awt Xm ,pak se uvidí...to je furt něco - nevlezou si ma tam nohy,nedám je pod volant,nevidím z toho...musím řadit.......

Upraveno uživatelem myšut
Odesláno

Tak ono je to jednoduché, co si kdo našel, to holt má :D

Tolik k té "nutnosti" náklaďáků, protože milostivá "musí" vzít na každou cestu půl baráku, k tomu má ještě hromadu keců a odnést a naložit to navíc stejně musíte vy :P

Odesláno

oddie... ono je to ale kolikrát násobně rychlejší a hlavně bezpečnější tu bagáž naložit sám, nechci se dotknout inteligence drahých poloviček zdejšího členstva ale je to tak. Jedna kamarádka chtěla s dcerkama odvézt na letiště. Já měl odpolední tak to vymyslela po žensku. Já nás nalodím do auta, dovezu nás k Tobě do práce tam na Tebe počkáme a Ty nás odvezeš na to letiště a stáhneš auto k sobě domů protože stejně nás budeš vyzvedávat na letišti Ty. Letěla ona a její dvě těsně předpubertální dcerky. Každá kufr na limitu váhy + kabelka a batůžek a do HB mondea to nastlali takovým způsobem  že se měl problém si tam dát svůj batoh který nosím do práce. A když jsem je pak vyzvedával tak jsem pro ně byl Berlingem a do toho bych si musel asi některý ten kufr dát na klín kdybych je to nechal nakládat.

Odesláno
před 14 hodinami, myšut napsal:

blbost - nastavíš prst ,veme celou ruku ,já 1 batoh ,líp taška a ženská tohle.... 

To sedí :-) kde jsi vzal fotku našeho auta? Já mívám taky batůžek, v něm krom mých věcí i zrcadlovku, tři objektivy, nabíječky a elektroniku pro děti a zbytek kufru jsou holek 3 kufry, sportovní tašky a tašky a tašky...

Odesláno

ta fotka je již legendární,měl jsem ještě cuka to blejsknout na Bx ...ale proč taky ,vypadá to stejně

Tohle klišé je pravdivé z poloviny - jo rodina má mít kombi,proč ne ....ale vše se vyvíjí,i ty pidilidi.

Odroste to a proč v 5ti letech a starší vozit kočáry,když to chodí...proč tahat 5tery hadry na děcko...Když si to člověk špatně vychová ,pak to potřebuje . Jinak stačí 2je hadry a pyžamo. To samý ženská. dřív jsem to bral z legrace ,že dělám stěhováka ,dnes je to blbost a tvrdě jí to selektuju.

Pak si u své polovičky nedokážu představit ,jak mi zaparkuje do 5 m místa s kombi ,co má 4.7 m,aniž bych nepoznal někoho z pojišťovny a mého okolí osobně při řešení škoďáku.Moje to prostě nezvládne a já to tak beru ,někdo je na to někdo na onde jiného.Pokud si koupí něco svého,ať si s tím jezdí.

Odesláno

Asi tak, dělat stěhováka jen proto, že mám velké auto je blbost, ale každý svého štěstí strůjcem. Ono sice do velkého auta se všechno nacpe, ale skládáte (stěhujete) to tam stejně vy, na místě taky, řešit, abyste popelnici zaparkovali co nejblíž, zasrat si zbytečnejma krámama celej pokoj... proč? 

Já mám v tomhle výhodu, že drahá polovička je zvyklá si kamkoliv sbalit tak, aby to všechno unesla na jeden zátah na hrbu na neomezenou vzdálenost. A to samé učí i děti. Takže ač máme na rodinu auto v podstatě obrovské, stejně s sebou moc zbytečných krámů netaháme. Akorát je to výhoda, když tam chce člověk naházet třeba kola, nebo se to používá jako náklaďák na tábor, ale na dovolenou s sebou oblíbené křeslo po babičce ani trofejní kávovar a gril potřebu tahat fakt nemáme... 

Odesláno

U nás jsou všechna auta jen moje, žena s nimi nechce mít nic společného :P

A že doma před garáží stojí nějaká další popelnice zatím nemá tušení, kupodivu ani děti to zatím nepráskly.

Odesláno

jo takový štěstí na ženu ,která se sbalia na vejlet během minuty ,svlečená byla dřív jak já, a vypila to samý množství tvrdýho co já ,v práci mě pojebala jako nadřízená a já jí zase večer podřízenou ....to bylo pouze 1x ......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...