Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V Monday, November 21, 2016 at 8:58, Weri 605 napsal:

Jo.. A pak se nedoplatíš... :) 

Tak se trochu opravim, 3750kč ,přední okno, proti zvěři +kuny :D, živelná,karambol  parkoviště ,havarka ,myslím,že takle nějak to je

Odesláno z Samsung J 5 

Odesláno

To teda nevim co mas za auto nebo pojistovnu protoze ja v praze s plnym bonusem platim cca 4900 POV plus zver, dale 1500 za okno pojistene na 40tis. A za havarijko po me chteli 19tisic. a to to mam pres mistniho klubaka a ani brokeri se nedoatali s castkou niz. takze abys mel havarijko a pov i s oknem za 3750 mi prijde neuveritelne nevyhodne pro pojistovnu. pokud auto neni nejaka stara slupka.

Odesláno

Allianz

a moje auto znáš dobře 

Nedávno jsem tady někde psal,jak se se mnou KOO po incidentu na parkovišti vypořádala, a to jsem jim létá páně platil pěkný roční pojištění a když  jsem od nich po letech něco  chtěl tak tak mi nedali ani korunu 

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno
před 3 hodinami, Scratch napsal:

To teda nevim co mas za auto nebo pojistovnu protoze ja v praze s plnym bonusem platim cca 4900 POV plus zver, dale 1500 za okno pojistene na 40tis. A za havarijko po me chteli 19tisic. a to to mam pres mistniho klubaka a ani brokeri se nedoatali s castkou niz. takze abys mel havarijko a pov i s oknem za 3750 mi prijde neuveritelne nevyhodne pro pojistovnu. pokud auto neni nejaka stara slupka.

Stará smlouva. Já jsem taky platil 3 800,-Kč za povinný u Allianz. Dříve to bylo nazvané jako exluziv a měl jsem v tom okna do 20 000,-Kč, zvěř, poškození zvířetem, vandalismus, živel, přímou likvidaci a jednu zaviněnou nehodu bez vlivu na bonusy. Letos jsem chtěl smlouvu změnit, ale když jsme to přepočítali , tak bych se dostal na nějakých 5500,-Kč a byla v tom jen zvěř,okna a ještě myslím ta přímá likvidace.  

Odesláno

no ale jde tam hlavně o ty likvidační částky...... jestli si někdo myslí, že na přední okno mu stačí 2.000 od pojišťovny a 10.000 si pak zaplatí sám kdyby náhodou.... a stejně tak 200.000 na škodu způsobenou.... tak bude samo platit 3.000 ročně... :cool: my co víme, že když srovnáme se zemí Rols, Mercedes AMG, Q7, Hamra a eště lehce šťouchnem do Jaguára a Ferári, co jedou zrovna na Legendy :D  a nechceme nic dalšího přispívat z vlastní kapsy, tak si zaplatíme rači víc na povku :) já toho mám za 12.560,- a nestydím se za to (a to umím řídit.. ;)) každý svého štěstí......... :papa

a tím bych ukončila zase ty :xvul :) 

PS: ozzy... :D  geniálně napsáno.. :super

Odesláno

Už je to jasný a diskuze se ubírá jinam ... Ale za mě taky benzín :) A jinak možná jsem to nečetl úplně pořádně (i když jsem se snažil přečíst vše) ale od začátku máš Kouďáku jasno, že P307 a jde jen o motor ? 

Odesláno

pokud je jasno že 307 - tak bych vybiral podle stavu  a ne motoru 

jinak vyhrava klasicka 1,6  ale i  jednoducha 1,4 se da 

jinak na hrkani  kolem komina bych se nebal i 1,4 hdi 

kolega z prace ma najezd  podobny a sel do 1,6 HDI  a zatim  to jezdi v pohode

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak nějak nemůžu zabrat tak jsem se jen tak kouknul na bazos.cz po :

307,2.0i, panorama,tažný,loketa no a moc jich tam teda není... :( Teda žádná..  Ale když si odmyslím tu loketku tak sou tam 3.. (není v popisu ani vidět na fotce)

To ta origo loketka ze sedačky je něco extra? 

Odesláno

MJSytic no jo ale ty ses chlap jak hora ta musí upadnout jen co se na ni podíváš.. :D Takže nějaká ta dodělávaná bude lepší a bude i úložný prostor. Děkuji za cenné info! :)

Odesláno
V 22. 11. 2016 at 15:03, Scratch napsal:

Je to jednoduchý, bydliště v Praze kde je riziko všeho horší než v dolní,horní...to zdrazi pojistku az 1xtolik

Ale i tak mi to přijde dost platit 25500 za vše za mondeo,nevím jak to mas starý a jaká je pojistná částka....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...