OK406 Odesláno 16. listopad 2016 Odesláno 16. listopad 2016 Šalda, přiznej se, že to chceš pro sebe. Citovat
Sniper17 Odesláno 16. listopad 2016 Odesláno 16. listopad 2016 sice to asi pro Šaldu nebude ale našel jsem rc hračku pro slečny modelářky Citovat
Šalda Odesláno 16. listopad 2016 Autor Odesláno 16. listopad 2016 před 5 hodinami, oddie napsal: V 27MHz a u těch levných hraček bude FM jak u normálního rádia, rušit se nemusí, jen musí být každý na jiném kanálu, je jich v tom pásmu snad 40? Buď by to mělo být nastavitelné výměnným krystalem, nebo přepínačem, nebo jestli je to napevno, je třeba vybrat ty modely tak, aby měly ty kanály různé, a je hotovo. Takže asi bude nejlepší zajet přímo do obchodu a tam to zkusit, a podle toho se uvidí, takhle přes internet to možná bude na prd. Citovat
Šalda Odesláno 16. listopad 2016 Autor Odesláno 16. listopad 2016 Teď sem se díval na Lidl, a budou tam mít auto na dálkový, s dvoukanálovým vysílačem, to znamená co? Že si můžu zvolit mezi prvním a druhým kanálem? Tudíž by se ty auta mezi sebou nehádali? http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?action=showDetail&id=63818 Citovat
oddie Odesláno 16. listopad 2016 Odesláno 16. listopad 2016 Ne, tím myslej, že se tím daj ovládat dvě funkce - takže zatáčení a rychlost (příp. vpřed/vzad). Ten popis u toho maj teda mizernej. Citovat
Šalda Odesláno 16. listopad 2016 Autor Odesláno 16. listopad 2016 Aha Jinak, tohle by možná bylo řešení, v Brně sem našel tyhle auta, jedno bych koupil 27Mhz a druhý 40Mhz https://www.rc-modely.eu/katalog/zbozi/auta_51/elektro_63/rc-auta-pro-deti/produkt/buggy-1-20-40-mhz https://www.rc-modely.eu/katalog/zbozi/auta_51/elektro_63/rc-auta-pro-deti/produkt/buggy-1-20-27-mhz Ty rozdílný barvy bych už nějak okecal Jinak v čem se to vlastně liší to 27Mhz nebo 40Mhz, nebo to při normálním použití nepoznám? Citovat
Šalda Odesláno 16. listopad 2016 Autor Odesláno 16. listopad 2016 Super, takže abych to tady nějak uzavřel, když koupím tyhle 2 auta tak tím vyřeším to rušení a bude vše v pořádku, je to tak? Citovat
Péťa Odesláno 16. listopad 2016 Odesláno 16. listopad 2016 Když vysvětlíš ty barvy Ale třeba u nás se kupují stejné věci a různé barvy. Pak se nehádají... Citovat
Šalda Odesláno 16. listopad 2016 Autor Odesláno 16. listopad 2016 Ty barvy už nějak obkecám, teda doufám Určitě to nebude první hračka kdy budou mít stejný ale jinou barvu. Citovat
parizov Odesláno 5. prosinec 2016 Odesláno 5. prosinec 2016 Tak jsem se tady inspiroval s dárkama pro vnučky... Jen ty barvy [emoji2] Citovat
Šalda Odesláno 6. prosinec 2016 Autor Odesláno 6. prosinec 2016 Já teda nakonec koupil vysokozdvižný vozíky na ovládání, ale na kabel, a mám po problému Ten měsíc jim to vydrží..a příští rok už něco koupím, ono stejně asi pro 3letýho kluka ta bugina moc není. Příští rok koupím tanky, viděl jsem sadu že můžou vzájemně po sobě střílet. Citovat
vendelinek Odesláno 6. prosinec 2016 Odesláno 6. prosinec 2016 To je hezký, a s čím si budeš hrát ty ? Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Šalda Odesláno 7. prosinec 2016 Autor Odesláno 7. prosinec 2016 To už mě nebaví, už si radši hraju sám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.