Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No nevím  :myslim:(  Ta maska je hodně podezřele podobná 508, ne ? Snad Peugeot nepůjde cestou jednoho nejmenovaného koncernu, kde se posledních X let auta zepředu nedají vůbec ale vůbec rozeznat ...

Odesláno

Jakou lidovější cenu bys chtěl, však začíná na 270. Nafták za 330. Alespon dle ceníku na stránkách peugeotu. 

Konkurent v podobě Škoda Rapid začíná na 300. Ale na tom autě je hodně poznat, že to je low-cost. 

Pokud jde o FL, ta 301 je taková modernější, dospělejší. Líbí se mi. Jenom škoda, že to je a bude jen sedan. 

Odesláno (upraveno)

Co čekáš od nižší střední třídy? 200? Bohužel zkušenost z Dacií nemám, abych řekl, zda "dává smysl". Třeba Rapid mě neoslovil ...

Upraveno uživatelem MilanF1
Odesláno (upraveno)

Je to pěkný vypadá o dost líp než předchozí generace...však u Peugeotu ty ceníkové ceny jsou jen orientační odečti si 10-20% z ceny podle kolik usmlouváš a už je to lidové jak píše MilanF1  Rapid je úzká koza...301 je o dost větší a prostornější...Dácii s P301 nemužeš srovnávat ohledně kvality vůbec...

ted jsem najezdil z new 3008 cca 150km a za mě:potlesk:super:super:super

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno

301 je v čr cenově celkem nesmysl, zvláště ve chvíli, kdy cenovka atakuje novou 2008 (reálné ceny, né ceníkovky). Jiné trhy chápu a určitě se najdou kupci i u nás, ale C-Elyse vypada stále lépe a konstrukčně mě to auto nijak nenadchlo, chybějící plasty, hlučnost.. no uvidíme, myslím si, že to bude mít na našem trhu hodně složitý

Odesláno

že chybí nějaké plasty, malé kryty atd.,někde kousek laku, prostě blbosti, které by ve výsledku stály max.5000 korun ke kupní ceně, to čověk fakt nechápe, asi snaha srazit cenu co nejníže :(

Odesláno (upraveno)
před 23 minutami, minimaxa napsal:

Skandální :D

:)dělal jsem Pandu, kde kapota zespodu bez barvy a vnitřek celé podlahy, která je pokrytá kobercem, tak nastříkaná v barvě auta :mrk--to by jeden neuvěřil, a hlavně nepochopil

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Takže nejaké novinky ktoré nás možno čakajú na Peugeot 301. Už som to našiel aj na talianskych stránkach. V1,6 Vti by mala byť EAT6 Quickshift prevodovka. Čo vy na to?

peugeot-301-2016_02.jpg

peugeot-301-2016_03.jpg

peugeot-301-2016_05.jpg

peugeot-301-2016_08.jpg

peugeot-301-2016_07.jpg

Upraveno uživatelem Duffusss

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...