myšut Odesláno 13. listopad 2016 Odesláno 13. listopad 2016 dotazt na hupcuk : zabírá mi už dost na konci spojka na 1.9 i , neklouže ,nesmrdí ,nelupe ....ale už má nárok na výměnu ...27 let za sebou a 273 tis km na 4x4 nechci to z principu dávat někam servisovat, protože je to atyp ,hydro ,a už jsem zažil svoje s tímhle kusem ....takže radši sám. Mám pouze 3 lidi ,co jim dovolím na to hrabat ,a z toho 2 jen pod dohledem. Takže je to osobní. Jelikož výměna spojky u mě obnáší jen 2 způsoby - nápravnice ven ,rozvodna ven a pak převodovka ,motor může zůstat nebo rovnou vše ven zaráz , řeším kupit kočku. Má tohle někdo,dá se tomu věřit...? Zvažuju rovnou vše ven pro nový gufera ,přetěsnění,lešting,nový tyče řízení,hydro trubky na protipadák překopávky,go elektrického svazku .lak,vaření eventuál..... http://aukro.cz/zvedak-2t-retezovy-kladkostroj-2000kg-2-5m-i6001491099.html Citovat
KoudaK Odesláno 14. listopad 2016 Odesláno 14. listopad 2016 Ahoj. mám dva tyhle na 1,5 tuny a těžká spokojenost. motor se s tím vytahuje jedna báseň.. se stav ti jeden půjčím... Citovat
Agrafik Odesláno 14. listopad 2016 Odesláno 14. listopad 2016 Raději bych si půjčil od kouďáka. Mám podobný,český, jaký je v tom odkazu, průměr kolem 20cm a má nosnost 400kg . Citovat
KoudaK Odesláno 14. listopad 2016 Odesláno 14. listopad 2016 Si uděláš výlet na Moravu 144 km a pak ho vrátíš do Heřmanic ke svagrovi to máš 80 km... Citovat
oddie Odesláno 14. listopad 2016 Odesláno 14. listopad 2016 Kdysi dávno jsem to chtěl kupovat, nějaký takový řetězový. Dnes už je to pro mě dávno pasé, ale ještě před pár lety, když jsem o nějakém autokutění furt ještě uvažoval, už jsem koukal spíš po žirafě, než po kočce. Je to sice o něco dražší sranda, ale manipulovalo se mi s tím o dost líp, kór když člověk dělá sám. Citovat
parizov Odesláno 14. listopad 2016 Odesláno 14. listopad 2016 http://www.inzerce-cz.cz/stroje-pristroje/zirafa-pojizdny-zvedak-123194.html Citovat
myšut Odesláno 14. listopad 2016 Autor Odesláno 14. listopad 2016 (upraveno) fífafa je krásná,ale nevyužiju to . v Xm v6 je motor měněnej s menším nájezdem km,než je na tacho ,awtomat je měněný tež......a co je záložní auto pro denní dojíždění pro segru r19 ,tam je načlá spojka ...a to snad člověk při mý fyzický konstituci vytáhne rukama...tu převodovku. 1.5 T to je skvost,podívám se ještě po lešení,bor z lomu 2 m na traverzu pro most mám.... a uvidím na prosinec,po 15tým. Já o autokunění uvažovat musím.....to jsem kdysi byl za jedněma ,,,,,,,,,odborníkama ...fachmanama na hydro citroeny,,,,že chci preventivě vyměnit trubky .....a za 2 hodiny mi volaj ....to je strašně složitý ,to jsme ještě neviděli ,to je jak citroen Id ( pro laiky citroen Ds - fantomas) ,ať jim to tam nechám na měsíc že to pak bude ..... jsem sjel do Brna pro trubky a za jeden den hotovo... tímto zdravím srdečně do Kopřivinice mistry za areálem Tatra .(zadní nápravu jsem měl shozenou s 2 kozama a 3 heverama asi za hodinu a půl sám před barákem,pak je přístupné 80 procent věcí ) Upraveno 14. listopad 2016 uživatelem myšut Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. listopad 2016 Odesláno 14. listopad 2016 Je fakt že tou žirafou je pohodlnější práce, ale problém je že oproti tomu řetězovému nebo Kouďákovo zvedadlu ta žirafa když není potřeba zabírá docela dost místa. A zase kupovat ji kvůli jedné akci a pak ji posílat znova do světa aby nezabírala místo je divočina zkusil bych se zeptat v okolí jestli by nebyla k půjčení. Citovat
parizov Odesláno 14. listopad 2016 Odesláno 14. listopad 2016 před 6 minutami, Vena garážmistr napsal: ...jestli by nebyla k půjčení. Jj, taky možnost... Jinak ale bývají i skládací. Citovat
barenst Odesláno 14. listopad 2016 Odesláno 14. listopad 2016 myšut myslis horstainera ? Ds neni slozita vzdyt to vede v prahu a ne nekde pod autem .max ten rozdelovač tlaku . nevím o co vic na hydraulice je slozitejsi 4x4 od normalni asi se nekomu nechtelo ja osobne už bych taky šel do žirafy Citovat
myšut Odesláno 14. listopad 2016 Autor Odesláno 14. listopad 2016 (upraveno) ano myslím ty umělce... hydro na X4 je prakticky shodné s klasikou ,až na to ,že zadní trubky jsou trochu delší , přesnějí asi o 10 cm ...nejkrizovější je klasika přední výškáč,ovšem pokud toto někdo prohlásí a má dílnu se zvedákem.....plně vybavenou ,tak to můžou jít do prd.... nevím,kde to vzali ty svoje fantasmagorie ....a když už je zmiňuješ- naučtovali si cca 10 tis korun českých za rozvody na motoru A8A 1.7 Td z jednoho Bx ze Staříče ,a hydro dokurvi.,stejně to skončilo v Brně na Jedlové,kde se to rozchodilo. Upraveno 14. listopad 2016 uživatelem myšut Citovat
Milan+ Odesláno 14. listopad 2016 Odesláno 14. listopad 2016 V dohledné době chci pořídit toto. Plus k tomu udělat nějakou dráhu. https://www.garland.cz/e-obchod/hrs-400-lanovy-navijak-elektricky-1137.html Citovat
Hafity Odesláno 14. listopad 2016 Odesláno 14. listopad 2016 před 6 hodinami, parizov napsal: http://www.inzerce-cz.cz/stroje-pristroje/zirafa-pojizdny-zvedak-123194.html Přesně tuhle máme na dílně, super věc !!! Citovat
barenst Odesláno 27. prosinec 2016 Odesláno 27. prosinec 2016 V 14. 11. 2016 at 18:07, myšut napsal: nevím,kde to vzali ty svoje fantasmagorie ....a když už je zmiňuješ- naučtovali si cca 10 tis korun českých za rozvody na motoru A8A 1.7 Td z jednoho Bx ze Staříče ,a hydro dokurvi.,stejně to skončilo v Brně na Jedlové,kde se to rozchodilo. v brne u Milana ? jinak žirafa je prakticka tam kde je podlaha a nizky strop , jeřab kde je dost mista nad autem Citovat
myšut Odesláno 28. prosinec 2016 Autor Odesláno 28. prosinec 2016 (upraveno) ano ,nakonec to pán ze Staříče odvezl na Jedlovou.....Milan ještě 3 dny potom prskal,že to tam měl týden a hnus ,jak se s tím drbal,že už je to konečně pryč....byl jsem tam na otočku u mě to dopadlo úplně jinak,motor je v autě stále ,s benzínem v oleji a druhý motor s 169 tis ,převodovkou a rozvodnou je v garáži z Gti ,který chystám na střední repas a půjde místo origa ,co dosloužil po 27 letech chci předek v Bx za motorem ještě odhlučnit ,pokunit svazky elektr.drátů ....ještě dost práce.. mýtus ,že převodovku drží 6 šroubů k motoru teda fakt neplatí.....nechci nic doprasit a stejně nic neuspěchám,rozborka toho jde pomalu a v lednu to půjde na stůl na dílnu,šak si se díval na fotky... fífafu jsem dostal nabídku půjčit zadara ,když jí brzo vrátím.. Upraveno 28. prosinec 2016 uživatelem myšut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.