Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Vysočanská estakáda - oprava???

Recommended Posts

Odesláno

Jj podobné storky slyším co týden, hodně jezdíme dolů na Vysočanskou radnici na jídlo například .. Samozřejmě busem. Tak občas když zrovna nejedu pak někdo hlásí, co se tam zas událo .. Jako fakt haluz toto

Odesláno

Dneska to zkusmo vezmu nahoru od Palmovky, tak jsem zvědav ..

Odesláno

Jezdim tudy dvakrat denne se sprinterem a vzdy pohoda, asi mam štěstí ale je fakt ze vcera jsem potkal snuru kloubaku busu u pekarny,nastesti v protismeru. Snad je zas nenapadne ta picovina s tou zabranou misto kruhace ale bavilo me cumet na ty offroady co to braly okolo. :D

Odesláno

Jj nebo cas od casu to nekdo neustal a odsunul si nejaky ty zabrany :D .. Pak tam dali betonovy a byl klid ... Ale byla to teda zhovadilost, to mas recht.

Odesláno
před 17 hodinami, oddie napsal:

Nakonec to stejně zbouraj a svah zalesněj, protože tam nic jinýho dlouhodobě nevydrží :P

Mmch. jsem zvědavej, kdy nastane první průser na D8...

Do voleb to vydrzi ... a pak uz se to bude dat hodit na predchozi vladu, ministr dopravy s AB tam zaleti udelat par fotek se zachranari, proleti helikopterou nad svahem a budou z toho krasne novinove titulky ... skoro jako kdyz pred krajskyma otevirali slavnostne puldalnici :-)

Odesláno

Dnes mi volal kámoš co u nás dispečeruje, tak prý probíhá pokus ten poslední kráter zaplavit nějakou rychle tuhnoucí směsí což se dělo od včerejšího večera do dnes a dva až tři dny by to mělo tuhnout takže pokud to vyjde tak od pondělního/úterního ranního výjezdu se tam BUSY vrátí. Tento týden to celkem šlo bylo znát že haranti v téhle části měli jarní prázdniny.

Odesláno

OK406: v tomto režimu oprav tam jezdi MHD na základě jakési výjimky  o dopravní obslužnosti na neveřejné části komunikace s čímž souvisí výše popsané historky. Ale taky to že se to pro potřebu stavby může zavírat třeba na nějaký časový úsek když oni potřebují. Jinak až tam skončí tahle slavná firma tak se to bude zavírat kompletně a bude se dělat kompletní povrch celé estakády od podjezdu dráhy až nahoru k Prosecké a pak by to snad nějaký rok mohlo vydržet.

Odesláno

Nový povrch tam byl dáván cca v roce 2001, takže netuším, proč by ho celý teď měli měnit. Najezdil jsem se tam toho za poslední 4 roky dost a dost na to, abych si případně všiml nějakých děr či nerovností. Problém je ten úsek "na pevnině", na Proseku. Most jako takový by podle mě měl být OK ... 

Odesláno

No to já taky :)  Nezávidím jim no ... celej Prosek poddolovanej ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...