Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, zeptám se trochu blbě, protože u jiného auta jsem to nezažil.

Je normální, že z P206 rv2002 1,4Hdi s klimou vždy když nastartujem auto popojedem, tak vyteče nějaká tekutina zpod auta? Je bez zápachu, takže tipuji na něco spojeného s klimou a nebo dešťová voda, ale jistý si nejsem.

Odesláno

Vezmu to z druhého konce: Vypínáš klimu ještě před dojetím do cíle? Pokud ne, bude ti kondenzovat voda a pak bude pod autem louže. 

Ale předpokládám, žes zkontroloval stav vody v chladiči, zda náhodou neuniká na chladicí soustavě - díky tomu tedka stojí moje 306tka.

Odesláno

Chladící kapalina to není. Tu jsem kontroloval. Asi to bude z té klimy. Vypínat ji manželka nevypíná. Má na automatiku pořád.
Jsem si říkal že to bude z klimy, ale přijde mi divný že u všech aut co máme jsme to nikdy nezažili a to u všech jede klima pořád.

Odesláno (upraveno)

klima by se měla cca 5-10 minut před koncem jízdy vypnout a nechat vyvětrat, jako třeba bufík (naft. topení), jenže málokdo to dělá...,ale aspoň mají breberky na výparníku klimatizace ideální prostředí k životu :)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Jak píše ozzy56, taky to tak dělám léta, že před ,,cílem" vypnu cca 5 minut klimatizaci. Nemám problém se zápachem po zapnutí klimatizace. Samozřejmě, že měním kabinový filtry dle potřeby.

Odesláno

Klímu taky nevypínám vůbec, desinfikuju 2x ročně a loužičku mám i pod 5008 :). Vždy, když jedu do garáží, tak než otevřu vrata a nacouvám, tak za sebou zanechávám kapky. No a v garáži loužičku, ale ta se většinou odpaří, než zas odjedu :D. Loužička z výparníku je normální. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...