Mosquito Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Zdravím, zeptám se trochu blbě, protože u jiného auta jsem to nezažil. Je normální, že z P206 rv2002 1,4Hdi s klimou vždy když nastartujem auto popojedem, tak vyteče nějaká tekutina zpod auta? Je bez zápachu, takže tipuji na něco spojeného s klimou a nebo dešťová voda, ale jistý si nejsem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Máš zapnutou klimu? Voda nezbývá? Myslím, že to bude kondenzát z výparníku. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Vezmu to z druhého konce: Vypínáš klimu ještě před dojetím do cíle? Pokud ne, bude ti kondenzovat voda a pak bude pod autem louže. Ale předpokládám, žes zkontroloval stav vody v chladiči, zda náhodou neuniká na chladicí soustavě - díky tomu tedka stojí moje 306tka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosquito Posted July 29, 2016 Author Share Posted July 29, 2016 Chladící kapalina to není. Tu jsem kontroloval. Asi to bude z té klimy. Vypínat ji manželka nevypíná. Má na automatiku pořád. Jsem si říkal že to bude z klimy, ale přijde mi divný že u všech aut co máme jsme to nikdy nezažili a to u všech jede klima pořád. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 (edited) klima by se měla cca 5-10 minut před koncem jízdy vypnout a nechat vyvětrat, jako třeba bufík (naft. topení), jenže málokdo to dělá...,ale aspoň mají breberky na výparníku klimatizace ideální prostředí k životu Edited July 30, 2016 by ozzy56 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 Jak píše ozzy56, taky to tak dělám léta, že před ,,cílem" vypnu cca 5 minut klimatizaci. Nemám problém se zápachem po zapnutí klimatizace. Samozřejmě, že měním kabinový filtry dle potřeby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 (edited) Klimu nevypínám nikdy, ani v zimě, a nesmrdí. (mám automatickou klimu) To jen aby bylo více názorů. Edited July 30, 2016 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosquito Posted August 1, 2016 Author Share Posted August 1, 2016 Tak my jsme nikdy klimu nevypínali a nikdy nic nesmrdělo. Pro pohlcování vlkosti dáváme teď uhlím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacho69 Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 Klímu taky nevypínám vůbec, desinfikuju 2x ročně a loužičku mám i pod 5008 . Vždy, když jedu do garáží, tak než otevřu vrata a nacouvám, tak za sebou zanechávám kapky. No a v garáži loužičku, ale ta se většinou odpaří, než zas odjedu . Loužička z výparníku je normální. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agresssor Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 V klidu i ja ve 307 me mam pod autem louzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts