Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

fajn, super, kurz jsem raději nechtěl riskovat. podle pohledu jsem si říkal že by to mělo jít, ale raději se zeptám, jestli v tom není nějakej háček nebo fígl

Odesláno

Pokud ti stojí za to ušetřit 350 CZK u nějakého servisáka za hodinu práce, tak tak to dáš. Nechávám to dělat v servisu a za obě vč.práce se vejdu do 1500 (mám to i se zárukou 2 roky a mám pokoj).

Pavel

Odesláno

No Febi by som za etalon kvality velmi nepovazoval. Dal som ich na P206, 2.0HDi a po 20tis. na odpis, ale uplne, ze vymlatene. Dobre ohlasy su na Meyle HD a Lemforder.

• O 5 týdnů později...
Odesláno

konečně byl včera čas na výměnu, vše šlo dobře, počítám že zhruba hodina času, jen origo matky na 16ku klíč, nové již na 17ku klíč a i imbus byl jiný, ale to jsou takové detaily jenom

• O 1 rok později...
Odesláno

po roce tyčky začaly opět zlobit, výrobce zkusím dohledat, ale nemá někdo radu na nějaký, který fakt vydrží, auto dostává celkem zabrat,  protože u nás v obci se udělala kanalizace, ale silnice bohužel nejsou úplně ideální, právě naopak

Odesláno

ok, díky. já za ten rok stihl najet tak 15000 km ale u nás a v okolí je problém se silnicemi. ikdyž to asi všude :D . s autem musím čas od času zajet i do pískovny, takže dostává hodně zabrat :grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...