jirka9 Odesláno 13. červen 2016 Odesláno 13. červen 2016 (upraveno) Zdravím, chci se zeptat, jestli je možné, aby u Peugeotu 406 stála téměř kompletní výměna brzd na autě téměř 17 tisíc s prací nebo jsem byl ošklivě natažen? Použitá značka je ATE. Vzadu je bubenkotouč. + Stabilizační tyčky a servisní prohlídka. Díky :-) Upraveno 13. červen 2016 uživatelem jirka9 Citovat
oddie Odesláno 13. červen 2016 Odesláno 13. červen 2016 Tak ještě specifkuj, to znamená "téměř kompletní výměna brzd". Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. červen 2016 Odesláno 13. červen 2016 No jestli mas trilitr A to uz si jako platil? Kde ti to delali? Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. červen 2016 Odesláno 13. červen 2016 Tycky jake? Zadni, predni, mas kombi? Tam jsou dalsi tycky navic, co obsahovala servisni ptohlidka? Citovat
OK406 Odesláno 13. červen 2016 Odesláno 13. červen 2016 Mohl by si více specifikovat, co vše se měnilo + značky dílů. Citovat
Chip Odesláno 13. červen 2016 Odesláno 13. červen 2016 Ano je to možné. Ale jak píšou ostatni jde o to co vse se delalo a měnilo a kdo ti to dělal. Jestli mas ucet nebo soupis tak ho sem dej nebo si to porovnej třeba s maloobchodem autokelly. Citovat
jirka9 Odesláno 13. červen 2016 Autor Odesláno 13. červen 2016 (upraveno) Zadní náprava komplet výměna kromě brzdového třmenu. Přední náprava výměna kotouč, destičky. Opravář zmiňoval, že cena je tak vysoká kvůli sadě na opravu brzd. Tyčky stabilizátoru vzadu a pak ještě třmen byl zadřený vpředu. Měl jsem ten den zdravotní problémy se zrakem a přiznám se, nedokázal jsem vnímat všechno, nicméně zmiňoval, že bylo nutné vzadu brzdu dostat dolů flexou a snad se i něco svářelo. Mám Peugeot 406 break, 1999, 2.0 16V. Brzdy tam dal ATE s pozinkem. Zmiňoval, že nedal úplně ty nejlevnější, aby to vydrželo. Mimochodem doklad měl jinde a slíbil, že mi ho pošle na mail. Ukazoval mi ho vyfocený. Nebýt ty problémy, tak s ním sjedu pro ten doklad. Prohlídka zřejmě zabírala hlavně podvozek. Motor netknut. Upraveno 13. červen 2016 uživatelem jirka9 Citovat
oddie Odesláno 13. červen 2016 Odesláno 13. červen 2016 Takže zadek kotouče + destičky + pakny ručky + lanovody? Kosti stabilizátoru. Předek kotouče, destičky. Repase třmenu - nebo obou? Nevím, jestli bych radši nedal nové, ty repase jsou často pro zlost. Citovat
jirka9 Odesláno 13. červen 2016 Autor Odesláno 13. červen 2016 (upraveno) Ještě bubny. + co zmiňuje oddie Třmeny zůstaly, takže zřejmě repase. Upraveno 13. červen 2016 uživatelem jirka9 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červen 2016 Odesláno 13. červen 2016 pokud ses dopředu nedomluvil co vše se bude měnit a kolik to bude stát, tak se nediv--život je takovej Citovat
jirka9 Odesláno 13. červen 2016 Autor Odesláno 13. červen 2016 No, nedá se nic dělat, podělal jsem si to. Odhad byl předběžně 12,5 tis. Kč. Zřejmě mě natáhl. Říkal, že cena práce je necelé dva tisíce, ale to je lež. No a servis je Autoservis Trumf Hradec Králové. Pro příště si díly koupím sám, ať mám dohled, o kolik mě mechanik okrádá. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červen 2016 Odesláno 13. červen 2016 nikdo učený z nebe nespadl, ale pro příště vždy vyjmenuj, co chceš vyměnit, zjisti si plusminus ceny a nech opravit další problém je v rozsahu opravy--čím větší oprava, tím se dá zákazníka více oje.at--bohužel to tak je Citovat
P607Olda Odesláno 13. červen 2016 Odesláno 13. červen 2016 Dej tady účtenku, abychom aspoň věděli rozsah opravy. Citovat
Chip Odesláno 13. červen 2016 Odesláno 13. červen 2016 No tak jsem si zkusmo dal v autokely kotouče a desky a pakny a v maloobchodě jsem na 11500. A to neresim ten zbytek repas brzdicu, lanovody, tyčky a práci to je asi těch zbylých 5500. Nebudu tu řešit ze se to da sehnat jinak a za kolik to koupil on. Auto sice máš starý ale ty veci co ti tam dal jsou novy. Myslim si ze te jako bezneho zákazníka nenatáhl maximálně ti měl dat vedet ze je potřeba to a to a bude to za tolik a tolik, on ti udělal to co bylo treba aby to dobre fungovalo a stalo víc nez jste se dohodli. A pokud si to chceš priste koupit sam, tak bych se nejdriv domluvil s někým kdo ti to namontuje. Abys pak neplakal jeste víc, nevim jaky jsou tvé možnosti. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. červen 2016 Odesláno 14. červen 2016 přesně tak--na ceny, které má servisman se jako normální smrtelník nedostaneš, takže si vyber maníka, co to bude dělat, řekni co přesně chceš vyměnit (opravit) a požaduj předběžnou cenu kecy typu: nějak se pak domluvíme vedou do pekel píšu samozřejmě o domluvě s nějakým garážníkem Lojzou -- v normálním servisu ti dají Zakázkový list, kde je všechno, co tě zajímá, vyplněno... Citovat
mmartinkovic Odesláno 15. červen 2016 Odesláno 15. červen 2016 Normohodina nepusti. iba ak to robil nejaky taky domaci, za domom ma garaz a tam opravuje auta z okolia. Citovat
Antoan80 Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 (upraveno) Pošli mi čísla dielov čo ti namontovali a ja ti pošlem ceny na diely. Presne podľa čísla a budeš vedieť koľko si hodili na diely a koľko ťa vyšla robota. Mám super ceny Upraveno 22. červen 2016 uživatelem Antoan80 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.