JJEENNDDAA Odesláno 27. červenec 2016 Autor Odesláno 27. červenec 2016 Chceš speciální pozvánku? Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 27. červenec 2016 Autor Odesláno 27. červenec 2016 Zatím ne ale jestli chcete vezmu to hezky polopatě Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 27. červenec 2016 Autor Odesláno 27. červenec 2016 Sem to říkal mohlo se to zveřejnit až v srpnu Citovat
radim.1008 Odesláno 2. srpen 2016 Odesláno 2. srpen 2016 Sraz se blíží a čas k přihlášení se krátí, proto nečekejte a přihlašte se na sraz, ať má grupa pořádnou účast. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
regius Odesláno 2. srpen 2016 Odesláno 2. srpen 2016 46.sraz jsem začal marodit a stále ještě marodim , tak se obávám, že 47. taky néééééééé. Tak si to pěkně užite Citovat
Radovanek Odesláno 2. srpen 2016 Odesláno 2. srpen 2016 Vždyť to byl takový slušný sraz, po ránu všude uklizeno, i na toaletách..... Ledaže bylo málo zapíjení červa a jak zní známá melodie Červi se rozlezou. Holt prevence především. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 6. srpen 2016 Autor Odesláno 6. srpen 2016 Abych započatou diskuzi z přihlašovadla převedl sem a reagoval tak na Pe.trovu myšlenku. Já osobně si myslím, že je škoda, že tady prakticky nefunguje kalendář, informace o termínech nadcházejících srazů, v připravovaných a uskutečněných srazech se dělá pořádek jen sporadicky. V Telči jsme byli požádáni o uspořádání srazu někde tady a tuším, že už v říjnu jsme měli kemp a termín zajištěn.. Tím chci říct, že to mohlo být alespoň v kalendáři zapsáno, když nám byl sraz schválen vedením a vyvěšeno na minulých stránkách na HL. straně vpravo jak to bylo, třeba hned po jarním srazu. Je to všechno smutné, snažím se nalákat na sraz hlavně lidi kteří jezdí na zdejší srazy, ale jak to vypadá, tak pro některé lidi není víkend strávený s klubem takové lákadlo. My jezdíme na srazy velice rádi a snažíme se jet pokaždé, když je to jen trochu možné.. Každopádně se budeme snažit dělat vše proto, aby se ti co přijedou do Fulneku nenudili a dobře se bavili.. Citovat
Veverka Odesláno 6. srpen 2016 Odesláno 6. srpen 2016 (upraveno) Je to škoda, že účast nebude vyšší a rozumím tomu zklamání. Zase přihlášených taky není jen v počtu "co by se na chatu vešlo" Já se moc těšil do končin, kde jsem ještě nepobyl, ale udělala mi těžkou čáru přes rozpočet akce v práci (pá+so) Držím pěsti, ať se vám to vydaří Upraveno 6. srpen 2016 uživatelem Veverka Citovat
2ReQ Odesláno 6. srpen 2016 Odesláno 6. srpen 2016 Snažíme se o co největší účast,aby se vidělo, že i Slezsko žije!!! Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. srpen 2016 Odesláno 12. srpen 2016 Ja vas k tomu lamal u vas u ohne, tak by me hanba fackovala neprijet. Jedeme. O vikendu poresim to prihlasovadlo. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 13. srpen 2016 Autor Odesláno 13. srpen 2016 Tak se mi to libí a myslím že nas tam přemlouvalo ještě tak 27 lidí Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 njn, ale ja svuj slib, ze prijedu, splnim mate odeslanou prihlasku. Citovat
Tucnak65 Odesláno 15. srpen 2016 Odesláno 15. srpen 2016 Zdravím všechny, Bylo by hloupé, kdybych se přijel podívat? Jsem nový a nevím, jak to chodí. Mám to kousek...Olomouc Citovat
Grlik Odesláno 15. srpen 2016 Odesláno 15. srpen 2016 pokud se chceš přijet podívat tak je potřeba vyplnit přihlašovadlo (dnes) s tím, že prostě přijedeš jenom v sobotu třeba Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. srpen 2016 Odesláno 15. srpen 2016 před 17 minutami, Tucnak65 napsal: Zdravím všechny, Bylo by hloupé, kdybych se přijel podívat? Jsem nový a nevím, jak to chodí. Mám to kousek...Olomouc Prijed na cely vikend. Ted jsem zkusil nove mondeo sraz protoze jsem tam novy a taky jen na kukacku a byla to chyba Citovat
Pepito Odesláno 15. srpen 2016 Odesláno 15. srpen 2016 Tučňáku,přijeď na celý víkend. Tak budeš mít víc času nás klubáky poznat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.