Přejít na obsah

Tucnak65

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Vše od uživatele Tucnak65

  1. Zdravím, mám trošku jiný problém s vyhříváním předního sedadla řidiče...Po zapnutí se normálně sedadlo zahřeje, ale po pár minutách, dovolil bych si říct cca během dvou minut sedadlo přestane vyhřívat a opět mi mrzne pr...l.. 407SW to je. Sedadlo spolujezdce funguje normálně. Je tam někde bimetal nebo čidlo ohřevu nebo co tam může být ještě, že vypne a už nezapne až zas po startu. Nebo je to ještě nějak softwarově možno nastavit přes palubní počítač? Dál nevím, jestli to tak je, ale při třeba -3 venku to sedadlo ani nenapadne mi dupku ohřát...až od -6 třeba... Poradíte prosím?
  2. Zdravíme všechny !!!! Chceme tímto moc poděkovat za organizaci a organizátorům tohoto setkání a za kupu srandy a zážitků. Byť jsem/jsme s mojí polovičkou nováčci, tak to bylo super. Těšíme se na další setkání.... P.S.: Padl jeden návrh....Nebylo by na škodu udělat příště tak trochu "seznamovací večer", abychom byli v obraze, kdo je kdo, kdo co umí atd... Znáte to, víc hlav víc ví a zná a dobrá rada odborníka nejen přes auta není nikdy na zahození....
  3. Jasný, chápu...Když tak přespím v autě nebo někde....hihihi...neeee... Papuhamu někde seženu....prej jsou tam i popelnice, jsem zaslechl... :))))
  4. Zdravím, Já jen podotknu zkušenost, že není radno čarovat s nabíječkama a kabelama k nabíjení do USB. Každý mobil, resp. zařízení má v sobě software, který je naprogramován na určitý typ velikosti baterie v mAh a ví i dodávací proud z nabíječky. Navíc na mnohé telefony nelze použít jakýkoliv USB nabíjecí kabel běžně prodávaný nebo půjčený, jsou v něm úpravy na pinech (odpor, přemostění, start. impuls..atd.) Takže doporučuji pouze ORIGO a nečenžovat !!!!
  5. Zdravím, V zásadě se živím mimo normální zaměstnání opravama elektroniky, noťasů, PCček, monitorů, TV atd, včetně tedy zdrojů. K Tvému pískání jen podotku toto, že jsem za ty roky slyšel pískat i triak a tyristor, dokonce i regulaci ventilátoru. No jak říká zde kolega asi, je to zřejmě tlumivka nebo trafčo, a píská to díky frekvenci a pokud se "blbě" trochu poskládají dráty ve vinutí, či se to přehřívá, čímž dochází k uvolnění laku mezi závity, dochází k vibracím. Může to být i přischlý kondenzátor v rezonančním obvodu, který změní frekvenci nebo shodí zdroj... Píská to v režimu spánku, protože ze zdroje je odebíráno méně proudu, tudíž se dráty uvolní.... Při zátěži se "našponujou" a zahřejí...přestane pískat...
  6. Zdravím všechny, Bylo by hloupé, kdybych se přijel podívat? Jsem nový a nevím, jak to chodí. Mám to kousek...Olomouc
×
×
  • Vytvořit...