Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím ve spolek!

Jelikož naše 306ka pomalu dosluhuje, tak se poohlížím po něčem trochu mladším. Peněz není nazbyt , tak přemýšlím o 206 sw.

Používám auto často na přespání. Mám dotaz na majitele 206sw. Byl by prosím někdo tak laskav a změřil by mě velikost plochy,

která vznikne úplným posunutím předních sedaček na doraz a sklopením dopředu a sklopením zadních?

Případně není někde nějaká dokumentace? Bohužel se mě nepodařilo nic vygooglit, všude jen obsah v litrech což mě pohužel moc nenapoví.

Není po sklopení zadních sedaček na podlaze schod?

Nejsem nikterak přerostlej 176cm, jde mě jen o přespání, né o kempování v autě...

Děkuji předem za proměření.

Honza

Odesláno

206 je o třídu menší auto. Spát napříč by se tam dalo, ale nějaké zázraky nelze čekat.

Pokud si dobře vzpomínám, tak 157cm dlouhý SNB už se musel dávat našikmo, aby se vešel.

Odesláno

Měl jsem 406ku BK, teď mám 306ku BK a ten "skok" o třídu níž je pro mě často téměř nezkousnutelnej. Jít z 306 BK do 206 SW si ani neumím představit - a to nejen co se kufru týče, ale i stran jízdního pohodlí. Nevím, nač převážně využíváš auto, ale pro mne je prostor za volantem a možnost využití auta alfou i omegou - příští auto bude opět nějaký téměřpětimetr (Superb II, V 70 apod. - možná by mohla být zajímavá i 5008a), ale menší už móóóc nerad.

Doporučuju jít cestou, co Ti tu nabízí OLda - 307 SW (BK) se dá pořídit za slušné peníze a udělají určitě lepší službu než nákupní taška na bázi 206ky (byť má větší kufr)

Odesláno

nechci prudit hned po ránu chlapi, ale tazatel dal jasnou otázku :myslim , zkusme se jí držet, předpokládám, že je dospělý a rozdíl mezi 206SW--307SW pochopil, v čem byste jezdili Vy, ho pravděpodobně vůbec nezajímá  ;) 

Odesláno

- kolik je tam místa, zjistí v bazaru. Taky jak je velký ten schod, jak dopadne sklopení předního sedadla - tam bude velký schod a obvykle jde sklopit jen spolujezdcovo. Popis a přesné míry zde na netu nejsou tak výmluvné, jako jeden pohled v reálu.

- záleží, jaké jsou požadavky na pohodlí - 176 cm tam určitě nebude, takže zda je ochoten on a partnerka spát se skrčenýma nohama

- 307 jsem navrhnul proto, že má bezproblémovou zadní nápravu a v podstatě se koupí levněji, než 206SW.

Odesláno

No tak som to bol odmerať a ku podivu MAX čo viem dosiahnúť posunutím sedačy do predu nadoraz je 188cm ak sklopíš operadlo dopredu tak dostaneš ešte viac ale operadlo neide sklopiť do vodorovnej polohy tak uváž sám či to má zmysel zadný sedák jeden aj druhý vieš vybrať von a dať ho dopredu pred predne sedadlo a operadla su po sklopení v rovine s dnom kufra ak máš prednú sedačku šupnutú na max dopredu a sklopené zadné operadlá tak medzi prenou sedačko a tým sklopeným operadlom je nepríjemná medzera cca 20 cm (diera kde máš bežne nohy keď sedíš v zadu. That's all :D ak niečo pýtajte sa

Odesláno

Diky vsem za cenne rady.

Hlavne Jakubkovy, ktery pochopil na co jsem se ptal.

Jestli tedy jeste mohu,tak prosim sirku v nejuzsim miste (mezi podbehy).

A uz nebudu otravovat .Dik moc !!!

Odesláno

188 cm u 206SW je velice příznivý údaj, vzhledem k tomu, že celková délka je 4028 mm.

Proměřil jsem 5008, sedadlo řidiče na doraz dopředu a opěradlo na doraz dopředu (svisle), je tam 197 cm. Celková délka auta je 4529.

Takže auto je delší o 50 cm, a místa je více jenom o 9 cm...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...