Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Máme tady hromadu témat pro konkrétní účel - Vtipy, Co jste dnes udělali, Filmový koutek, Kulinářský koutek a další.

Různých testů z různých oblastí se tady najde taky hodně ale roztroušené tu i tam.

Zkusím tedy jedno založit - třeba se ujme a jeden testík hned na úvod.

http://cs.what-character-are-you.com/d/cs/5693/index/35361.html?utm_source=Facebook&utm_medium=desktop&utm_campaign=trafficcheck

Odesláno

Máte

zrak jako pilot!

Vidíte stejně dobře jako pilot! Váš zrak velmi úzce souvisí s vaším mozkem, takže máte k dispozici téměř nadpřirozené schopnosti. Díky tomu jste schopni detekovat a analyzovat situaci mimořádně rychle. Můžete být na sebe velmi hrdí! Podělte se o svůj výsledek se svými přáteli, aby mohli zjistit, jestli i oni vidí stejně jako pilot!
Odesláno (upraveno)

Test úplně k ničemu.

Zrak mám vynikající, ale jsem barvoslepý. Přesto jsem prošel - jednoduše a rychle...

post-1123-0-86640100-1460890285_thumb.jp

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

OK, jdu do shopu mýmu Pugovi koupit vrtuli a křídla :D

Polovina těch otázek nemá se zrakem vůbec nic společného :myslim

Odesláno (upraveno)

tak dobrý,no  :D

to jako ,co to je za testy,jsemtrochu slepej,a todle dávám levou zadní  :D

a další  :D

už toho nechám :)

post-7148-0-44064500-1460899009_thumb.pn

post-7148-0-66262100-1460899329_thumb.pn

post-7148-0-66253700-1460899555_thumb.pn

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

tak piloti budem asi všichni.. :D

ale tohle hodnocení mě po tak trapným testu totálně rozsekalo.. :D

po asi 10ti odpovědích sem mistryně..? křižovatka žádná, z pravidel otázka žádná, ale sem mistryně...  :D

Zvládla jsi řidičský test! Jsi mistryně v pravidlech provozu a umíš se lehce orientovat v provozu. S tvými vědomostmi by jsi mohla být dopravní instruktorka. Musíš v tvém autě trávit hodně času.

a po tom co sem na vše odpověděla úplně blbě... :D :D :D mi to napíše, že mnoho otázek sem měla dobře... :D

kluci to je prča... :D

Zvládla jsi tento řidičský test! Správně jsi odpověděla na mnoho otázek. Od tohoto dne budeš sebejistě zvládat provoz bez větších problémů. V budoucnu budeš jistě schopná lehce odpovědět na všechny otázky, protože procvičování dělá mistry. Brzy si tyto pravidla bez větších problémů zapamatuješ.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...