FrantaCV Odesláno 17. duben 2016 Odesláno 17. duben 2016 Máme tady hromadu témat pro konkrétní účel - Vtipy, Co jste dnes udělali, Filmový koutek, Kulinářský koutek a další. Různých testů z různých oblastí se tady najde taky hodně ale roztroušené tu i tam. Zkusím tedy jedno založit - třeba se ujme a jeden testík hned na úvod. http://cs.what-character-are-you.com/d/cs/5693/index/35361.html?utm_source=Facebook&utm_medium=desktop&utm_campaign=trafficcheck Citovat
ChouLu Odesláno 17. duben 2016 Odesláno 17. duben 2016 Prej jsem pilot ale to už vím od té doby co jsem si koupil auto Citovat
vladosr Odesláno 17. duben 2016 Odesláno 17. duben 2016 Máte zrak jako pilot! Vidíte stejně dobře jako pilot! Váš zrak velmi úzce souvisí s vaším mozkem, takže máte k dispozici téměř nadpřirozené schopnosti. Díky tomu jste schopni detekovat a analyzovat situaci mimořádně rychle. Můžete být na sebe velmi hrdí! Podělte se o svůj výsledek se svými přáteli, aby mohli zjistit, jestli i oni vidí stejně jako pilot! Citovat
Péťa Odesláno 17. duben 2016 Odesláno 17. duben 2016 (upraveno) Test úplně k ničemu. Zrak mám vynikající, ale jsem barvoslepý. Přesto jsem prošel - jednoduše a rychle... Upraveno 17. duben 2016 uživatelem Péťa Citovat
Veverka Odesláno 17. duben 2016 Odesláno 17. duben 2016 OK, jdu do shopu mýmu Pugovi koupit vrtuli a křídla Polovina těch otázek nemá se zrakem vůbec nic společného Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. duben 2016 Odesláno 17. duben 2016 A proč to není v "Zábava, videa, flashe, srandičky, legrácky,..." ?? Já bych to přesunul, co? Citovat
vendelinek Odesláno 17. duben 2016 Odesláno 17. duben 2016 (upraveno) tak dobrý,no to jako ,co to je za testy,jsemtrochu slepej,a todle dávám levou zadní a další už toho nechám Upraveno 17. duben 2016 uživatelem vendelinek Citovat
Péťa Odesláno 17. duben 2016 Odesláno 17. duben 2016 asi jo Tak jsem to teda přesunul, kecálkové Citovat
Weri 605 Odesláno 17. duben 2016 Odesláno 17. duben 2016 tak piloti budem asi všichni.. ale tohle hodnocení mě po tak trapným testu totálně rozsekalo.. po asi 10ti odpovědích sem mistryně..? křižovatka žádná, z pravidel otázka žádná, ale sem mistryně... Zvládla jsi řidičský test! Jsi mistryně v pravidlech provozu a umíš se lehce orientovat v provozu. S tvými vědomostmi by jsi mohla být dopravní instruktorka. Musíš v tvém autě trávit hodně času. a po tom co sem na vše odpověděla úplně blbě... :D mi to napíše, že mnoho otázek sem měla dobře... kluci to je prča... Zvládla jsi tento řidičský test! Správně jsi odpověděla na mnoho otázek. Od tohoto dne budeš sebejistě zvládat provoz bez větších problémů. V budoucnu budeš jistě schopná lehce odpovědět na všechny otázky, protože procvičování dělá mistry. Brzy si tyto pravidla bez větších problémů zapamatuješ. Citovat
morepower Odesláno 17. duben 2016 Odesláno 17. duben 2016 Neberte to tak vážně, né dyť de jen o (_!_) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. duben 2016 Odesláno 17. duben 2016 No, bacha na to, takových mistryň jezdí po světě strašně moc, včetně tý co mě trefila zezadu do koule Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.