Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Hoj všem, nikde jsem to zde nenašel tak to zkusím.

Potřeboval bych nový paušál s tím že mám jisté podmínky ale nechci za to dávat třeba 699,- měsíčně.

Požaduji

Nechtěl bych se upisovat na určitou dobu - nyní mám paušál, že mohu kdykoliv vypovědět smlouvu bez mrknutí oka či výpovědní lhůty (x-měsíců)

Neomezené volání

Neomezené SMS - případně cca 150 - 200 sms volných

Data / Internet v mobilu (podmínka je podpora operátora LTE / 4G sítí) v objemu 1 - 3 GB s možností přečerpání FUPka

Operátor by mi měl poskytnout už zhotovenou simkartu ve formátu "nanosim"

Máte někdo takový/podobný tarif?

Pokud ano, tak u jakého operátora/virtuála a za kolik měsíčně a na jak dlouho jste se museli upsat?

Nechci tímto vláknem vytvořit inzerci či něco takového, jen mě zajímá kam se zajít poptat/napsat žádost (operátor/virtuál).

Upraveno uživatelem Tony Stark
Odesláno (upraveno)

on psal že se nechce vázat, navíc podle  ceny to není běžný tarif, ale nějaký zaměstnanecký benefit, pokud se nepletu. nebo se pletu?

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odesláno (upraveno)

Zkus se poptat, jestli nemá někdo možnost zaměstnaneckého benefitu. Já mám možnost v práci na sebe vzít 5 čísel s paušálem buď 1,20,- měsíčně a volání+sms za 0,36,- +150SMS gratis s MMskama za 3,50,- a nebo druhý tarif za 240,- s neomezeným voláním i sms a MMS za 3,50,-. Mám tam svoje číšlo vyúčtované na mě a další 4 čísla z rodiny od přítelkyně a ti to mají vyúčtované na sebe.

Pokud bys sehnal někoho s touto možností, tak to vychází fakt výhodně...

Jinak internet mám 3GB za 130,-

Upraveno uživatelem FiFa_cze
Odesláno

Tohle by mě taky zajímalo - získat do 500,- Kč/měs. "neomezenost" nebo stávající stav výrazně zlevnit. Budu to tu sledovat ;)

I když jisté tipy už mám - Tony, ty máš ale vyšší požadavky než aktuálně já.

Odesláno

Já bych měl podobné představy, hovorů by stačilo 100 min/měs. Optimálně bez závazku (jak jinak) ;)

P.S. Snad se konečně dostanu v klidu prověřit to, co už zaznělo tady nebo v SZ.

Asi jsem konzerva, ale operátora (Vodafone) bych kvůli tomu měnit nemusel - mám zkušenosti ze služebního i s Errortelem/OuPrd i s Mobilem do T a všude je to stejná *ebačka, když nedej Bože někdo něco potřebuje nebo neladí resp. probíhá "v pozadí" (FUP/data nad limit) :(

A propos,mám i předplacenou kartu od Vodafonu (Karta pro partu nebo tak nějak) a kumulují se mi tak kredity, takže bych je potřeboval čerpat, nejspíš v datech, ale jen nárazově. Někdo nějaký tip, jak na to? Používám to hlavně jako off-line navigaci v autě a internetění přes WiFi :myslim

Odesláno (upraveno)

Až budu mít aktualizovaný ceník, tak to budu vědět přesně. Zatím mi pro tebe vychází neomezený tarif stejně jako platit vše. Záleželo by potom na tobě.

Cenu jsem tu už někde psal xxxkč s DPH, bez závazku (neomezené volání a sms, net 600MB). Možná se cena trošku změnila. Síť Vodafone/virtuál.

EDIT:

xxxkč neomezený tarif + 600MB

xxxkč neomezený tarif + 1,5GB

xxxkč neomezený tarif + 3GB

xxkč tarif - 1SMS=1kč, 1min Vodafone=0,80kč, 1min pevná/ostatní operátoři=1kč, 1min do VPN=zdarma

xxxkč tarif - 1SMS=1kč, 1min Vodafone=0,80kč, 1min pevná/ostatní operátoři=1kč, 1min do VPN=zdarma + internet 600MB

Ceny s DPH. Co je pro koho zajímavé si musí každý spočítat :).

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

Co jsem slysel tak nejlevnejsi tarify jako od zamestnancu ma vodac.my kyslikari mame neomezeny pro ostatni za cca 350,- s 1,5gb dat.nejlepsi tarify zstim vzdy nabidl vodac.a lepsi to nebude.kazdopadne vzdy se da neco uhadat :-)

Odesláno

Datovou sim mam ale zadna hitparada 399,- s dph za 10 giga, loni to bylo za stejný prachy 30giga ale udelali zmenu kujvy ale i tech deset na mesic staci :)

Odesláno (upraveno)

oddie k čemu ji potřebuješ? Do NTB nebo lokátor apod? 

Internet v mobilu 600MB mesíčně = xxxkč (cena je stejná jako ten tarif s voláním a internetem)

Do NTB měsíčně 3GB = xxx

Do NTB měsíčně 20GB (neomezeně web a emaily) = xxx

Velkou výhodu vidím v tom, že na SIMku se stejným tarifem, voláte zdarma už s tarifem za xxkč měsíčně. Ideální pro rodiny, kde se někteří jedinci musí vykecávat a babičky při telefonování neuznávající čas :).

EDIT: beru na vědomí rozhodnutí vedení. Prosím se zájmem se obracejte na mě přes SZ. Díky :)

Upraveno uživatelem dzavel
Guest minimaxa
Odesláno

Dalo se čekat, že poptávka jasně dostane nějakou nabídku, tu od dzavela bereme už jako nedovolenou komerční věc. Pokud chcete pokračovat, prosím, ale kšefty si uzavírejte neveřejně. Děkuji za pochopení.

Odesláno

Dalo se čekat, že poptávka jasně dostane nějakou nabídku, tu od dzavela bereme už jako nedovolenou komerční věc. Pokud chcete pokračovat, prosím, ale kšefty si uzavírejte neveřejně. Děkuji za pochopení.

Kdyby jste se obtěžovali napřed zeptat jak to je, tak bych Vám sdělil, že tyto podle vás "kšefty" nejsou mou výdělečnou činností. Ani z toho nic nemám. Dal jsem jen nabídku na zajímavý tarif.

Výhodné ceny z Lídlu jsou taky proti pravidlum? Co třeba zajímavá nabídka od UPC na freesat, kdy mužete mít na jeden paušál až 4karty? Opět komerce pokud na to upozorním ? :)

Víc podumat nad tím co je pro členy a míň co z toho má klub ;).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...