Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Po nabití baterie nejde rádio.

Recommended Posts

Guest rico207
Odesláno

Tak by som chcel vedieť v čom je problém ,alebo skôr ako ho zapnúť. Budem rád každej dobrej rade. Ďakujem !

Odesláno

baterku si nabijal zapojenu v aute , ci si ju vybral...

ked nastartujes a radio zapnes manualne..nereaguje...?

pozrel..lepsie povedane premarel si skusackou potrebne poistky....vsetko ostatne je ok...?

Odesláno (upraveno)

Skús odpojiť nanovo baterku a po znovu napojení počkaj pred štartom aspoň minútu aby sa načítali počítače a nastavenia. To isté platí pri odpojení baterky, je potrebné počkať zopár minút aby sa pred odpojením uložili všetky nastavenia.

Inak nepíšeš o aké rádio sa jedná.

Upraveno uživatelem Judes
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj , no tak jsme prošla mraky příspěvků a můj současný problém jsem tu nenašla...Mám 407, 1.6 HDi, RV.:2005 ..... Po odpojení baterky (téměř dva týdny auto stálo bez baterky) mi přestalo fungovat ovládání topení na panelu.. takže rádio - tedy horní polovina jde normálně, ale ovládání topení si dělá co chce....po nastartování mi tam samo skočí automatika buď 18 stupňů nebo 21...občas síla foukání nastavit jde občas ne (ovšem tlačítky na přidávání teploty..)...někdy svítí kontrolka AUTO a panel se tváří jako zamčený, jelikož nejde pak regulovat ani intenzita foukání.. s teplotou se hýbat nedá.. když občas zkusím jestli se to náhodou nevzpamatovalo, tak při přidání teploty mi to ovládá kam se bude foukat.. tedy levá tlačítka regulují tu pravou stranu, ale opačně to nelze....a vzhledem k ranním námrazám oknem, je dost naprd muset několikrát auto chcípnout, vytáhnout klíček a počkat pár minut, než auto úplně vypne a přemlouvat ho aby tam skočilo aspoň těch 21 a foukalo to, páč s 18 se sklo těžko rozmrazuje....

Klapky topení atd vše ok, to bylo měněno víc jak před rokem....zkoušela jsem i restart co jsem našla v jednom anglickým foru... stahnout okynko u řidiče, vyndat klíče.. počkat 5 minut, odpojit baterku počkat minutu, zapojit baterku, počkat minutu, rozsvítit oknýnkem řidiče obrysový světla, zasunout klíček, otočit do první polohy, držet při tom tlačítko na zamykání 10 sekund, vypnout, vytahnout klíček, zamknout a odemknout central, otevřít dveře a zkusit nastartovat.... a nic..... Nemáte někdo zkušenost?

Za soudruhama do origo Peugeotu se mi pro radu moc nechce, koukají na mě jako na martana a diví se že jim to tam nechci nechat na servis (jako naposledy když jsem si šla koupit nový klapky topení, tak mi řekli, že to je nemožný v domácích podmínkách vyměnit a že mi to vymění komplet za 35.000 kč, to jsem si jim fakt vysmála....páč klapky ca 2000 Kč a 5000Kč jsem dala dvěma moc šikovným kamarádům co tu palubovku u nás doma na dvoře v klidu vyndali...) Předem díky...

Odesláno

Ahoj, vypadá to, že dlouhodobým odpojením akumulátoru a možná i nekorektním odpojením došlo k rozhození konfigurace klimy a možná i něčeho dalšího. Chtělo by to origo diagnostiku a vše zkontrolovat, popř. nakonfigurovat.

Odesláno

možná máš někoho poblíž kdo má origoš a hlavně kdo se v tom vyzná, se stačí zeptat. A třeba bych jel i za HonzouZ, kterej ji určitě má. Ale někomu dělá problém i 20km někam dojet.(to neříkám, že zrovna u tebe....jen poznatek)

Odesláno

no jestli to je Příbram tak to je po dálnici kousek.

Záleží jestli věřit tomu či onomu. Já třeba jel až do Kel,ne sice kvůli dia,ale jel jsem.Jak říkám někdo má dálku 20km někdo to neřeší...

Odesláno (upraveno)

Když je potřeba kilometry nehrajou roli..a Praha není Brno :) Takže Honzo prosím tě, půjde to nějak? Nejlépe některý víkend? V týdnu jsem od rána do večera zasekaná v práci..

Upraveno uživatelem Karolína - Kari
  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...