Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Peugeot 106 GTI by MilanF1 - Prodáno

Recommended Posts

Odesláno

Já ji mám v únoru na 306, mělo by to být naprosto v pohodě. A potom cabrio, tam obavu nemám žádnou. 

Nicméně aktuálně zvažuji prodej GTIčka ... nemám pro něj adekvátní využití a také bude problém s parkováním. Navíc se plánuje mimi a udržovat 3 auta není taková sranda. :( 

Odesláno (upraveno)

...třeba dostal nabídku na nízkonákladový model :D

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

můžu potvrdit, že ,,mimi'' je bezedná studna, co se financí týče :P, největší záludnost je v tom, že investuješ pořád, i když mimi odejde z domu :D

Odesláno
před 7 hodinami, Veverka napsal:

...třeba dostal nabídku na nízkonákladový model :D

Já myslím, že vůbec nedostal žádnou nabídku, podle té formulace "se" plánuje... :P

Odesláno

nízkonákladový model ? to jako adopce malýho Syřana ? :P

Odesláno

Ano, je v plánu a na rozdíl od auta dítě nelze prodat. :D 
Navíc to GTIčko je sice tedka udělané, ale bohužel ta koroze na tom autě je a pojede dál, není to netknutá panna jako třeba cabrio.

Pro mě z dlouhodobého pohledu nedává tolik smysl. Nejsem takový blázen, abych to auto totálně rozebral a postavil znovu třeba jako Míza a další zdejší borci. Pokud ho prodám, určitě to oplakám, jelikož motor tahá neskutečně, má to poctivých 100 tkm a interiér je netknutý. Tohle se prostě moc nevidí. 

Odesláno

Dobrej přístup .. S takovou si to dítě prosimte snad radši nepořizujte ...

Odesláno
před 16 hodinami, MilanF1 napsal:

Jakože začne korodovat? :D 

Ne, jako že asi nebudeš nikdy spokojen s tou SPOTŘEBOU

Odesláno

Já nepsal, že mi jde o spotřebu, ale celkově o provoz. I když nikam nevyjedu, tak musím zaplatit pojistku a jednou za dva roky TK.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

vidíš třeba si konečně budeš moct koupit V6

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...