Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ano, přesně v tom přístupu, v tom STARAJÍ se o to, je ten diametrální rozdíl. A ten není dán kupní silou, ale především rozdílem v myšlení. Úplně nádhernou ukázkou toho, že u nás vůbec nejde o peníze je to, jak tu spousta lidí řeší ne jak mít auto technicky v pucu, ale jak něco och*at, a hlavně jak to oblemcat nesmyslama, hlavně aby to "vypadalo". Typicky - poraďte mi co nejlevnější gumy, klidně i ojetý, nemám peníze, protože si "musím" koupit hliníky. Tohle je otázka PRIORIT, ne kupní síly - netřeba si dělat iluze o tom, že tyhle typy by jakýkoliv navíc získaný obnos nastrkaly do jiných pí*ovin než do té péče, naopak kdo ji považuje za důležitou už dnes se taky už dnes stará.

Jenže to co píšeš,to je priorita mlaďasů do cca 30 roků

Odesláno

už se těším na technickou když to tady tak čtu.... :D
Hele a když vás tam takhle pérujou za blbosti.. hádáte se tam s nima taky..?

A dotaz - máte někdo v autě 6-ti kvalt.. a šel ste na emise už..? Na kolik si technik vytáčí motor prosím ..?

Odesláno

u benzínu měřil na volnoběžné 700-900 ( u mě 830) a na zvýšené 2200-2400 ( u mě 2310)

u bejvalý nafty byly volnoběžný stejný a zvýšený okolo 5500

Odesláno

5500..?! to už mám dávno červený políčko... a budik max na 6... ! prosím jinou odpověď :) tahle se mi vůbec nelíbí..! :D nic osobního punkaci.. ! :)

Odesláno

To co se ti líbí nebo nelíbí je technikovi jedno, diesel 2,1 td měl červený od 5500 ot/min

někdo to tu i psal, jaký má zvýšený přeběhový otáčky, tak pohledej :papa

Odesláno

Je to ze v okoli Marseille prevazuji vozy velikosti 106 - 206 stari 5 - 15 let ruzneho stupne omlaceni znakem vysoke nebo nizke zivotni urovne?

Odesláno

no totoc psal Veverka..:

otáčky volnoběžné = 749 (předpis 700-900), přeběhové = 5026 (předpis 4950-5150)

a právě se mi to zdá hodně.. teda jako nechci bejt sprostá jak moc hodně... :)

Odesláno

Proboha a proč..? Dyť to auto se tam nikdy do takovejch čísel při jízdě nedostane.

To vypadá, že skončím už na emisích.. :) zabiju ho, jestli mu ta ručička přeleze 3000..!

Odesláno
:D ani Te k tomu nepustí tak neuvidíš, co s tím vyvádějí za brikule
Odesláno (upraveno)

Na jednom protokolu to poslal na 4750 a na druhém 4770. Žádná hrůza to nebyla. Občas je potřeba to vytočit.

Upraveno uživatelem Agrafik
Odesláno

Weri: U 2,1TD starej komurkáč, když jsem točil 3000, jelo to na pětku 130Km/hod.... Občas jsem letěl 200, tak si trojčlenkou vypočti, jaké byly otáčky motoru a autu to nějak nevadilo. Dodělaný teploměr oleje z peu406coupe ukazoval okolo 140-150°C, což bylo ještě v normě

Odesláno

Jak nepustí..? Dycky sem zatím byla u toho a po pravdě jen teda nasadil trubku no a zase jí sundal.. :)

Ty woe.. Netrhala sem si 5 let od huby, aby mi tam ňákej šulín likvidoval půl mega..!

Vyučenej pingl s rekvalkou.., kterej ani neví co o proč tam měří.., hlavně že přinese domu Mařeně dvacku..!

Vyděsila mě takhle kámoška a jestli jako to fakt takhle funguje.., tak já se teda taky asi občas vytočím.. Díky kluci.. a modlete se za "techniky".......

Odesláno (upraveno)

já to vytáčení do přeběhových otáček u dieselu nesnášel ani u podnikového auta, natož u svého a to vím, že ten mechoš to udělat musí několikrát, pokud bude měřit podle předpisu.., nejsem na auto nijak přehnaně háklivý, ale totok kuva nemožu rozchodit :D

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Já v tom nevidím problém, kor na motoru o provozní teplotě. Na studeném by to byla prasárna, ale to by neměl měřit, když nemá motor správnou teplotu .Bych ho hnal.

U mojeho , když je zahřátý, tam občas hodím "M" a nechám ho vytočit až do místa, kdy ho "zachrání" převodovka a přeřadí sama. Automat taky když musí, tak ty otáčky pošle při předjíždění hooodně vysoko.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...