Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

HUGO BOSS má takéto prevodovky?

ano, je to náš člen, má vrakoviště, je tady někde i link na prodej převodovek a vůbec dílů na pežoty/citroeny, včetně telef. čísla, bydlí někde Trutnov..., musíš tady pohledat

Edit: tel.776 605 905 Kocbeře

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Takže podľa VIN tam mám ML5T,zisťovali to dvaja ľudia nezávisle.Dávala sa aj do 2.2 HDI do roku 2002-ako tu už ktosi spomenul ;)

• O 2 roky později...
Odesláno

Zkusím oživit toto téma. Na kupé mi to začalo blbě řadit, po ohledání v servisu je vůle v tom řadícím mechanismu, co vstupuje do převodovky. Mám tam ML5T a několik dotazů:

- nemáte ji někdo v garáži, pokud možno zánovní?

- dávala se i na HDI, ale tam je asi jiné zpřevodování?

- na servisboxu už jsou skoro všechny díly pro opravu NFT, myslíte, že by ji někdo uměl zrepásnout? Kvalitně?

Díky za rady či názory, případně za převodovku.. :) 

Odesláno

repase bude hodně drahá (díly jsou drahé), tato převodovka se dávala i do HDi, ale má jiný převodový poměr v diferenciálu (stálý převod)

zkus zavolat Hugo Boss--číslo je nahoře, možná ji má

Odesláno

Ozzy dík, já ho zítra zkusím. Cena repase by mi zase tak nevadila, pokud by byla udělaná fakt dobře. Já s ním chci ještě tak 2-3 roky normálně jezdit a pak si ho chci nechat "na parádu", postavím ho vedle 613ky. :)

Odesláno

Tak mám sehnanou převodovku na vrakovišti ve Slaném, které provozuje společnost AUTO BUTO PRAHA s.r.o., máte někdo nějakou zkušenost? Můžu se tam pro to bez obav vydat z Pardubic, nebo jsou to lumpové?

Odesláno (upraveno)

tu firmu neznám, ale při koupi převodovky z druhé ruky jsme dávali do smlouvy něco v tom smyslu, že koupě právně proběhne až po montáži a odzkoušení převodovky, tzn.--žádná záruka, jen vyzkoušení provozuschopnosti, pokud to nebudou chtít akceptovat, buď ji neber, nebo jdi do  rizika koupě opotřebené věci...,jinak zpravidla není u prodejce problém--on chce taky prodat...

někdy je nutné jít do rizika, když není převodovek na výběr,  bohužel ;)

Upraveno uživatelem ozzy56
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Tak ještě k té převodovce: příští týden pro ni pojedu a napadlo mne, že než ji namontuju, nechal bych ji zrepasovat. Nemáte někdo kontakt nebo zkušenost s dobrým servisem, který dělá opravy převodovek? Já zkusil pár kontaktů z internetu a když jsem tam zavolal, nikdo z nich nebyl kdovíjak nadšenej, že nechci opravovat zázrak jménem DSG, ale jen nějakej blbej manuál na starýho peugeota. Kdyby jste někdo o něčem věděl, dejte vědět. Kdyby to bylo kolem Prahy či ve východních Čechách, bylo by to super, ale jinak místo příliš nerozhoduje.

Odesláno (upraveno)

Kdysi jsem řešil Jumpera, výměna talíře a pastorku. V Libině (ne v Zábřehu) mi vyndali převodovku a pak rozborka. Celé to stálo asi 50 t.

Zkus raději sehnat převodovku. Křelov a Bystročice jsi zkoušel?

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Zkoušel a nemají, jen jeden automat, ale já bych to fakt rád nechal repasnout, alespoň futra na těch ovládacích vidlicích, nebo jak se to jmenuje

Odesláno

Mně pořád vrtá v hlavě, že na tu ML5T už Peu v serviceboxu nic nenabízí, ale když se to dávalo i k HDi a do dodávek, nemohlo by být něco v nabídce tam? Je mi jasné, že diesel převodovka má jinak poskládané převody a třeba stálý převod, ale futra, ložiska hřídele a podobně by měly být asi stejné, ne? Nemáte s tím někdo zkušenost, případně, neumíte to někdo dohledat v service boxu? Já mám nebetyčný problém se do něj vůbec přihlásit, natož tam pak něco hledat a komparovat. Dík za případnou ideu.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Mám opět prosbu ohledně převodovky: můžete mi někdo s přístupem do SB nebo s praktickou zkušeností zjistit, jestli do mého auta VIN: VF38CXFXA81180155, bude pasovat převodovka označená 20 LE 47 ?

Děkuju moc.

Odesláno

To vím, ale když to 20LE47 zadám do SB, tak mě to pošle do placené sekce, s tím, že to byla nějaká vývojová modifikace, tak nevím, jesti náhodou nepasuje... ?

Odesláno
ta vyvojova modifikace dle SB je: pro motor XFZ  prevodovka 20LE47 nahrazena novym typem 20LE62, lisi se to vypinaci pakou spojky a pakou volby rychlostnich stupnu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...