Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Z váhání (80% NE / 20% ANO) je jistota - 28.3. valím služebně do Zlatých hor a jelikož se půlit neumím, tak si ty auta ohoblujte bez mého dozoru. Těším se ne pořádný výdea

Odesláno

Já bych chtěl sehnat nějaký jetý gumy lepší (co by se hodily na okruh) nový se mi právě kupovat taky nechce, abych je tam hnedka zbrousil... :D  :D :D 
Nebo si nazuju nějaký m**ky, který tam dodělám :D  , ale zase budu mít špatnou přilnavost  :D  

Odesláno (upraveno)

ja mam na aute tedkon TOYO R888 ale uvidime no co dam mam jeste na vyber v R1R nebo Federaly ale hlave me ceka jeste nejakej servis tak snad si par kol zajedem a auto v poradku dojede domu :-))

Upraveno uživatelem 306-Kubik-S16
Odesláno

To sem rád, že někdo myslí i na sraz fr aut na okruhu, to je samý bmw, vw. Takže pokud to vyjde, vyrazim taky. A 10 aut je jak nic, každej podle svýho uvážení, nikdo nenutí jet na hraně...

Odesláno (upraveno)

Jestli do toho počítáš i mě, tak spolu bychom teda nemohli :D leda vy byste jeli na pohodu a já na limitu :D

Náhodou docela "raketa" 1.8 když to člověk potrápí :D :D ale pravda že se ani moc nechytá na 2.0 natož V6 :D

Upraveno uživatelem Nick406
Odesláno

Teď ještě řeším jaké si koupím pneu, abych je mohl "zneužít" na dráze trochu.... Jen doufám, že vyjde pošasí... v Dešti (nedej bože sněhu a mrazu  :D ), tam jezdit nechci  :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...