Přejít na obsah

Carlo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    204
  • Registrace

O uživateli Carlo

  • Datum narození 6. červen

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1997

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Nemojov
  • Stát
    Česká republika
  • Nálada
    Dostačující :-D

Kontakty

  • Facebook
    https://www.facebook.com/carlo.raus

Návštěvy profilu

4 350 zobrazení profilu

Carlo's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

31

Popularita

  1. Carlo

    ČtyřikiloŠestka SV 3.0 V6 24V man.

    Pár fotek z archivu z lakování. (auto je jinak v zimním spánku od listopadu )
  2. Carlo

    ČtyřikiloŠestka SV 3.0 V6 24V man.

    Je to jen přidělaný, jde to dolů normálně. A mě se to líbí, aspoň mi nelezou kola vzádu :-D
  3. Carlo

    Black 406 2.1TD ± 370 000km - Jedeme dál

    Doufám že bude chrochtat ještě dlouho... :-) ještě ji trochu vyvaříme a bude to vse OK. Jinak domu sem přišel o pul 7 rano ;-)
  4. Mám bremba přes 2 roky a najeto asi 20tis.km a podvozek maximálně v pořádku, silentbloky na ramenech je to jediné co pořád drží v kupě. (tyčky a čepy jsem preventivně měnil i když nebyly špatné) A auto často dostává na frak na silnici i na okruhu a podvozek pořád OK.
  5. Carlo

    ČtyřikiloŠestka SV 3.0 V6 24V man.

    Auto je už týden z lakovny a je skoro složené... Upnu sem fotky s popisem protože se udělalo asi milion novejch věcí atd atd... :-D A vybral sem mu jinou barvu (odstín)
  6. Carlo

    ČtyřikiloŠestka SV 3.0 V6 24V man.

    Už je v lakovně, za pár týdnu bude snad hotovo :-) Na konci května snad skládáme :-o
  7. Carlo

    ČtyřikiloŠestka SV 3.0 V6 24V man.

    Mě se to nakonec u spolujezdce povedlo docela dobře,ale u řidiče jsem to nechtěně poničil... Ale na funkci to asi nebude mít vliv :-D Auto je domluvené na další týden do lakovny takže do konce května to bude snad jezdit .... Auto je kompletně rozebrané... I interiér částečně... a veškeré obložení a sedačky kromě řidičovi. Křídlo se mi podařilo docela dobře odřezat strunou, ale byl to porod... Dále byl porod sundání těch nálepek na sloupcích,ale zvládl jsem to .. :-D Pak jsem ještě vyndal zadní trojúhelníčková okénka a všechny lištičky a těsnění... Ty těsnící gumy oken zvenku jsem objednal nové A jelikož jsem si nedopatřením poškodil přední kapotu (lak) , tak se bude lakovat celé auto.... Tož asi hlavni novinky z dubna...
  8. Carlo

    ČtyřikiloŠestka SV 3.0 V6 24V man.

    Tak jsme to přivezl z lakovny zpátky... Budu muset ještě nějak demontovat dveře všechny a zadní křídlo, jenže netuším jak.... Zadní dveře jsou OK ty mají klasické konektroy na rozpojení el.instalace... Ale předky jsou na nějakéém divném štekru co je schovaný vevnitř ve sloupku rámu dveří... no prostě potěš... Nejde to vypojit... A zadní křídlo se asi musí odřezat ??? :-o
  9. Carlo

    ČtyřikiloŠestka SV 3.0 V6 24V man.

    Tak pravý práh udělán. Levý práh opraven v rámci možností . Zítra se vezeme do lakovny . :-)
  10. Carlo

    ČtyřikiloŠestka SV 3.0 V6 24V man.

    Tak dnes ještě přebroušeny nějaké místa kolem prahů kvůli laku a co se nenašlo.... Ve středu se bude dělat pravý práh a levý se bude opravovat v zadní části... Jakštakš včas podchyceno... Opravdu dobře zamaskované :-D Takže další investice navíc.... Ale aspoň budu mít už veškerou korozi z krku... Pravý práh byl nejspíše už měnený (po nějaké bouračce v roce 2001) poznal jsem že byly měněny dveře pravé asi oboje a auto bylo uplé na rám a nesjpíš se rovnal pravý středový sloupek. Proto ten práh asi nevydržel. Ale levý je komplet originální. Stejně jako jsem zjistil, že chladič vody a klimatizace jsou také původní... :-) To se ještě dělaly věci pořádně; ) Navíc budeme ke konci měsíce slavit rovných dvacet let od výroby, jen si ještě musím podle DAM čísla zjisti přesný datum, vždy to zapomenu :-D Takže tohle všechno má ke dvacetinám
  11. Na koli vyšly ty DS perfomace FERODO ? :-) sháním lepší destičky,ale za keramické se mi nechce dávat 4tisíce :-D
  12. Carlo

    ČtyřikiloŠestka SV 3.0 V6 24V man.

    Tak po delší době nějaké aktuální info ... : 1) opraven práh, který byl silně promáčklý (už jsem tak koupil) 2) auto připraveno a odstrojíno do lakovny, kde se (až na přední část která je po laku z 11/2015) bude dělat skoro celolak 3) dokoupeno strašně moc nových dílů origo, ať už kraviny na podvozek,brzdy+hadice+trubky..,interiér nebo třeba lišty oken, mřížka nárazníku, vrtule ventilátoru, anténa, atd.:.... 4) výměna motoru ventilátoru chladiče 5) chladič oleje zatím nenahozen protože tekl (reklamace výrobku) a nemám čas se s tím zdržovat, kdyžtak po sezoně nebo se uvidí 6) koupen sportovní tlumič místo silentbloku motoru, jiný airbag spolujezdce, který není klasicky odloupnutý, pak náhradní chladič vody (ten můj je i s klimou původní), ale i po opravě netěsní v přírubě pro hadici vody 7) dokoupen regulátor tlaku paliva pro nějakou budoucí úpravičku 8) sehnána upravená škrticí klapka (originál zvětšený vstup a výstup) 9) sehnány clonítka s osvětlením, budu muset vymyslet zapojení, protože přípravu na ně nemám 10) sehnán originální zadní nárazník s origo bodykitem (dalo se kdysi normálně dokoupit a pak se to lepilo na původní nárazník, který se musel také lehce upravit), ale bude se muset hodně opravit a upravit , ale pořád je to něco extra origo... :-D 11) Ještě sehnány zadní drážkované kotouče, nejspíš k ním dokoupím destičky FERODO THERMO QUIET *) Sehnán jiný kompletní náhradní motor (údajně 190tis.km.) Kdyby v budoucnu jednou něco bylo potřeba a taky na pokusy :-D - třeba při výrobě svodů a podobně (byl na něm automat 4HP20, ale ten prodávám) Po laku se auto hezky nastrojí + se nalakují boční lišty dveří + lišty nárazníků,mřížka,zrcátka, zkrátka spoustu věcí, kde je nyní černý vyšeptalý plast + i podběhy (sehnány z části nové origo) Ještě se budou lakovat kola do rudé perletě. (ty stávající převařáky) A když zbude na sedačky, tak se koupí šedá kůže + nechají přešít tapetce do šedé kůže + světélka do dveří Po laku se ještě vystříkají dutiny voskem uplně všude - auto už tuto zimu nejezdilo a ty další už jezdit také nebude, bude hezky v suchu a teple v garáži To je více méně asi souhrn aktuálních věcí :-)
  13. Carlo

    ČtyřikiloŠestka SV 3.0 V6 24V man.

  14. Ano válečky šly ven docela dobře.. Někdo předemnou "spravoval" prachovky na pístkách silikonem..!!! :-D Neuvěřitelné - hodně práce navíc no,ale zvládl jsme to sám - trochu tréningu při nasazování zpátky ,ale dalo se to bez rozebrání brzdiče (to je zbytečný).. ;)
×
×
  • Vytvořit...