Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Olej nevím, ale viděl jsem neveřejné záběry, jak se "vyrábí" falešné prací prášky. Laik to nerozezná, jedině rozbor. A v nich pereme prádlo, které pak nosíme.

Odesláno (upraveno)

Uznavam ze z fotek toho moc nejde poznat, slo tam hlavne o foto c2 se stupnici a soubor s castrolem pdf byl clanek k tomu aby ste se zamerili na tyhle body, kde na ty chyby upozornujou...

Vyobrazeny chyby maji obe flasky, nekde je to i horsi...

Stupnice (pro me nejvetsi dukaz, kriva, nesoumerna)

WP_20160216_006.jpg

Chyba tisku nad nazvem (pruh, fotak spatne pobral)

WP_20160216_007.jpg

Sipka ukazujici mezi cisla... Vytiskle datum 05 ?HOV? 2015... vyfoceny z blbyho uhlu

WP_20160216_011.jpg

Kvalita odlitku (tu jde hlavne o horni cast s proliskem a spojem, origo flaska nema)

WP_20160216_004.jpg

WP_20160216_005.jpg

WP_20160216_008.jpg

WP_20160216_009.jpg

WP_20160216_010.jpg

Pokud ma nekdo moznost vyfotit flasku stejnyho vyrobce, uvitam to...

Kdybych nepouzival auto k praci a nejezdil dene 400km 7dni v tydnu, mel cas na servis-popripadnou go motoru asi bych taky neresil kvalitu a nalil to tam...

Upraveno uživatelem Pifik
Odesláno

tak si kup olej v autorizáku a už neotravuj, jooo, už to všichni víme, děkujeme za upozornění a to je vše,nee??? ty tomu oleji nevěříš, dobrý beru, už jsi to sdělil, tak nevím co furt chceš??, tím sveřepým přesvědčováním chceš dokázat co?? :myslim

Odesláno

Vy jste kurňa horší než malý děti. Prostě upozornil na možný problém a hned tady na něj plivete. Nikde nenapsal, že opěvovaný Badisak úmyslně prodává padělky, tak proč tak silná slova. Tím sveřepým přesvědčováním třeba chce dokázat, že není šmejd, který jen bezdůvodně chce pošpinit konkurenci. Počkejme, co na to Badisak.

Odesláno

Připadá mi to jen a jen poškodit prodejce,jak někde píšeš odlitek z odlitku,víš vůbec jak vypada forma na takovouhle bandu?

Sedm dní v týdnu,tak si najdi jinou práci a nebreč ,že nemáš čas. Jsem zvědav  na kterých forech se tyhle breky ještě objeví.

Odesláno (upraveno)

Beru díly i oleje - pouze Total 10W40 7000 diesel po 5-ti litrovem balení a nikdy nic.Co se reklamací týkalo,vždy řešeno s noblesou a muj prospěch,peníze byly na účtu ještě ten den,kdy mi volal,ze reklamace byla uznána.

Pošli to do statniho zkušebního ústavu a dej sem protol z měření.Tím tebe ani nikoho jiného nehanim,spíš me Tva domněnka zajímá.

Upraveno uživatelem švícko87
Odesláno

Vy jste kurňa horší než malý děti. Prostě upozornil na možný problém a hned tady na něj plivete. Nikde nenapsal, že opěvovaný Badisak úmyslně prodává padělky, tak proč tak silná slova. Tím sveřepým přesvědčováním třeba chce dokázat, že není šmejd, který jen bezdůvodně chce pošpinit konkurenci. Počkejme, co na to Badisak.

já mám na tydlety týpky snad nos, první-druhý příspěvek a hned někoho pošpinit a neustále dokola zpívá jen tu svoji..., přece normální člověk pokud má podezření na šmejd, tak ho nekupuje (nekoupí) a koupí v ofic. prodejně :myslim a třeba upozorní na něj ostatní...,ano, toto beru, ale neustále přesvědčovat proč?? ostatní upozornil a teď mu může být fuk, zda si podle něj zničíme motory :myslim

jenom upozorním, že jsem od badisaka zatím NIC nekoupil :roker

Odesláno

já myslím, že udělal co měl udělat, odhlásil se a šel..., jinak si počkáme na člena-badisak-, co na to on, ale osobně beru olej Total za stejnou cenu u nás v ostravě pro celou familii a známé tady http://www.oleje-pema.cz/ , protože nemusím platit poštovné, za ty roky jsem koupil hektolitry Totalu--nepřeháním--a všem, co jsem ho vyměnil v motoru, tak auta furt jezdí...,myslím, že z podobného zdroje budou mít oleje i jiné e-shopy, co prodávaj za podobnou cenu  :myslim 

Odesláno

Přema

přesně tak :myslim

a navíc--když někde příjdu poprvé, tak se spíše zeptám ve smyslu: hoši, jsem tu nový, mám pežota a leju do něj olej Total a teď jsem se dostal k zajímavé ceně tohoto oleje, cosi o tom myslíte?

a nee hned tu valit fotky, olej je šmejd a kdesi cosi,  měl dát nějaký rozbor, jak píše švícko87, samo nějaký ofiko rozbor...

Odesláno

Jen tak pro zajímavost, co byste dělali, kdybych něco takového napsal já?

napsal bych to samé, co jsem napsal, ani o písmenko méně, jenže ty bys to tak blbě nesesmolil jako on :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...