lukas jandora Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 Teda tady se to pekne rozjelo od te doby co sem tady naposled prispival....pred tydnem sem byl i ja na STK radeji drive,pozdeji by byl uz problem.Prosel sem -308 HDI 80KW(FAP/EGR OFF+chip). Myslim ze se to tady az moc zbytecne resi-nekdo uz to tady psal a ja stim souhlasim, v prve rade je 100%technicky stav vozu!To ze auto trosku vice zakouri bych tolik nedramatizoval.(Ty nase deti si myslim ze budou resit upne jine veci nez vykuchanej fap)To co lecktere tovarny vypousti do ovzdusi je na povazenou! Na podzim/zime se projedte nejakou dedinu co stech komynu lita za krasnej sajrat nekolik mesicu!A tady nekteri breci ze si nekdo dovolil vykuchat fap EURO |8 Citovat
celda1970 Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 Jenom nám musíš ještě říct kolik tě to stálo ... žes prošel... Citovat
lukas jandora Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 (upraveno) 2 Marlbora a kouzelne slovicko DEKUJI(ale uprimne dekuju)+znamost. Přímo předchozí příspěvky se necitují! Upraveno 20. červen 2016 uživatelem minimaxa Citovat
Přema Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 Hlavně to tu všem vyzpívejte za kolik a kde a jak to šlo aby potom pán technik dostal flastr a případně odebrání licence...... Citovat
lukas jandora Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 (upraveno) K nicemu takovemu na 100% nedojde.. Přímo předchozí příspěvky se necitují! Upraveno 20. červen 2016 uživatelem minimaxa Citovat
Přema Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 (upraveno) no STK je v Krnově jen jedno že...... na tyto kecy na různých forech a chatech čekají právě ti co je kontroluji Upraveno 20. červen 2016 uživatelem Přema Citovat
lukas jandora Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 (upraveno) Ano v Krnove je bohuzel jen jedno STK ale nikdo nemluvil prece o Krnove.STK si muzes udelat v cele CR. Přímo předchozí příspěvky se necitují! Upraveno 20. červen 2016 uživatelem minimaxa Citovat
Přema Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 to sice jo ale je to velice nepravděpodobné...... Citovat
lukas jandora Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 (upraveno) V tomto pripade se opravdu pletes myslim a to snad musis uznat ze se ti oplati jed autem i 60km na stk kde vis ze to udelas a mas na 2 roky klid ne? vic klidne do PM. Přímo předchozí příspěvky se necitují! Upraveno 20. červen 2016 uživatelem minimaxa Citovat
Sawoy Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 před 2 hodinami, lukas jandora napsal: Myslim ze se to tady az moc zbytecne resi-nekdo uz to tady psal a ja stim souhlasim, v prve rade je 100%technicky stav vozu!To ze auto trosku vice zakouri bych tolik nedramatizoval.(Ty nase deti si myslim ze budou resit upne jine veci nez vykuchanej fap)To co lecktere tovarny vypousti do ovzdusi je na povazenou! Na podzim/zime se projedte nejakou dedinu co stech komynu lita za krasnej sajrat nekolik mesicu!A tady nekteri breci ze si nekdo dovolil vykuchat fap A proto k tomu přisolíme vykuchaným FAPem, ať to stojí za to. Kdybysme věčně utráceli za jeho výměny a za aditivum, nezbylo by nám na chipování. Citovat
Pacho69 Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 lukas jandora: Ano, je to inspirativní se podělit, jak fungují úplatky a známosti. Pak můžeš večer v hospodě nadávat na Babiše a Bakaly a jin podobný. Nicméně nejseš jinej. Porušíme pravidla, protože... (v případě FAP to nechápu naprosto vůbec), pak někoho uplatíme, aby to zlegálnil a nebo ohneme za (po/ú)platek zákon. Je mi z týhle země na blití. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 Pánové uklidněte se, porušujete pravidla bod 7. Pokud toho nenecháte, bude zle a tohle vlákno zamknu (dle mého si beztak nic jiného nezaslouží). Citovat
Péťa Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 Pánové, nestačilo vám jedno upozornění od moderátora? Off-topic příspěvky jsem oddělil a zahodil a příště už Citovat
Pacho69 Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 Minimaxa: Nevím, nic jsem nevyvolával, jen jsem konstatoval, že ano, vadí mi porušování pravidel (těch na fóru též), ale zvláště těch, která ohrožují ostatní (i když nejsou úplně dokonalá). Za mě si tohle vlákno koleduje o zavření už dávno, číst "heč, prošel jsem, někoho jsem podmázl, sehnal kámoše...". To se stejně můžu chlubit, že jsem vylil vyjetej olej do kanálu a nikdo mě u toho nechytil... Též jsem pro zamčení vlákna, nic kvalitního v něm už nevznikne. Případně to smázni, už víc psát nebudu. Nestojím o žádnej flame. Pěťo, já po upozornění píšu poprvé, tak mi asi uniklo něco smazaného, sorry. Citovat
Cyrďák Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 Jeden poctivej,jeden vůl a svatej ze 7 přikázáním.Na začátku to téma mělo smysl nyní ho postrádám škoda.Omlouvám se za plevelení ale nedalo mě to. lukas jandora ohodnotil 1 Citovat
Agrafik Odesláno 23. červen 2016 Odesláno 23. červen 2016 Tak to mám za sebou. 50km po regeneraci FAP. Emise pohoda, vše 0.00 , závady 0 . Akorát jsem to umyl, aby to na fotkách vypadalo dobře. Nejhorší byly ty fronty. Citovat
Veverka Odesláno 23. červen 2016 Odesláno 23. červen 2016 Emise 0.00 = snad jedině ucpanej vejfuck, ne? Citovat
Veverka Odesláno 23. červen 2016 Odesláno 23. červen 2016 V 6/21/2016 at 15:42, Cyrďák napsal: ...Na začátku to téma mělo smysl nyní ho postrádám škoda... Ono od července zase mít může... Citovat
Sawoy Odesláno 23. červen 2016 Odesláno 23. červen 2016 Známý mě jako diváka vzal v nejmenovaném městě nejmenovaného kraje na "domluvenou" STK. Příjezd 9:50, domluveno na 10:00. Papíry odneseny do kanclu, přiděleno pořadové číslo, venku před halou STK cca 12 aut, dle slečny v kanclu čekačka cca 3 hodiny. V 10:05 dává technik známému pokyn najet na halu emisí, při zapnutém zapalování bez nastartování napichuje OBD, na monitoru vidím průběh spojení a komunikace, systém identifikuje auto a hlásí chybu snímače polohy vačkového hřídele. Technik míní že "to dá rozum, když neběží motor". Mezi řečí o fotbalu mezi OBD a krabici zapojuje cca 20 cm kábl s krabičkou zvící cigaret. Další dva pokusy o komunikaci marné, 10:15 odjezd na konec fronty před halou STK. V 10:20 pokyn najet na halu před všechny čekající. Na hale pár fotek, kontrola VIN, cca 3 minuty pod autem - mj. kotrola vůle řízení. Na další stolici kontrola brzd, 5 minut motání kolem zhasnutých světel. 10:30 vylepena známka a odjezd. Na protokolu o emisích štítková i povolená kouřivost 2 (na štítku je 0,51), naměřeno 0,24; povolený rozptyl hodnot 0,25/naměřený 0,10. Předepsané/naměřené volnoběžné 700-900/810, přeběhové 5000-5200/5021. Cena prý 600, A teď můžete hádat kterej den se mi tenhle sen zdál. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.