Holly Odesláno 7. prosinec 2005 Odesláno 7. prosinec 2005 Původně zaslal: Jirkap To je teda pěkný, vůbec to nezávidím, ale lepší než, aby bylo pryč úplně Moje auto zatím každý obchází no ono to H po vystřeleném airbagu nedělá asi dobrou vizitku Jak to myslíš s tím H po airbagu? To máš jako na čele H (jako hologram), co měl Rimmer z Červenýho trpaslíka? Posledně na Džbánu jsem si ničeho nevšiml. Citovat
Tomcat Odesláno 7. prosinec 2005 Odesláno 7. prosinec 2005 A máte chlapi (popř. dámy...) leptaný okna? Slyšel jsem, že auta s vyleptanym VIN na oknech se kradou až o 95% míň... Zdá se mi to logický, protože odstranit to tak, aby si toho nikdo nevšim nejde a vyměnit všechny okna je dost drahá sranda...A samotný leptání stojí pár stovek... Citovat
Jirkap Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Původně zaslal: Holly Původně zaslal: Jirkap To je teda pěkný, vůbec to nezávidím, ale lepší než, aby bylo pryč úplně Moje auto zatím každý obchází no ono to H po vystřeleném airbagu nedělá asi dobrou vizitku Jak to myslíš s tím H po airbagu? To máš jako na čele H (jako hologram), co měl Rimmer z Červenýho trpaslíka? Posledně na Džbánu jsem si ničeho nevšiml. Stačí se po dívat na můj profil do fotek Citovat
Xantik Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 S tím, že Flajzar má dobrý vychitávky souhlasím. Už skoro rok, tam taky něco mám a fakší to v pohodě. Leptaná okna možná odradí toho co to chce ukrást přerazit a prodat. Ale Ti co to pašujou na východ, tak na ukrajině je jim podle mě jedno co tam maj na oknech a Ti co auta rozebíraj na ND, tak těm to asi taky moc nevadí, že okna hold musí rozbít. Ale u drahýho auta bych asi těch pár stovek investoval, každý zabezpečení odradí a radši si zlodějíček najde autí, který nemá nic. Jen mě štve, že u nových aut na digi, tacho. jde pořád vidět stav i po vyndání klíčků ze zapalování. To si pak stačí jen posvítit a hned každej ví jestli to má cenu krást nebo jestli je to už hodně olítáný autíííí. Citovat
trollik Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Otec ma pager v aute od Jablotronu uz min 7 let.Ma nalepovaci antenu na vnitrni sklo.Jesli by byla antena na aute,tak zlodeji staci ji oddelat a ma to malej dosah. Citovat
Xantik Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Ještě by mě zajímalo, co na to policajti. Když to auto šlohnou a je v něm aktivní mobil, tak by mělo jít najít. Ale otázka jestli se jim chce, jestli by to pro ně byla dostatečná motivace si připsat do seznamu čárečku za nalezení ukradeného auta. Vždy? je to přece nejjednodušší způsob, vyhledat auto podle zapnutýho mobilu. Citovat
-=Michal=- Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Původně zaslal: Xantik Ještě by mě zajímalo, co na to policajti. Když to auto šlohnou a je v něm aktivní mobil, tak by mělo jít najít. Ale otázka jestli se jim chce, jestli by to pro ně byla dostatečná motivace si připsat do seznamu čárečku za nalezení ukradeného auta. Vždy? je to přece nejjednodušší způsob, vyhledat auto podle zapnutýho mobilu. Pager není mobil . Jde o vysílačku většinou v PMR pásmu s dosahem v zástavbě někdy i méně než 1km. Citovat
Jirkap Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Když půjde někdo ukradnou 406 nový model v nějaké slušné výbavě, tak to rozhodně nebude amatér… Hlídaní mobilem? Myslíte, že je takový problém udělat si a hodit na zadní sedačku rušičku GSM jen tak preventivně Chce to prostě pevné zamykání (defendlock aj, tajný vypínač nebo po domácky udělaném alarm Citovat
viktorg Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Pri tej Vasej diskusii ma napada,co si spravil jeden moj priatel do Skody 120.. Mal tajny spinac v kabinke a elektromagnet pod sedadlom. Ak niekto vosiel do auta a nezapol do 5 sekund spinac spustil sa elektromagnet a stlacil vrchnak POLICE 2000 SECURITY GAS:D Potom sa cely obsah tohto maleho spreja vypustil do kabiny a nebol clovek na zemi co by vydrzal dychat sebaobranny sprej v tak malom priestore:D Malo to ale jednu chybu na ktoru prisiel vdaka zlodejovi co mu chcel ukradnut autoradio, chudakovi to trvalo viac ako 5-sekund a aj si to zlizol,ale moj kamarat nemohol asi tri dni jazdit s autom,lebo mu v kuse slzili oci a kychal:D [upravil dne 8/12/05 viktorg] Citovat
ALFWORKS Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 hehehe Tak nato som uz myslel ... ja som chcel pripojit do sedadla 1 elektrodu z vysokonapatoveho transformatora - co sa pouzivalo na zapalovanie sviecok v skodovkach To by mohlo byt pre zlodeja tiez dost nepijemne Ale ten slzny plyn sa mi zda dostatocne ucinny Citovat
viktorg Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Bohuzial ho nejde aplikovat do dnesnych aut a to kvoli jednej prostej veci... Tieto spreje totiz obsahuju jednu chemicku latku ktora naleptava umeliny na palubnej doske a to hlavne plexisklo pred tachacom:roll Ja som si to tiez chcel urobit a to celkom VAZNE, ale nastastie som dostal toto echo a vyskusal to na palubke stareho R21 . Plexi zostalo matne Tolko k tomu... PS:Skodovka mala stastie,lebo mala normalne skla na tachaci:D Citovat
-=Michal=- Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Původně zaslal: viktorg Bohuzial ho nejde aplikovat do dnesnych aut a to kvoli jednej prostej veci... Tieto spreje totiz obsahuju jednu chemicku latku ktora naleptava umeliny na palubnej doske a to hlavne plexisklo pred tachacom:roll Ja som si to tiez chcel urobit a to celkom VAZNE, ale nastastie som dostal toto echo a vyskusal to na palubke stareho R21 . Plexi zostalo matne Tolko k tomu... PS:Skodovka mala stastie,lebo mala normalne skla na tachaci:D Prej je dobrý dát pod tenký potah na sedadlo řidiče rybářský háčky. Nedávno jsem ale četl, že byl za to majitel auta souzen, protože si zloděj strhl kůži ze zad :D Citovat
Tomcat Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Našel jsem poměrně zjímavou stránku o kvalitě různejch zabezp. systémů, tak na to mrkněte, jestli chcete: www.aaahero.cz Citovat
Vvitty Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 dejte si pri umistovani ruznych nastraznych systemu pozor na dve veci, prvni je pravni dusledek vaseho konani v pripade, ze zlodeji poskodite zdravi - okamzite vas zazaluje a pravdepodobne i uspesne. (nejen) nase soudy pak neresi, ze tam nemel co delat. druhy je dusledek toho, ze na takove zabezpeceni jednou zapomenete, nebo ze kamaradovi, co si zapomel mobil ve vasem aute pujcite klice a zapomenete mu rict o takove malickosti ukryte pod sedackou... Citovat
Dave_k Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Chtělo by to taky nějakou varovnou samolepku. Jinak se může stát že zloděj vás ještě zažaluje za ublížení na zdraví. :D:D Citovat
ALFWORKS Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Ale to je dost pruser... nechapem nas poj**** pravny system.... :bojim:grr Tak ked tam nema co robit, tak ako mu to mozu zozrat?.. Ja sa mozem vyhovorit, ze som masochista a tie haciky tam mam pre vlastnu potrebu :P ... Nemozem zato, ze on masochista neni:D:D:D Citovat
Vvitty Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 varovna samolepka je zcela irelevantni... btw, drobny problem nastava v pripade, ze pouzijete pager. nerikam, ze je to spatna vec, ale premysleli jste, co udelate? s moji postavou rozhodne nemam na to jit dolu hrat si s nozem nebo ocelovou trubkou na divoky vychod ... a pokud zlodej sam neutece, mate dve moznosti, bud utecete vy, nebo se budete prat. vemte pak v uvahu, ze krome fetaku nechodi v jednom, a nekdo dela kryti a postava v pritmi... co se tyka pasivniho zabezpeceni, osobne doporucuji zamknout pedaly k podlaze a doplnit to zamkem rucky k radici pace. u levnejsich aut potom odpojeni paliva (druhy ventil). pak je ale nutne nemit klasicky vypinac, spise neco bezdratoveho jako ovladani a cele to ukryt do nepristupnych mist, nejlepe tak aby motor chvili bezel nez dojde benzin. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.