Dýdý Odesláno 19. prosinec 2015 Odesláno 19. prosinec 2015 8 bodů ale s tou cenou škodovky je to nějaká blbost.Havel říkal,že cena favorita je pro pracujícího absolutně neůnosná.A to stál cca 85000 Kčs.Do 2 měsíců 115000 a za půl roku cca 140000.Ale to už jsem to přestal sledovat.Raději místo auta jsem si koupil mixpult ale to byla jiná pohádka. Citovat
vendelinek Odesláno 19. prosinec 2015 Odesláno 19. prosinec 2015 tenx v ty dobe jsem mel kolegu v praci a kupoval SI 105 funglovku,byl SI pro ni v Boleslavi a dal za ni 65 bez par drobnejch,byl karosar,tak SI obcas neco prividelal a setril SI na novy tak jsem zskkkrt 65 deslano z Lumie Citovat
PAJA106 Odesláno 20. prosinec 2015 Odesláno 20. prosinec 2015 8 bodů, ročník 87, taky blbě cena škodovky a pak úroky na knížce. Citovat
Péťa Odesláno 20. prosinec 2015 Odesláno 20. prosinec 2015 Já si totiž myslím, že 4% úrok byl s výpovědní lhůtou 2 roky. Taky jsem to měl špatně Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. prosinec 2015 Odesláno 20. prosinec 2015 (upraveno) 5 bodu na to ze to po netu koluje skoro furt a vubec sem nad tim nepremyslel rohlik a pivko vim Upraveno 20. prosinec 2015 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Péťa Odesláno 20. prosinec 2015 Odesláno 20. prosinec 2015 (upraveno) Mě přišlo do mailu srovnání dnešní doby: · Kilo rohlíků stojí 59 korun, kilo mražené kachny 39 korun. · Brambory jsou dražší jak banány. · Z údajně zdravého rybího masa vyteče polovina vody. · Masné výrobky neobsahují maso. · V akčním letáku Kauflandu je 38 inzerátů na půjčení peněz . · Jogurt obsahuje i méně než 45% mléka.. · Vepřová žebra jsou dražší jak vepřová kýta. · I během řeči s kamarádem telefonujeme. · Čím víc věcí máme, tím víc po dalších toužíme. · Náš mobil má tolik funkcí, že se jimi chlubíme přátelům, ale pro život jsou nevyužitelné. · Švestky dovážíme z Argentiny . · Na polích je víc slunečních kolektorů, jak pšenice. · Státní svátek je důvodem se ožrat, ale proč je ten den svátkem, to 90% lidí neví. · Jihneme při pohledu na opuštěné psy, ale opuštění lidé nás nezajímají. · Slovo "děkuji" nahradilo slovo "co za to?" · Máslová buchta má záruku 12 měsíců. · Kilo sušeného slepičího hovna (kuřince), je dražší než kilo kuřecích stehen. · Ve městě máme 6 pizzerií, ale vepřo-knedlo-zelo si nikde nedám, není. · Návštěva kulturní památky vyjde rodinu na dva tisíce. · Půlka rodičů nemá peníze, aby vlastní dítě poslali na lyžařský kurs. · Doma denně gruntujeme, ale odpadky venku hodíme mimo popelnici, nebo do lesa. · Na naší televizi večer přepneme25 programů, ale najdeme jenom vaření celebrit,reality šou nebo reklamy. · Svým blízkým pošleme třicet stupidních mejlů, ale ani jednou se nezeptáme, jak se mají. · Pod pojmem kultura se nám vybaví návštěva multikina. · Pořizujeme si na splátky nadupané SUV, i když jednou týdně jedeme do supermarketu a jednou měsíčně navštívit rodiče v domově důchodců. · Nejprodávanější knihy jsou kuchařky od každého,kdo má do řiti díru, životopisy pseudo hvězd, a horoskopy. · Existuje 30 časopisů pro ženy, ale ani jeden pro normální ženy. · Nejčtenějším článkem na Internetu v rubrice KULTURA byl ten, jak si Agáta Hanychová žehlila kalhoty na těle napařovací žehličkou a opařila si frndu. · Stát daruje církvím miliardy, ale do kostela se přes den nedostaneme a když ano, tak za vstupné. Upraveno 20. prosinec 2015 uživatelem Péťa Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 20. prosinec 2015 Odesláno 20. prosinec 2015 (upraveno) Péťo - slátanina zůstane slátaninou i když jí dáme pětinásobnou velikost písma a bude křiklavá jak papoušek. Nepopírám, že v tom elaborátu jsou body, které jsou pravdivé (třeba ten o autorství kuchařek, o vodě v rybím mase, o podílu masa u LACINÝCH "masných" výrobků, o inzerci na lichvu v Kauflandu i jinde, ...), ale velkou část bych dokázal úspěšně rozporovat: Např. kdyby návštěva památky měla rodinu vyjít na 2000,- Kč, tak bychom s Pavlíkem jen těžko mohli být téměř každý víkend někde. Taky určitě nepatřím k těm, co by denně posílali 30 stupidních mailů, nekupuju si na splátky SUV (ani v mém okolí nikoho takového neznám), kultura v našem pojetí taky není jen multikino (byť na návštěvě kina nevidím nic nekulturního), brambory určitě nejsou dražší než banány, do většiny kostelů se žádný vstup neplatí. Nejvíc mě ale pobavil onen povzdech nad tím, že svátek je důvodem se ožrat a nikdo netuší proč - ONO TOMU PŘED 25 LETY SNAD BYLO JINAK??? (MDŽ si snad pamatují všichni, kterým bylo v roce 1989 víc než 15) Co za to místo děkuji se zavedlo taky už kdysi, kdy nikde normálně nic nebylo a když jsi něco chtěl, musels mít známé, kteří zamozřejmě za to, že oni mohli/věděli/uměli chtěli od Tebe reciprocitu v Tvém oboru .... Upraveno 20. prosinec 2015 uživatelem Medvěd Citovat
Péťa Odesláno 20. prosinec 2015 Odesláno 20. prosinec 2015 Omlouvám se za velikost, jen jsem to nakopíroval. Už jsem to opravil. Ale všimni si, že v textu nic nesrovnávají s dobou minulou. Jen ukazují na některé absurdity, které jsou. A za většinu si můžeme sami. Citovat
FrantaCV Odesláno 12. únor 2016 Autor Odesláno 12. únor 2016 Test pro řidiče - jakou máš reakci jsi způsobilý - nebo bude lepší chodit pěšky. Spusť test kliknutím na obrázek. Když se objeví červená značka s bílou rukou, šlápni na brzdu - klikni myší. Změří to čas tvé reakce v milisekundách a podle délky reakce vypíše tvůj věk. https://www.justpark.com/creative/reaction-time-test/ Citovat
Péťa Odesláno 12. únor 2016 Odesláno 12. únor 2016 (upraveno) 33 EDIT1 - to byl první pokus. Další čtyři už 34 EDIT2 - bude mi 45, ale cítím se na dvacet Upraveno 12. únor 2016 uživatelem Péťa Citovat
vendelinek Odesláno 12. únor 2016 Odesláno 12. únor 2016 (upraveno) 29-year-old odesláno z Lumie Peťo,koukej se polepšit,když jsem to dal já,ty to musíš dát líp,ne? Upraveno 12. únor 2016 uživatelem vendelinek Citovat
FrantaCV Odesláno 12. únor 2016 Autor Odesláno 12. únor 2016 U mě 34 - skutečnost 59, ale třeba to má svědomí ten mizera Parkinson A cítím se taky na 20, jen ta tělesná schránka to nějak nechce pochopit. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. únor 2016 Odesláno 12. únor 2016 (upraveno) píše mi to ,,very very old person'', co to znamená?? jinak za 40 Upraveno 13. únor 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
FrantaCV Odesláno 12. únor 2016 Autor Odesláno 12. únor 2016 To bude asi kojenec nebo kostlivec. Citovat
vendelinek Odesláno 12. únor 2016 Odesláno 12. únor 2016 co by to mohlo bejt? jinak já slavím za 9 dni(už jsem dědek) 57 odesláno z Lumie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.