Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Projel jsem to nádherně, z Jižní spojky jsem sjel na zahradní město, přes Strašnice a Hrdlořezy na Běchovice a napojil se až tam, zdržení minimální a od nájezdu na dálnici už to bylo naprosto plynulé :D kolony kamionů ze všech stran samozřejmě, jak od D1 tak od D10 - z toho směru ale stály kamióny ve třech pruzích... 

Odesláno (upraveno)

Ve čtvrtek cestou tam kolem půlnoci a v sobotu před půlnocí bez kolon. :DAle že je zavřený nájezd na D11z vrchu od Novopacký jsem si všiml, až když jsem podjížděl preškrtnutou ceduli. :D Takže k centru Černý most a naivně jsem si myslel, že to vezmu na Počernice. Smůla, kdybych se otočil na tom kruháčku před parkovacím domem a jel zpátky na spojku a potom podle šipek, nebyla by z toho vyhlídková jízda až k Průmyslový. :D A potom zpátky kolem Rajský zahrady a na druhý pokus už podle cedulí na sjezd na Kolín a zpátky na D11. :D To je tak, když vesničan přijede v noci do Prahy. :D A místo sledování značek se baví prázdným parkovacím domem u Ikey na Černým mostě. :D

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno (upraveno)

Já ve čtvrtek tak nějak, jel jsem od Kostelce nad Labem, tak jsem to vzal přes Mstětice a k Nehvizdům. Žádná velká hitparáda to nebyla, směrem k Nehvizdům. Celkem dlouhý čekání na tom semaforu. Ale pak už dobrý, až do Hradce. Tam to zase zlepšili, objezd rozkopané 11tky kolem Sťříbrňáku rozkopli taky, fakt super. Nakonec křižovatka z okruhu ven ve čtvrtek docela ušla, ale při návratu v sobotu docela ucpáno už od pekárny, to si nedovedu představit neděli.

Upraveno uživatelem Pacho69
Odesláno

V neděli v 17 hodin D11 trochu postávala směrem na Prahu před zúžením, v odstavném stála bílá 406 s kapotou vzhůru.. Zdržení tak 5 minut, víc ne, jakmile jsme ji minuli tak už to jelo naprosto normálně celé zúžení :) 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nejezdí někdo teď (nebo neví) po D1 v těch dvou zúženích před Prahou...? Směrem z Prahy ven je tam cedule pozor radar..., ale voči kdybych si vykoukala, tak ho nevidím.... je tam nebo ne...? 🤔

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...