antal 67 Odesláno 2. prosinec 2015 Odesláno 2. prosinec 2015 Ahoj vespolek, nechal jsem si namontovat pevný tažný zařízení, ale při zařazení zpátečky, čidla reagují jako kdybych do něčho nacouval, prostě to zaznamenává to tažný zařízení, nemá někdo zkušenost co se s tím dá udělat ??? Citovat
ozzy56 Odesláno 2. prosinec 2015 Odesláno 2. prosinec 2015 zkusil bych se vrátit do servisu, kde to montovali Citovat
Péťa Odesláno 2. prosinec 2015 Odesláno 2. prosinec 2015 Parkovací asistent by měl mít funkci "Antihook" - posune měření o cca +20cm, právě kvůli tažnému (nebo třeba i rezervě na pátých dveřích). Nedá se to zapnout i u P2008? Citovat
antal 67 Odesláno 2. prosinec 2015 Autor Odesláno 2. prosinec 2015 no tam mě řekli, že čidla berou tu kouli, tak navrhli sundat kouli, což nechci, budu tažný často používat Citovat
antal 67 Odesláno 2. prosinec 2015 Autor Odesláno 2. prosinec 2015 kde se to dá a jak nastavit ??? Citovat
Péťa Odesláno 2. prosinec 2015 Odesláno 2. prosinec 2015 Všimni si otazníku na konci mé věty To byl hlavně námět, kterou cestou bych se při pátrání vydal. Citovat
handy49 Odesláno 3. prosinec 2015 Odesláno 3. prosinec 2015 http://www.peugeot-club.com/topic/100889-uvolneny-predny-naraznik/ Citovat
handy49 Odesláno 3. prosinec 2015 Odesláno 3. prosinec 2015 mario liptov tam ma dorabane tazne ,tak mu skus napisat Citovat
antal 67 Odesláno 11. prosinec 2015 Autor Odesláno 11. prosinec 2015 TAK JSEM BYL V SERVISU A NEJDE S TÍM NIC UDĚLAT, PEVNÝ TAŽNÝ TAM BÝT NEMÁ, TAKŽE, BUDU MUSET SUNDAT KOULI Citovat
luxhajek Odesláno 30. prosinec 2015 Odesláno 30. prosinec 2015 Ahoj, mám odnímatelné tažné zařízení z autorizovaného servisu Peugeot. Při nasazení nemám žádný problém s parkovacím asistentem. Vše oka Citovat
mares Odesláno 30. prosinec 2015 Odesláno 30. prosinec 2015 Mám dotaz ohledně ceny za závěs na P 2008. Děkuji. Citovat
luxhajek Odesláno 1. leden 2016 Odesláno 1. leden 2016 já jsem platil 11OO Kč za práci, 4900 Kč za odnimatelné tažné zařízení, 3100 Kč za svazek 7 polů Citovat
Marianos Odesláno 26. červen 2018 Odesláno 26. červen 2018 Ahoj, chtěl bych oživit toto téma. Chystám se na montáž tažného ale chci raději pevné, pokud někdo montoval a má couvací senzory, jaký typ tažného a el. instalace zvolit, díky moc. Citovat
Markusenka Odesláno 27. červen 2018 Odesláno 27. červen 2018 (upraveno) Ahoj. Máme na 2008 pevné tažné zařizení, řikají tomu labutí krk. Podle štítku na spodku rámu tažného je to originální tažné zařizeni Peuget a s couvacíma senzorama to nic nedělá. Po připojení vozejku asi dojde k odpojení senzorů, tak to ani neřve. Kabeláž mají originál i s ŘJ na eshopu Peuget Mára Upraveno 27. červen 2018 uživatelem Markusenka ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
mario_liptov Odesláno 27. červen 2018 Odesláno 27. červen 2018 Ja mam bajonetove tazne s CAN pripojenim elektriky. Bolo relativne drahe aj s montazou cca 600euro. Ked mam zalozenu gulu tak cuvaci senzor funguje bez problemov. Tak isto aj ked mam pripojeny vozik tak cuvaci senzor ho nedetekuje, jedine vtedy, ked je uz moc "zalomeny" vozik pri cuvani tak mi zacne vrieskat. Tiez po pripojeni elektriky k voziku a zapnuti smerovky tak mam signalizaciu niekde v zadnej casti auta jemnym pipanim ze mi smerovky funguju. Tazne s elektrikou je od GALIE. Citovat
zzipCZ Odesláno 27. červen 2018 Odesláno 27. červen 2018 jak píšou ostatní mám origo a senzory bez problémů Citovat
Marianos Odesláno 27. červen 2018 Odesláno 27. červen 2018 "Origo" ??? pochybuju, že si peugeot vyrábí sám tažné zařízení, bude to nejspíš nějaký známý výrobce TZ ? Citovat
ozzy56 Odesláno 28. červen 2018 Odesláno 28. červen 2018 mno, ORIGO nazýváme obvykle díly, které výrobce používá v prvovýrobě a montuje ve svých servisech , tzn., že má tyto díly dlouhodobě vyzkoušené jak po stránce kvality, ceny ,pravidelné dostupnosti atd. jako příklad uvedu třeba filtry Purflux, firma PSA nepoužívá v prvovýrobě a servisu značku filtrů Starline, ač všude píšou, že je vynikající třeba u toho origo tažného zařízení s origo elektrikou máš jistotu, že nebudeš následně řešit chujoviny typu zadních senzorů atd., protože to výrobce už dávno vyřešil...,když jsem dávall tažné zařízení na své Berlingo, byl mezi origo a neorigo rozdíl 800 Kč včetně montáže Laďa a zzipCZ ohodnotil 2 Citovat
Marianos Odesláno 2. červenec 2018 Odesláno 2. červenec 2018 V 27. 6. 2018 at 11:43, Markusenka napsal: Ahoj. Máme na 2008 pevné tažné zařizení, řikají tomu labutí krk. Podle štítku na spodku rámu tažného je to originální tažné zařizeni Peuget a s couvacíma senzorama to nic nedělá. Po připojení vozejku asi dojde k odpojení senzorů, tak to ani neřve. Kabeláž mají originál i s ŘJ na eshopu Peuget Mára Ahoj, díky a nejde na tom štítku přečíst nějaké číslo ? Popř. kde jsi to koupil ? Citovat
Markusenka Odesláno 2. červenec 2018 Odesláno 2. červenec 2018 Ahoj! Taď jsem dojel dom z práce, zítra vyfotím. Mára Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.