Přejít na obsah

Marianos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    88
  • Registrace

Vše od uživatele Marianos

  1. Inovovaná olejová vana pro motory Citroen 1.4HDi, 1.5HDi a 1.6HDi (Peugeot, Ford, 0301N1, 9813973280) *****NOVÁ***** Nová inovovaná olejová vana pro motory Citroen - Peugeot 1.4HDi, 1.5HDi a 1.6HDi s umístěním výpustného šroubu na rovném dně. Tento motor se montuje také do vozů značek Ford, Volvo, BMW, Mini, Toyota, Fiat, Mazda a Mitsubishi. Na druhém obrázku je vidět kolik starého motorového oleje zůstane v motoru po vypuštění oleje !!! Na druhém obrázku je vidět kolik starého motorového oleje zůstane v motoru po vypuštění oleje u původní olejové vany, která má šroub prolisovaný dovnitř !!! Po dohodě můžu přidat tmel a náhradní šroub s těsněním. Původní cena byla 950,-kč. Cena je 600,-kč, možno zaslat.
  2. Peugeot 2008 ochranné lišty prahů. přední + zadní. Cena je 700,-kč, možno i zaslat.
  3. Nemáš pravdu : 1.1.14.1.2. Brzdový kotouč nadměrně zkorodovaný (hloubková koroze) – poškozená funkční plocha zjevně přesahuje 1/5 její šířky.
  4. Je to tak, zbytečně jsem motor šetřil a držel jen v otáčkách kolem 2tis.
  5. EMISE OK : po projetí a vypálení FAP ve vyšších otáčkách, takže se musí auto občas pořádně "vytočit".
  6. Neví někdo utahovací momenty na ty zadní brzdy + ložisko kola ?
  7. Zatím jsem nebyl v Peugeotu, zkusím znovu emise.
  8. Dnes jsem to pořádně prohnal po dálnici, tak uvidím na opakovačce. Auto je sice garážované ale v zimě to stejně trpí (sůl + vlhkost), takže to ty brzdy nedají a nejsem sám s tímto problémem.
  9. Neprošel jsem přes STM+ME, 2 vážné závady : hloubková koroze zadních brzdových kotoučů + vysoká kouřivost. Kupoval jsem si fungl nové auto proto, abych nemusel neustále řešit nějaký ten rok závady . Kotouče a desky vyměním s tím jsem se už smířil ale vyšší kouřivost u auta co nemá nejeto ani 20tis. km, tak to je fakt k pláči !!! Norma je max. 0,51 a já mám průměr 4 měření 0,65 !!!
  10. Marianos

    Diagnostika lexia

    Díky, vše funguje.
  11. Marianos

    Diagnostika lexia

    Ahoj, potřebuji poradit. Nezná někdo tyto chybové kódy ? Klima i dotyková obrazovka jsou bez chyb. Telematika má chyby ale podle výbavy vozu tam vůbec není, díky.
  12. Díky moc všem za pomoc.
  13. Ahoj, loni se mi podařilo stáhout aktualizace software a map (viz foto z roku 2019) ale auto to nějak odmítá (píše mi to verze není kompatibilní), stáhnul jsem to oproti VIN a dodržel postup při aktualizaci alespoň doufám. USB 3.0 format fat 32. Momentálně je pro moje auto 0 aktualizací. V autě mám soft + mapy z roku 2017 před prodejem auta, auto koupeno u nás nové. Mám asi ten lepší displej, protože mám originál 3D navigaci. Tak nevím co dělám špatně. Prosím psát jenom k tomuto tématu, děkuji.
  14. Marianos

    AdBlue

    2008-ka to má dost nešťastně řešeno doplňování kapaliny v kufru a hrozí znečištění při tankování. Možná bude lepší natankovat do čistého plastového kanystru a doma potom opatrně přelít nebo koupit originál kanystr a za ten si ale připlatit.
  15. Marianos

    Diagnostika

    Povoleno přes diagnostiku a funguje.
  16. Ahoj, doplňoval už někdo AdBlue ? Je rozdíl mezi čepovaným nebo baleným AdBlue, kromě ceny ? Rozdíl v ceně je dost velký ale je nutno dodržet normu ISO ?
  17. Marianos

    Diagnostika lexia

    Nabootovat z DVD a pak naformátovat a instalovat čistou instalaci WIN 32bit. Potom tu čistou instalaci pomocí nějakého softu zálohovat na USB disk a hrát si s diagboxem. V případě potíží s diagboxem se můžu vrátit během pár minut zpátky na WINDOWS (čistý) a opět zkoušet. Jinak podle mě, ten kdo nezvládne instalaci Windows, tak ať se raději ani nepouští do instalace diagboxu, protože to tady zbytečně zaplní nesmyslnýma otázkama.
  18. Marianos

    Ochranné dveřní lišty

    Ahoj, mám právě tyto skoro 2 roky a zatím super.
  19. Marianos

    Diagnostika lexia

    Odpověď jsi nenašel, protože nikdo neví jak se ten či onen clon bude chovat s tou či onou verzí DB, takže jedině on-line, tak to mají vyřešené. Já už jsem to vzdal, auto jezdí je nové, tak není co řešit, zatím. Nebo si zaplatit 9,23 ale to se nikomu nechce, protože to nemá nikdo odzkoušené !!!
  20. Marianos

    Diagnostika lexia

    Nechápu, proč je někdo tak lenivej a nečte starší příspěvky !!! Na auta z roku 2017 máš smůlu, jak jsem již psal dříve. Nevidí některé ECU hlavně tedy motor ale tažné povolit naštěstí šlo ve verzi 7.49.
  21. Marianos

    Couvací kamera

    Nevím to přesně ale ten interface má dva video vstupy.
  22. Marianos

    Couvací kamera

    Ahoj, nechci se tě nějak dotknout ale AV signál od kamery se přenáší klasickým vodičem. Sám jsem si na Koleosu dodělával couvací kamery a vedl kabel (žlutý) na video vstup do china rádia s dotykovou obrazovkou. Akorát je tento kabel stíněný. Ale pokud by to šlo zapojit přímo do rádia, tak proč by se potom prodával ten interface na video vstup ?
  23. Marianos

    Couvací kamera

    Ahoj, máš pravdu, než se to propojí , tak máš odcouváno. Jedině to zkusit zapojit ale to se mi moc nechce riskovat ...
×
×
  • Vytvořit...