Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Nexen se sem tlačí, protože dodává korejským automobilkám. Dokonce bude stavět fabriku, za mohutné finanční podpory naší vlády.

Zda mají v Koreji zimu, to nevím, a zda mají tradici ve výrobě zimních gum.

Já bych radil standard Barum Polaris 3, anebo odpovídající Matador, což je stejná cenová i kvalitativní kategorie.

Těžko radit předem, ale může se stát, že chybu uděláš jen jednou... Zrovna v zimních gumách bych nevolil jen podle ceny.

Jo a teď jsem si všiml, že jsi z LM. Tak ber Continental. Raději ušetři na čemkoli jiném, cigarety, alkohol... :D

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Nexeny dává ve výrobě na auta i Škodovka - vyděl jsem to na Rapidech a Octaviích (ale tam převládá Michelin). 

O zimních moc nevím, neměl jsem s nimi zkušenost. Nemusí být zas tak špatné, ale Barum Polaris 3 ani Matador Sibir Snow chybu neuděláš. 

Odesláno

Co tak koukám po gumách, za podobný peníze koupíš nový Nokian WR D4, já teda taky trochu experimentoval s gumama, a vzal jsem Falken Eurowinter a neměl jsem s nima žádný problém, ale dneska za ty peníze (tehdy to byly nejlevnější nečínský pneumatiky) jsou Nokiany tak bych nerozmýšlel.

Odesláno

Někde jsem četl že Nexen je odnož teď nevím -Michelin? Continetal?,kde si mateřská firma hlídá kvalitu a že konkrétně zimní jsou dobrá volba,tuším šlo o rozměry 175/70 a 185/65 R14.Osobní ale nemám!!Osobně jsem velmi spokojen s BF Goodrich  Winter G

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...