Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jako na sauto.cz jich je mraky fakt to chce okouknout a prohlidnout a nic neuspechat. Pokud te cas netlaci klidnes i mesic dva pockej.  Ale fakt z toho co si tu napsal mi prijde ze ten c-maxby byl pro tebe nejvhodnejsi. Nebo focus. Hledej kolem roku 2007 a myslim ze jich najdes spoustu i za dobrou cenu s navi apod. 

Odesláno

Je to bazar. Cena je tam od toho, abys věděl, kolik toho na autě musíš najít špatného, aby ses dostal na to, co jsi ochotný dát ;) A pokud tam má dva kousky, tak máš alespoň porovnání a větší šanci, že jeden z nich bude "koupitelný".

Odesláno

Je to bazar. Cena je tam od toho, abys věděl, kolik toho na autě musíš najít špatného, aby ses dostal na to, co jsi ochotný dát ;) A pokud tam má dva kousky, tak máš alespoň porovnání a větší šanci, že jeden z nich bude "koupitelný".

Tak to je pravda, nicmene, bych se na to auto nejel podivat sam. Vzal bych posily :D

Odesláno

Bez DIAG a posil to nemá ani smysl ;) Hlavně to chce někoho, kdo zachová chladnou hlavou a v pravý čas tě odtáhne od pasti. Taková osoba je k nezaplacení.

Odesláno

Bez DIAG a posil to nemá ani smysl ;) Hlavně to chce někoho, kdo zachová chladnou hlavou a v pravý čas tě odtáhne od pasti. Taková osoba je k nezaplacení.

to je trefa přesně na hlavičku :potlesk

Odesláno

O výhledovém prodeji Parťáka TeePe se tu před časem zmiňoval Honza z Nerátek. Ale netuším ani jak moc je to aktuální, ani jestli už není fuč a vlastně ani jestli se vejde do Tvého cenového limitu. Nicméně být Tebou tak mu položím dotaz - přece jen auto od solidního klubáka, kam Honzu určitě řadím, je poloviční výhra.

Odesláno (upraveno)

807 nechces? :-D

Petře, já na ní fakt koukal, ale nemám žádné zkušenosti s automatem, plynem a bože s tím motorem :D To pořád jezdí smykem, ne?

EDIT: na kolik tak vyjde průměrně kilometr?

807ma byl vždycky můj sen...

Upraveno uživatelem macik.83
Odesláno (upraveno)

O výhledovém prodeji Parťáka TeePe se tu před časem zmiňoval Honza z Nerátek. Ale netuším ani jak moc je to aktuální, ani jestli už není fuč a vlastně ani jestli se vejde do Tvého cenového limitu. Nicméně být Tebou tak mu položím dotaz - přece jen auto od solidního klubáka, kam Honzu určitě řadím, je poloviční výhra.

Díky, podívám se na to, případně zkusím kontaktovat.

Jaký má nick? Děkuji.

Upraveno uživatelem macik.83
Odesláno

Petře, já na ní fakt koukal, ale nemám žádné zkušenosti s automatem, plynem a bože s tím motorem :D To pořád jezdí smykem, ne?

EDIT: na kolik tak vyjde průměrně kilometr?

807ma byl vždycky můj sen...

Na cca 1,90 je to jako ted jezdit s benzinem nebo naftou za 7l.....protože je nafta i benzin na 27kc...

Az bude na 35kc tak to bude mít spotřebu jako nafta co jezdí za 6l:-)

Odesláno

To je výhoda LPG...

Jednoduchá stara atmosféra+Lpg -spolehlivost a výdrž.....

Myslím si ze s 3.0 naftou kdyby byla v 807 by si za tuhle spotřebu nejezdil.....

Hele ukazoval jsem ji tchánovi a taky o ni uvažuje....

Je tam + ze je známá servisní historie a auto je udržovány....

Odesláno

Pokud jezdíš krátké trasy, počítej s ještě vyšší spotřebou, nicméně vzhledem k tomu, že je to za polovičku původně uvažovaného rozpočtu ti to může být šumák, ten rozdíl neprojezdíš ani za 5 let.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...