MJSytic Odesláno 16. listopad 2015 Odesláno 16. listopad 2015 Tohle máš 100km http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/berlingo/16457487?goFrom=list http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/berlingo/16575340?goFrom=list Citovat
agresssor Odesláno 16. listopad 2015 Odesláno 16. listopad 2015 Tak jako na sauto.cz jich je mraky fakt to chce okouknout a prohlidnout a nic neuspechat. Pokud te cas netlaci klidnes i mesic dva pockej. Ale fakt z toho co si tu napsal mi prijde ze ten c-maxby byl pro tebe nejvhodnejsi. Nebo focus. Hledej kolem roku 2007 a myslim ze jich najdes spoustu i za dobrou cenu s navi apod. Citovat
macik.83 Odesláno 16. listopad 2015 Autor Odesláno 16. listopad 2015 MJSytic, ten prvni je mimo cenovou relaci, ten druhy stoji za to ho zkouknout, diky Citovat
MJSytic Odesláno 16. listopad 2015 Odesláno 16. listopad 2015 Je to bazar. Cena je tam od toho, abys věděl, kolik toho na autě musíš najít špatného, aby ses dostal na to, co jsi ochotný dát A pokud tam má dva kousky, tak máš alespoň porovnání a větší šanci, že jeden z nich bude "koupitelný". Citovat
macik.83 Odesláno 16. listopad 2015 Autor Odesláno 16. listopad 2015 Je to bazar. Cena je tam od toho, abys věděl, kolik toho na autě musíš najít špatného, aby ses dostal na to, co jsi ochotný dát A pokud tam má dva kousky, tak máš alespoň porovnání a větší šanci, že jeden z nich bude "koupitelný". Tak to je pravda, nicmene, bych se na to auto nejel podivat sam. Vzal bych posily Citovat
MJSytic Odesláno 16. listopad 2015 Odesláno 16. listopad 2015 Bez DIAG a posil to nemá ani smysl Hlavně to chce někoho, kdo zachová chladnou hlavou a v pravý čas tě odtáhne od pasti. Taková osoba je k nezaplacení. Citovat
ozzy56 Odesláno 16. listopad 2015 Odesláno 16. listopad 2015 Bez DIAG a posil to nemá ani smysl Hlavně to chce někoho, kdo zachová chladnou hlavou a v pravý čas tě odtáhne od pasti. Taková osoba je k nezaplacení. to je trefa přesně na hlavičku Citovat
Stejsn Odesláno 16. listopad 2015 Odesláno 16. listopad 2015 Podavam info z bazaru: Pan bazarnik jaksi zapomnel napsat, ze ta cena je jen uverova... Tedy byla o 20tisic nizsi, nez realna... Ach jo, a to jsem si myslel, ze tohle je jen praxe Esa a AAA. Takze jsem stale na mrtvem bode. To mi připomíná: https://www.stream.cz/autobazar/10007556-vecerni-auto Citovat
Medvěd Odesláno 16. listopad 2015 Odesláno 16. listopad 2015 O výhledovém prodeji Parťáka TeePe se tu před časem zmiňoval Honza z Nerátek. Ale netuším ani jak moc je to aktuální, ani jestli už není fuč a vlastně ani jestli se vejde do Tvého cenového limitu. Nicméně být Tebou tak mu položím dotaz - přece jen auto od solidního klubáka, kam Honzu určitě řadím, je poloviční výhra. Citovat
macik.83 Odesláno 17. listopad 2015 Autor Odesláno 17. listopad 2015 (upraveno) 807 nechces? :-D Petře, já na ní fakt koukal, ale nemám žádné zkušenosti s automatem, plynem a bože s tím motorem To pořád jezdí smykem, ne? EDIT: na kolik tak vyjde průměrně kilometr? 807ma byl vždycky můj sen... Upraveno 17. listopad 2015 uživatelem macik.83 Citovat
macik.83 Odesláno 17. listopad 2015 Autor Odesláno 17. listopad 2015 (upraveno) O výhledovém prodeji Parťáka TeePe se tu před časem zmiňoval Honza z Nerátek. Ale netuším ani jak moc je to aktuální, ani jestli už není fuč a vlastně ani jestli se vejde do Tvého cenového limitu. Nicméně být Tebou tak mu položím dotaz - přece jen auto od solidního klubáka, kam Honzu určitě řadím, je poloviční výhra. Díky, podívám se na to, případně zkusím kontaktovat. Jaký má nick? Děkuji. Upraveno 17. listopad 2015 uživatelem macik.83 Citovat
macik.83 Odesláno 17. listopad 2015 Autor Odesláno 17. listopad 2015 To mi připomíná: https://www.stream.cz/autobazar/10007556-vecerni-auto Nenecham si ujit zadny dil Ctvrtka je dobrej a toto byl pro me zatim nejlepsi dil Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. listopad 2015 Odesláno 17. listopad 2015 Petře, já na ní fakt koukal, ale nemám žádné zkušenosti s automatem, plynem a bože s tím motorem To pořád jezdí smykem, ne? EDIT: na kolik tak vyjde průměrně kilometr? 807ma byl vždycky můj sen... Na cca 1,90 je to jako ted jezdit s benzinem nebo naftou za 7l.....protože je nafta i benzin na 27kc... Az bude na 35kc tak to bude mít spotřebu jako nafta co jezdí za 6l:-) Citovat
macik.83 Odesláno 17. listopad 2015 Autor Odesláno 17. listopad 2015 Diky Charlie, to vubec neni blby... Jako jsem fakt zvyklanej. Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. listopad 2015 Odesláno 17. listopad 2015 To je výhoda LPG... Jednoduchá stara atmosféra+Lpg -spolehlivost a výdrž..... Myslím si ze s 3.0 naftou kdyby byla v 807 by si za tuhle spotřebu nejezdil..... Hele ukazoval jsem ji tchánovi a taky o ni uvažuje.... Je tam + ze je známá servisní historie a auto je udržovány.... Citovat
macik.83 Odesláno 17. listopad 2015 Autor Odesláno 17. listopad 2015 Přesně tenhle důvod mě přesvědčil o tom uvažovat Citovat
oddie Odesláno 17. listopad 2015 Odesláno 17. listopad 2015 Pokud jezdíš krátké trasy, počítej s ještě vyšší spotřebou, nicméně vzhledem k tomu, že je to za polovičku původně uvažovaného rozpočtu ti to může být šumák, ten rozdíl neprojezdíš ani za 5 let. Citovat
macik.83 Odesláno 17. listopad 2015 Autor Odesláno 17. listopad 2015 Přesně takto jsem uvažoval Odesláno z mého GSmart Guru G1 pomocí Tapatalk Citovat
Medvěd Odesláno 17. listopad 2015 Odesláno 17. listopad 2015 Díky, podívám se na to, případně zkusím kontaktovat. Jaký má nick? Děkuji. http://www.peugeot-club.com/index.php?/user/9247-honza-z-nera/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.