Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nikde jsem to nenašel.

když budu chtít vyměnit žárovky s paticí T10 za diodové, nebude v tom problém?

Jak tu třeba píšou v popisu ... https://www.alza.cz/compass-zarovka-5-smd-led-12v-t10-s-rezistorem-can-bus-ready-bila-d2899166.htm?catid=18856759 ... je to pravda? Týká se mě to do předních světel parkovaček. Do SPZ to asi systém nehlídá, tak to věřím, že stačí jen vyměnit.

A nebo tam dát tohle?

https://www.alza.cz/compass-zarovka-9-smd-led-12v-t10-s-rezistorem-can-bus-ready-bila-d2899167.htm?catid=18856759

první má 5 druhá má již 9... vejde se tam vpoho nebo ne?

má s tím někdo zkušenosti

Odesláno

Já nějaký LEDky v parkovačkách mám, ale z hlavy nevím přesně, co to je, ani jakou mám patici. Můžu ale mrknout ;)

Odesláno

T10 urcite

je jedno co tam das bud po vpnuti budou jeste chvilku blikat nebo ne

za tuhle cenu si kup u cinana balik diod a kdyz odejdou tak je vymenis za jine

je jedno jaky pocet diod tam strcis ale musis pocitat s mistem kam ji budes strkat

do SPZ jen ty kratsi

Odesláno (upraveno)

Ty ledky co máš v odkazu mám v p407 v parkovačkách i v spz a bez problému,nic nehlasi maji can bus do spz tech 5 led větší tam nedáš asi, a do parkovaček dej tech 9led

Ale jestli nemáš xenon světla tak to bude vypadat blbě pokud bys nedal i žarovky do bíla

Upraveno uživatelem Lukaydo 407
Odesláno

za tuhle cenu si kup u cinana balik diod a kdyz odejdou tak je vymenis za jine

to právě pochybuji...protože mi to bude házet chybu o tom, že mám ji vadnou...

Ty ledky co máš v odkazu mám v p407 v parkovačkách i v spz a bez problému,nic nehlasi maji can bus do spz tech 5 led větší tam nedáš asi, a do parkovaček dej tech 9led

Ale jestli nemáš xenon světla tak to bude vypadat blbě pokud bys nedal i žarovky do bíla

neboj xenon je....

Odesláno

Oproti origo xenonům budou ale stejně bělejší.Kup klasickou žárovku T10 Osram Cool Blue a bude ti pěkně svítit stejnou barvou jak xenony ;)  

mě ani nešlo o nějakou svítivost, na to si nehraji...jen beru, že LEDky vydrží déle než žárovky. A třeba zrovna u SW na SPZ tam to praská stále.

To fakt je někdo schopnej v Alze dát přes kilo za jeden čínskej splácanec, co jich přímo z Číny i s poštovným stojí míň i balení 10 kusů?!?

a to je někdo schopnej si koupit auto a potom brečet, že to stojí tolik či tolik a třeba kupovat ojeté pneu s 4mm vzorkem?

Odesláno

Na EVC je niekedy problém so svietivosťou.

Niekedy treba skúšať ako a ktoré svietia.

V obrysovkach je to relatívne jedno, kužeľ je tvorený umiestnením, ale na značku len do V, a aby to osvetlilo písmená.

Niekedy vidieť na VW, ako to svieti, úzky dlhy lúč , a nič nevidno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...