Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dopravní informace TA

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, mám dotaz ohledně nastavení hlášení dopravních informací. Když to mám zapnuté, tak mi to hlásí jen z rakouských radií. Myslm, že kdysi to fungovalo normálně a hlásilo to z různých českých rádií. Jak to prosím nastavit aby to bylo pro mně užitečný :myslim Děkuji za rady

Odesláno

Brno-Vyškov a na tom automatickem sledování mám jen rakouska radia

Odesláno

Ale jo, regionální rádia jako Krkodýl, KissHády, myslím že dokonce i Impuls mi tam občas skočil při dopravním hlášení

Odesláno (upraveno)

tak se trochu přidám ;) v autě vše nastaveno a kdysi i fungoval Impuls a pak to najednou přestalo na Impulsu fungovat :( . . . radiožurnál a na Sk Expres funguje normálně

edit: funguje vám Impuls ?

odesláno z Samsung Galaxy Note 4

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Neměl jsi odpojenou baterku? Mě se to potom i s uloženými stanicemi vymaže a musím to nastavit znovu. Jinak mě funguje jen Radiožurnál a to jen někdy. Spíše hodně občas, ne-li vůbec. :D

Odesláno

Nebude to fakt tím ze režim TA proste hledá dopravní info z radiove stanice co má v ten moment nejsilnější signál ?..

Odesláno

Neměl jsi odpojenou baterku? Mě se to potom i s uloženými stanicemi vymaže a musím to nastavit znovu. Jinak mě funguje jen Radiožurnál a to jen někdy. Spíše hodně občas, ne-li vůbec. :D

ne odpojeno jsem neměl ;) jak píšu,na Slovensku Expres a tady Radiožurnál funguje a Impuls ne

Odesláno (upraveno)

tak zase tak to nehoří ;) proto se ptám jestli někomu funguje TA na rádiu Impuls

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

A nemělo by to TA vytahovat napříč stanicemi zachytitelnými místě výskytu vozidla? Jako samo "přepnout" tam, kde zrovna běží TA a pak to vrátit zpět na původní stanici/zdroj? Nebo se bavíte o tom, že Impuls tuto funkcionalitu jakoby "blokuje", že při puštěném Impulsu TA nefungují :myslim

Odesláno

No, ale můj dotaz zní, proč mi to v okoli Brna hlásí informace z rakouskych radii, když v Brně je plno radii, které TA vysílají?

Odesláno

Nevím jestli to má vliv i na TA, ale zkus si zapnout RDS Regional, pak to nevyhledává vzdálené stanice

Mě to chodí na moravě normalně česky a ještě se mi nestalo aby mi tam někde skočili rakušáci

Odesláno

Mám zapnuto RDS a přesto mi tam včera zas skočilo hlášení z rakouska (bylo to před Rohlenkou)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...