Návštěvník Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 Zdravím všechny, mám dotaz ohledně nastavení hlášení dopravních informací. Když to mám zapnuté, tak mi to hlásí jen z rakouských radií. Myslm, že kdysi to fungovalo normálně a hlásilo to z různých českých rádií. Jak to prosím nastavit aby to bylo pro mně užitečný Děkuji za rady Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 Asi záleží také na síle signálu toho kterého rádia. V profilu máš Jižní Morava, jak daleko to je do rakous? Citovat
Delphi Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 No řekl bych, že v menu zvolíš "Dopravní informace" a vybereš automatické sledování nebo ručně stanici Citovat
Návštěvník Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 Brno-Vyškov a na tom automatickem sledování mám jen rakouska radia Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 na jizni morave max radiozurnal zadne jine asi dopravni info nevysilaji Citovat
Návštěvník Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 Ale jo, regionální rádia jako Krkodýl, KissHády, myslím že dokonce i Impuls mi tam občas skočil při dopravním hlášení Citovat
Gabriel 307 Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 (upraveno) tak se trochu přidám v autě vše nastaveno a kdysi i fungoval Impuls a pak to najednou přestalo na Impulsu fungovat . . . radiožurnál a na Sk Expres funguje normálně edit: funguje vám Impuls ? odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Upraveno 5. listopad 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
radim.1008 Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 Neměl jsi odpojenou baterku? Mě se to potom i s uloženými stanicemi vymaže a musím to nastavit znovu. Jinak mě funguje jen Radiožurnál a to jen někdy. Spíše hodně občas, ne-li vůbec. Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 Nebude to fakt tím ze režim TA proste hledá dopravní info z radiove stanice co má v ten moment nejsilnější signál ?.. Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 Napiš Jirkap, to je technik z impulsu Citovat
Gabriel 307 Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 Neměl jsi odpojenou baterku? Mě se to potom i s uloženými stanicemi vymaže a musím to nastavit znovu. Jinak mě funguje jen Radiožurnál a to jen někdy. Spíše hodně občas, ne-li vůbec. ne odpojeno jsem neměl jak píšu,na Slovensku Expres a tady Radiožurnál funguje a Impuls ne odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Citovat
OK406 Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 Zkus dát dotaz přímo do rádia, zdali mají tuto funkci. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 (upraveno) tak zase tak to nehoří proto se ptám jestli někomu funguje TA na rádiu Impuls odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Upraveno 5. listopad 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Veverka Odesláno 6. listopad 2015 Odesláno 6. listopad 2015 A nemělo by to TA vytahovat napříč stanicemi zachytitelnými místě výskytu vozidla? Jako samo "přepnout" tam, kde zrovna běží TA a pak to vrátit zpět na původní stanici/zdroj? Nebo se bavíte o tom, že Impuls tuto funkcionalitu jakoby "blokuje", že při puštěném Impulsu TA nefungují Citovat
Návštěvník Odesláno 6. listopad 2015 Odesláno 6. listopad 2015 No, ale můj dotaz zní, proč mi to v okoli Brna hlásí informace z rakouskych radii, když v Brně je plno radii, které TA vysílají? Citovat
Veverka Odesláno 6. listopad 2015 Odesláno 6. listopad 2015 Rakouská TA hlášení mají asi silnější signál Citovat
OK406 Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 K to mu by se měli spíše vyjádřit členové z Brna a okolí. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Nevím jestli to má vliv i na TA, ale zkus si zapnout RDS Regional, pak to nevyhledává vzdálené stanice Mě to chodí na moravě normalně česky a ještě se mi nestalo aby mi tam někde skočili rakušáci Citovat
Návštěvník Odesláno 9. listopad 2015 Odesláno 9. listopad 2015 Mám zapnuto RDS a přesto mi tam včera zas skočilo hlášení z rakouska (bylo to před Rohlenkou) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. listopad 2015 Odesláno 9. listopad 2015 Psal jsem Regional, ne RDS jako takový, "RDS Regional" je v nastavení přijmu RDS Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.