Dave_k Odesláno 17. říjen 2015 Odesláno 17. říjen 2015 (upraveno) Nic. Ti ho můžu vzít na vánoční sraz. Nebo jestli na to spěcháš tak pošlu poštou. Upraveno 17. říjen 2015 uživatelem Dave_k Citovat
Veverka Odesláno 17. říjen 2015 Odesláno 17. říjen 2015 Do srazu daleko. Pošli prosím obyč. poštou - náklady vykompenzuju (na srazu pivkem třeba?). Pošlu ti SZ s adresou. Díky! Citovat
honzyh Odesláno 18. říjen 2015 Autor Odesláno 18. říjen 2015 Tak já můžu ještě nabídnout: swetty drup winker cragy kha mr.souid toodalou Citovat
Dano406 Odesláno 18. říjen 2015 Odesláno 18. říjen 2015 honzyh:co bych mohl nabídnout z mého seznamu,za tvého KHA,kromě těch co budu posílat Veverce? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 18. říjen 2015 Odesláno 18. říjen 2015 Tuhle jsem taky dostal pár balíčků, zatím čekají v autě v kastlíku až budu mít malou aby si je rozbalila. Určitě nedokáže nasbírat celou sadu protože poslední dobou se v Lidlu velké nákupy nekonají. Ale vzpomínám si když v penny marketu jela akce se albem zvířat na samolepkách to byla histerie nakonec jsme měli dvě kompletní alba a spoustu volných samolepek ze kterých jsem jednoho dlouhého večera vyrobil pexeso. Přesně v duchu co by člověk pro ty rozsvícené kukadla svých smráďat neudělal. Citovat
MotoMoto Odesláno 18. říjen 2015 Odesláno 18. říjen 2015 ˇKurňa chlapi, nemůžete mě blbému ITkovi vysvětlit ve zkratce o co tu vůbec jde? Jediné čemu jsem rozuměl je slovo Lidl. Citovat
Péťa Odesláno 18. říjen 2015 Odesláno 18. říjen 2015 Chytrý ajťák se zeptá strejdy http://www.lidl.cz/cs/6388.htm Citovat
Veverka Odesláno 29. říjen 2015 Odesláno 29. říjen 2015 Tak díky honzyh, Dano406 a Dave_k, kterým títmo ještě jednou děkuji, už má Nelka sbírku Stikeezů skoro komplet - chybí už jen "Chukapi" a "Turbo" (tedy pokud se "Ollie" najde u babičky pod gaučem ). Bohužel prý již akce v Lidlu skončila, takže již nelze získat nové kousky jinak než od šťastných majitelů... Nemáte někdo z vás doma nebo někdo z vašich příbuzných/přátel/známých výše uvedené dva Stikeezáky na výměnu? Bejby_Veverka by je hodně nutně moc potřebovala Nabízím: Sweety, Balloon, Drup, Toodalou, Clam, Fuzzle, Pan Squid, Winker, možná i žralok Hi (pokud se najde u babičky pod gaučem ) Citovat
velkybanan Odesláno 29. říjen 2015 Odesláno 29. říjen 2015 Oba mam.neni problem zaslat,ale potreboval bych pro znameho lobbyho a roxxe. Citovat
Veverka Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 Jéžiš to by bylo super, ale Lobbyho i Roxxe máme každýho jen jednou, a to ještě získané z výměny, takže s tím bohužel nepomůžu - možná jestli kluci z vlákna zrovna tyhle nemají, že bychom zkusili "kulový blesk". A neuměl bys ty dva, co nám chyběj, pustit za jinou formu protiplnění, když zřejmě nemůžu nabídnout adekvátní Stikeez do vaší sbírky? Kdytaž písni do SZ Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 za pohých 300 korun nákupu hnoje v našem hitlermárketu dostanete "zadax" další plastikovou sračku do vaší sbírky ptákovin :D Tak se koukejte votáčet, ať máte všecky trochu mi tato praxe zajišťování si stálé klientely s dětmy připomíná ten časopis s tankama, kde ten tank vyšel asi na dvacku a dal se v klidu koupit do bůra pardon, ale když musím, tak musím ;-) PS: všimli jste si, že to co vysloveně určené pro děti je nejen nejhnusnější, nejchemičtější, nejdražší v přepočtu na jednotku, ale i se na to vážou tyhle dementní akce se "sběratelskýma cetkama"??? Jako clovek bez ditete jsem to nechapal. Jako clovek s ditetem to stale nechapu. Vala je jeste na to asi mala.... Nebo spis dostane ty co nekde dostaneme, protoze cilene nikam pro to nechodime a je to. Snad zustane takova i nadale a nebude votravovat s takovejma picovinama. My mame dohromady asi 6 figurek z toho dve 2x tak ty mam v aute a Vala se na ne vzdy tesi . No holt uvidome kam se posuneme treba pristi rok. Ale principielne je to svinstvo zacilene na rodiny ktere to v pripade vice deti maji do kapsy nejhloubeji. A samozrejme to jsou sracky v cene nekolika haleru o kterych ani nevis jaky cinan je z ceho vyrobil.... Citovat
Dano406 Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 Oba mam.neni problem zaslat,ale potreboval bych pro znameho lobbyho a roxxe. Tak Roxx je doma ještě 3x. Stále nám chybí Oskar,Lobby a Turbo. Tak kdyby někdo měl. Citovat
velkybanan Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 Turbo mam,oscara taky vymenim za roxxe Citovat
Dano406 Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 Chceš jenom toho Roxxe nebo i jiné,které mám vypsané už dřív? Citovat
velkybanan Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 Ja mam vsechny to chci pro kolegu.chybi mu roxx a lobby. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.