Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Nic. Ti ho můžu vzít na vánoční sraz. ;)

Nebo jestli na to spěcháš tak pošlu poštou.

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno

Do srazu daleko. Pošli prosím obyč. poštou - náklady vykompenzuju (na srazu pivkem třeba?). Pošlu ti SZ s adresou. Díky! :papa

Odesláno

Tuhle jsem taky dostal pár balíčků, zatím čekají v autě v kastlíku až budu mít malou aby si je rozbalila. Určitě nedokáže nasbírat celou sadu protože poslední dobou se v Lidlu velké nákupy nekonají.  Ale vzpomínám si když v penny marketu jela akce se albem zvířat na samolepkách to byla histerie nakonec jsme měli dvě kompletní alba a spoustu volných samolepek ze kterých jsem jednoho dlouhého večera vyrobil pexeso.   Přesně v duchu co by člověk pro ty rozsvícené kukadla svých smráďat neudělal. 

Odesláno

ˇKurňa chlapi, nemůžete mě blbému ITkovi vysvětlit ve zkratce o co tu vůbec jde? Jediné čemu jsem rozuměl je slovo Lidl.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak díky honzyh, Dano406 a Dave_k, kterým títmo ještě jednou děkuji, už má Nelka sbírku Stikeezů skoro komplet - chybí už jen "Chukapi" a "Turbo" (tedy pokud se "Ollie" najde u babičky pod gaučem :D ). Bohužel prý již akce v Lidlu skončila, takže již nelze získat nové kousky jinak než od šťastných majitelů... Nemáte někdo z vás doma nebo někdo z vašich příbuzných/přátel/známých výše uvedené dva Stikeezáky na výměnu? Bejby_Veverka by je hodně nutně moc potřebovala :mrk

Nabízím: Sweety, Balloon, Drup, Toodalou, Clam, Fuzzle, Pan Squid, Winker, možná i žralok Hi (pokud se najde u babičky pod gaučem  :D )

Odesláno

Jéžiš to by bylo super, ale Lobbyho i Roxxe máme každýho jen jednou, a to ještě získané z výměny, takže s tím bohužel nepomůžu - možná jestli kluci z vlákna zrovna tyhle nemají, že bychom zkusili "kulový blesk". A neuměl bys ty dva, co nám chyběj, pustit za jinou formu protiplnění, když zřejmě nemůžu nabídnout adekvátní Stikeez do vaší sbírky? Kdytaž písni do SZ :papa

Odesláno

za pohých 300 korun nákupu hnoje v našem hitlermárketu dostanete "zadax" další plastikovou sračku do vaší sbírky ptákovin :D :D Tak se koukejte votáčet, ať máte všecky

trochu mi tato praxe zajišťování si stálé klientely s dětmy připomíná ten časopis s tankama, kde ten tank vyšel asi na dvacku a dal se v klidu koupit do bůra

pardon, ale když musím, tak musím ;-)

PS: všimli jste si, že to co vysloveně určené pro děti je nejen nejhnusnější, nejchemičtější, nejdražší v přepočtu na jednotku, ale i se na to vážou tyhle dementní akce se "sběratelskýma cetkama"???

Jako clovek bez ditete jsem to nechapal. Jako clovek s ditetem to stale nechapu. Vala je jeste na to asi mala.... Nebo spis dostane ty co nekde dostaneme, protoze cilene nikam pro to nechodime a je to. Snad zustane takova i nadale a nebude votravovat s takovejma picovinama. My mame dohromady asi 6 figurek z toho dve 2x tak ty mam v aute a Vala se na ne vzdy tesi :). No holt uvidome kam se posuneme treba pristi rok. Ale principielne je to svinstvo zacilene na rodiny ktere to v pripade vice deti maji do kapsy nejhloubeji. A samozrejme to jsou sracky v cene nekolika haleru o kterych ani nevis jaky cinan je z ceho vyrobil....

Odesláno

Oba mam.neni problem zaslat,ale potreboval bych pro znameho lobbyho a roxxe.

Tak Roxx je doma ještě 3x.

Stále nám chybí Oskar,Lobby a Turbo.

Tak kdyby někdo měl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...