acrux Odesláno 30. září 2015 Odesláno 30. září 2015 Zdravím, tak jsem si koupil své první vlastní auto, jedná se o 407 SW 1.6, r.v. 2009, najeto 160 tis. Auto je vizuálně velmi pěkné, při prodeji mi to kontroloval kamarád (servisák), kalší z oboru to také hodnotil kladně. Před zimou se chystám na první větší servis. Vzhedem že k servisní historii auta mnoho nevím, rád bych nechal udělat následující: - palivový, vzduchový a kabinový filtr - rozvoďák (zatím původní) - olej Dál jsem ještě zjistil, že je hodně slabá klima, ale to budu asi řešit až na jaře, odhaduji, že nikdy nebyla doplňovaná. Jak lze případně poznat problém s klapkou? Mojí nešikovností se mi podařilo poškodit spodní lem na jedné straně. Celé jsem to na radu známého vyčistil a zatřel tlumexem, tak doufám, že s tím nebudou problémy. -na několika místech mám nírně (3x3mm max) poškozen lak....máte prosím někdo nějakou zkušenost, jak to vhodně ošetčřit? Díky za případné rady. Citovat
martinikus Odesláno 1. říjen 2015 Odesláno 1. říjen 2015 Jak moc je poškozen lak? Jen na další vrstvu (plnič), nebo až na plech? Co si od opravy-ošetření slibuješ - jen zamezit dalším škodám, nebo i původní vzhled? Co myslíš lemem - viditelnou lakovanou část lemu (okraje blatníku kolem kola), nebo nějakou neviditelnou část obrácenou do podběhu? Nefunkční chlazení jde asi nechat i na jaro, ale pokud bys chtěl pro svůj kompresor udělat maximum, bylo by lepší spravit to už teď, aby mohl být průběžně promazáván (olejem rozpuštěným v chladivu), zatímco pokud je delší dobu na suchu, může se i zadřít. Proto se doporučuje pouštět klimu občas i v zimě. Třeba ale v servisu budou mít jiný názor. Citovat
chuck11 Odesláno 1. říjen 2015 Odesláno 1. říjen 2015 V zimě bude klimu pouštět už kvůli rychlejšímu odmlžování oken Citovat
Laďa Odesláno 1. říjen 2015 Odesláno 1. říjen 2015 Problém s klapkou poznáš tak, že ti jedna strana netopí nebo nechladí. Citovat
ozzy56 Odesláno 1. říjen 2015 Odesláno 1. říjen 2015 doporučím před zimou změřit mrazuvzdornost chlad. směsi, nebo ji vyměnit (má se měnit co 5 let) změřit brzdovou kapalinu, nebo vyměnit (výměna co 2 roky) tu klimu udělej taky při tom plánovaném servisu Citovat
acrux Odesláno 1. říjen 2015 Autor Odesláno 1. říjen 2015 (upraveno) Jak moc je poškozen lak? Jen na další vrstvu (plnič), nebo až na plech? Co si od opravy-ošetření slibuješ - jen zamezit dalším škodám, nebo i původní vzhled? Co myslíš lemem - viditelnou lakovanou část lemu (okraje blatníku kolem kola), nebo nějakou neviditelnou část obrácenou do podběhu? Nefunkční chlazení jde asi nechat i na jaro, ale pokud bys chtěl pro svůj kompresor udělat maximum, bylo by lepší spravit to už teď, aby mohl být průběžně promazáván (olejem rozpuštěným v chladivu), zatímco pokud je delší dobu na suchu, může se i zadřít. Proto se doporučuje pouštět klimu občas i v zimě. Třeba ale v servisu budou mít jiný názor. Na několika místech (cca 3) až na kov. Jde mi o zabránění dalším škodám, vidět to prakticky ani není... To mi spíš vadí, že na některých místech je lak jemně povrchově poškrábám - odhaduji od kartáče v myččce. Lemem myslím spoj na podvozku mezi phahem a spodním dílem. Z výroby je to pogumováno něčím podobným jako je právě ten tlumex. Ještě bych poprosil o zkušenost, na co je dobré si dát u tohoto auta pozor a věnovat zvýšenou pozornost. Díky. Upraveno 1. říjen 2015 uživatelem acrux Citovat
martinikus Odesláno 2. říjen 2015 Odesláno 2. říjen 2015 (upraveno) Tak jestli máš někde obnaženej plech, tak to řeš před zimou, sůl by na něm vykonala své. Očistit jemným smirkem, ale nepoškodit povrchovou vrstvu zinku. Odmastit, stříknout plničem po tenkých vrstvách až na tloušťku původního laku. Zbrousit do hladka jemným smirkem namokro. Stříknout nebo přetřít barvou. Rozleštit pastou na škrábance. Ošetřit voskem. Pro ještě lepší pocit je lepší dát dospod antikorozní základovou barvu na pozink, i když plnič ve spreji bude nejspíš taky tvrdit, že je antikorozní. Výsledek nebude profi - bude to poznat, takže leda jak říkáš na místech, kde ti to nevadí. Jinak bys to musel dát do lakovny. Jestli jsi na prahu dával tlumex na nějaké místo, které bylo ošetřeno z výroby nějakou měkkou nátěrovou hmotou, tak tlumex je ok. Jsou ale i jiné přípravky, které jsou přelakovatelné. Nevím, jestli to místo bylo lakované, ale pokud to nebyla podlaha, tak asi lakované bylo. Ta poškrábaná místa od myčky co píšeš, že ti vadí, můžeš taky zkusit rozleštit pastou na škrábance a pak ošetřit voskem. Pokud by to bylo hodně brutálně poškrábáno, tak se to dá zbrousit papírem hrubost 2000 pod vodou, pak zase rozleštit pastou. Ale při tom hodně velký pozor, aby bylo hodně vody, papír musí jakoby úplně plavat na vrstvě vody. Upraveno 2. říjen 2015 uživatelem martinikus Citovat
acrux Odesláno 9. leden 2016 Autor Odesláno 9. leden 2016 Tak jen report po nějakém čase. Auto jsem dal do značkového servisu v Lb, výměna oleje a filtru, celková kontrola. Co jsem se bavil s technikem - rozvody je dělat zatím zcela zbytečné. Jinak auto zhodnotil (jako už další před ním) velmi pozitivně, jako dobře udržované. Což mě, vzhledem k tomu, že je z bazaru bez servisní historie dost potěšilo. Co se klimy týká, klapka je ok, ale je děravý chladič klimatizace, zatím neměněn, prý mívají na jaře akci a výrazné slevy na tyto díly. Jinak auto šlape bez jediného problému. Citovat
Schreek Odesláno 10. leden 2016 Odesláno 10. leden 2016 Jestli Ti u bazarového auta se 160ti tisíci na tachometru řekl, že výměna rozvodů je zbytečná, tak okamžitě uteč jinam, nejlépe někam, kde autům rozumí... A ty rozvody fakt udělej, vzhledem k možnosti poškození motoru je to zanedbatelná částka a na řemenu fakt určitě nepoznáš kolik má natočeno... Citovat
mmartinkovic Odesláno 10. leden 2016 Odesláno 10. leden 2016 Na slovensku mali v peugeote zlavu na diely od 30% podla veku vozidla. Niekde tu boli tabulky kedy menit rozvody. Citovat
OK406 Odesláno 10. leden 2016 Odesláno 10. leden 2016 Přesně jak píše Schreek, rozvody + vodní pumpu+řemen si nech co nejdříve udělat, navíc, když neznáš historii vozidla. To musí mít technik v Peugeot rentgenové oči. Zkus napsat basisakovi ohledně chladiče klimatizace, popřípadě na další díly. Citovat
martinikus Odesláno 18. leden 2016 Odesláno 18. leden 2016 (upraveno) V Peugeotu udávají interval až 240 tisíc, ale u Fiatu na tom samém motoru 180 tisíc. Já koupil pětiletou Phedru se 166 tisíc (servis vyplňován první dva roky) a skálopevně věřím, že jsou to skutečné kilometry, tak taky trochu hazarduju a nechávám to na těch 180 tisíc. Věřím, že v těch 180 tisíc je nějaká rezerva (minimálně těch 60 tisíc) pro případy, kdy motor dostává horší zacházení, někdo permanentně škube při podřazování, podtáčí motor a nechává ho vibrovat, nebo naopak ho hodně vytáčí, má pod krytem bordel nebo vodu... Je to malinko sázka do loterie, ale mám to pojištěné proti mechanickým poruchám pro případy, že by něco zkolabovalo před uplynutím servisního intervalu. Upraveno 18. leden 2016 uživatelem martinikus Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.