Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ozzy56, tak to bohužel je, ale je to tak.

oddie, přesně tak, my jsme nikdy od sousedů nic nechtěli, ani mladí ani staří, jen oni od nás pořád něco, a tohle mě prostě nebaví, já od nich nechci tak nechci aby oni ode mě něco chtěli, vždy když jdu sekat trávu, do půl hodiny jde soused sekat taky, jdu řezat dřevo, do hodiny jde soused řezat taky, a takhle je to se vším, koupily jsme si strunovku, soused ju koupil taky, koupily jsme pojezdovku, soused ju koupil taky, a takových příkladů je milion.

Myslím že nejsu divnej kvůli tomu že se denně potkám se stovkama lidí, a když přijdu domů tak chci mít svůj klid a nikoho nevidět.

Proto ten plot, i časem tam bude na zahradě bazén, a nechcu aby nás tam soused šmíroval, tak zatím máme menší bazén na dvoře kde na nás není vidět.

Odesláno

Pe.Tře, jenže já už svině nejsu, teda myslím, už jsem dospěl :D

To už bylo i když jsme měli na zahradě výběh pro koně, a měli tam el. ohradník, na obou stranách od sousedů cca 1,5 metru od hranice pozemku, a soused nahoře na mě jednou naběhl že ten ohradník musím  dát pryč, že na něho šáhl a dostal ránu. V tu chvílu sem mu chtěl dát já druhou pecku :D

Ale je dobrej že má ruku dlouhou 1,5 metru, když ze svého pozemku došáhl na ten ohradník :D

Odesláno

je to jak píše oddie,musí ti to podepsat,když ti to nepodepíše,tak musí mít pádný důvod který musí vysvětlit na úřadě,který to posoudí (kolega z práce teď dělá střechu a teď si tím prošel taky-soused se cukal ale neměl důvod,když došlo na lámání chleba tak nakonec to podepsal)

Odesláno

Skleník žádný základy nemá, takže během jednoho dne je rozmontovanej a přesunutej.

Já bych rozhodně sousedovi nemohl říct že si nebude dělat plot protože tam mám skleník, to mě přijde docela ujetý.

Zvlášť když skleník může být dá se říct na jakýmkoliv místě pozemku, ale dělat plot v polovině pozemku je blblbost :D

Navíc skleník tam má cca 3 roky, kdyby ho tam měla celej život tak bych to třeba pochopil.

Odesláno

Šaldo ty si stavíš plot, nebo na svém pozomku skladuješ palivové dřevo?

Odesláno

Zatím místo plotu skladuju palivový dřevo, který stejně přes zimu spálím, až bude plot tak budou palety schovaný za plotem, takže nebudou vidět, nebo už budu konečně topit peletkama a ne paletama, ale zatím je to topení zadarmo.

Odesláno

Ozzy56, tak to bohužel je, ale je to tak.

oddie, přesně tak, my jsme nikdy od sousedů nic nechtěli, ani mladí ani staří, jen oni od nás pořád něco, a tohle mě prostě nebaví, já od nich nechci tak nechci aby oni ode mě něco chtěli, vždy když jdu sekat trávu, do půl hodiny jde soused sekat taky, jdu řezat dřevo, do hodiny jde soused řezat taky, a takhle je to se vším, koupily jsme si strunovku, soused ju koupil taky, koupily jsme pojezdovku, soused ju koupil taky, a takových příkladů je milion.

Myslím že nejsu divnej kvůli tomu že se denně potkám se stovkama lidí, a když přijdu domů tak chci mít svůj klid a nikoho nevidět.

Proto ten plot, i časem tam bude na zahradě bazén, a nechcu aby nás tam soused šmíroval, tak zatím máme menší bazén na dvoře kde na nás není vidět.

Tak kup Lambo nebo Ferrari a vsaď se, že nekoupí :D

Jinak ti mohu říct, že takovýto "nic po nikom nechci, tak chci mít ode všech pokoj" je jenom zkáza do pekel. Jasný že soukromí je potřeba, ale spíše bych šel cestou smíru, klidně bych té paní nabídl, že jí skleník přestěhuji jinam a podobně

Odesláno

Letošní léto bylo takové extrémní.Zajdi za bábou a do ruky ji dej fakturu za kvalitní stínění toho skleníku.

Neměla spálené výpěstky a nemusela tolik zalévat.

Odesláno

klidně bych té paní nabídl, že jí skleník přestěhuji jinam a podobně

A paní to bude chtít šoupnout před plot,aby to nestínilo a jako bonus díru do plotu s vratama,aby ho mohla nerušeně opečovávat.

Odesláno

Sousedka má 2 zdatný syny, kteří jí ten skleník stavěli, tak jí to můžou přestěhovat, kdyby byla sama tak je to zase něco jinýho.

A já když jsem tam v létě v tom největším horku kopal základy a stavěl tu zeď, tak si tam paní seděla, cpala se šlehačkou (za těch 10 dní co jsem tam dělal snědla snad 5L šlehačky) a říkala jaký je horko, a že ještě i soused pod ní by si tam měl udělat zeď aby tam ona měla klid.

Odesláno

Vyser se na bábu, máš tam složený palivový dřevo tak ti může maximálně chodit po večerech houpat vaškem.

Plot může bejt problém, ale ne neřešitelnej. Byť za cenu pokřivenejch sousedskejch vztahů.

Na tu zeď máš od ní souhlas?

Odesláno

Souhlas mám, ale jen ústní, takže vlastně žádnej. Ale ta zeď problém nebude, sama říkala že je to dobrý, že tam má aspoň navečer stín a může si tam jít sednout na židlu a dát si svoji porci šlehačky.

Odesláno

Není nad to vycházet se sousedama.....

Udělal jsem ted desku pod bazén těsně u sousedova plotu a bude tam 1.07 m vysoký bazén z mountfieldu,

Byl jsem za sousedem se ho slušně zeptat a řekl klidně at si ho tam postavim:-)

Pomahame si i když někdo něco potřebuje třeba pomoct s něčím těžkým co manželky neuzvednou apod...

Divim se ze děláte všude vysoký zdi jak v base nikdo na vas nevidí,ale vy taky nikam nevidite....

Já mám vysoký plot 1.2m skoro všude pletivo,kdybych dal plny plot nemám výhled na lesy a krajinu,to by me vadilo víc...

Sousedi at se dívají....me to nevadí....

Mimochodem musí mít skleník 2 m od hranice je to stavba,jinak by musela mít tvůj souhlas a povolení výjimky ze stavebního úřadu ,která stoji 5000kc,když ji tohle v klidu reknes,myslím ze to bude v klidu.....:-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...