Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Myslíte, že je to tak v cajku? + pokec o Blance

Recommended Posts

Odesláno

Sobota bude asi dost narváno - předpokládám, že se Blankou pojede projet XYZ řidičů jen tak, aby si to vozkoušeli (což ostatně čekám cca do konce října - teprve pak si to začne nějak sedat ....)

Odesláno

Já pojedu v neděli ráno Pelc Tyrolka - Barrandovský most, a večer opačně. Taky jsem docela napnutý, hlavně jak to půjde večer . . .

Ještě nedávno koloval po Praze vtip:

Víte proč je tunel Blanka jako žena? Nu, protože je taky stále vlhký a nedodělaný . . . 

Odesláno (upraveno)

no ja tam ted jezdim denne a menim trasu na to ze budu jezdit chotkovejma sadama........ kazdopadne u nas vidlaci co bydlej v nehvizdech a dalsim  okoli, co nemaj na dalnicni znamku a dalsi jezdici osoby do satelitu a do logisticke zony, co neumi pouzit dalnici, nam uz tak blokuji vjezd do HoPo, ze i v 16 odpoledne je kolona kolikrat od Chval az po Metro Cerny Most....... :( Nenadelas nic.......

Hele dálnici mám zaplacenou, A jezdím po D11 do práce každý den ale co předělávají povrchy okolo čerňáku tak je lepší se D11 vyhnout obloukem takže na ranní po D11 a domů jezdím podle situace. Na odpolední teď musím jezdit přes HoPo protože tam pořád ještě existují jakés takés alternativy kudy se promotat než stát hodinu a déle na D11. Jen mě sejří jak teď předělaly ty jednosměrky od Sika do Satalic tam se to i přes ty neřádský hupy dalo protahovat v pohodě. A pokud jde o vjezd do Počernic od čerňáku tak tam to stojí za prd co se spustily semafory na té křižovatce za Chvalama a jak předělali ten přechod u té zastávky.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno (upraveno)

Medvěde není to lepší protože to zkouší spousta lidí tudíž se to cpe také a) přes Zeleneč tě to dostane do HoPo skoro stejně jako po staré poděbradské od nás (Horoušany) bych musel na Zápy a u Slona (servis mercedes) najet na R10 a v Zápech v tom ďolíku se to taky občas cpe sice už je tam vyloučená těžká doprava ale spousta lidí která chce od D11 na R10 přes čerňák s tím že si třeba na čerňáku nakoupí to v Jirnech vzdává a jede přes Zápy tudíž to tam je také plné a vjezd do prahy když se to cpe okolo čerňáku bývá plný od Radonic je fakt že tam by se dalo sjet a jet zadem přes Satalice na Kbely ale HoPo -Satalice je uzavřeno a objíždka je po Chlumecké na Lehovec a pak Kyje na Hutích a do Satalic přijíždíš přes závory které jsou 3x za hodinu zavřené b) v Újezdě je mezi Lidlem a Pennymarketem zúžení na jeden pruh a je to na kyvadlo řízené semaforem a tam je to ucpané celý den. Ve středu jsem byl večer na Chodově a když jsem se vracel cca 19,30 tak jsem tam stál asi 15 min. což je nic oproti 45-65 min. které se tam stojí ve špičce ať do města nebo ze města.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

Já ji projel hned včera - bylo to kolem 18:45 hod. od Bílé hory až na Pelc Tyrolku a do Holešoviček. Jako dooost dobrý, cesta i tou 50 km rychlostí asi 3x rychlejší než po povrchu bez dopravy. V tunelu bylo dost plno (pravý pruh více méně skoro plný, levý tak na 40%). Kdyby vybírali mýto, mohla být Blanka už z půlky splacená :D Taky jsme cestou hned v té hustotě vyzkoušeli "uličku" pro sanitku - všichni se stáhli do pravého pruhu a levý byl zcela volný. Nešlo ji přehlédnout, ty modré majáky se od obkladu stěn odrážely snad kilometr dopředu i dozadu bez ohledu na zatáčky. Za mě Blanka :super Asi protáhnu častěji ;)

Odesláno

A ještě jeden postřeh, včera před obědem jsem jel ke Kladnu, takže Holešovičkama dolů a už na mě hezky koukaly cedule, který byly doposud zakrytý nebo křížkovaný. Říkám si, že by už?! Vezmu to k tunelu a tam plůtky, benga, takže na Trojský most, výstaviště, Letnou... Nikdy tak jako včera jsem nevnímal, kolik je tam semaforů. Blankou jich drtivou většinu elegantně podjedu :super

Odesláno

Tak jsem jí dnes taky projel. 50ka mi přišla poněkud otravná, ale jinak velké +. Letná byla odpoledne poněkud zap*caná kvůlivá čutosvátku, ale věřím, že jinak by byla poloprázdná.

Odesláno

Dnes jsem vracel holku bejvalce do Dejvic tak jsme to prubli. Od Pelc-Tyrolky a prvním výjezdem vem. No osobně mám  z jízdy tunelem velký respekt. Ale při uvědomění si že jsem se celkem elegantně vyhnul kostkám okolo výstaviště a pak okolo ruské ambasády a tam zadem tak asi si zvyknu. Bejvalá říkala že včera jezdila po Praze a že byla celkem rozladěná při přejezdu ze Smíchovského tunelu do Blanky jak moc je tam silné osvětlení.

Odesláno

Do Dejvic bych teda já osobně nevyjížděl prvním výjezdem (za Spartou), ale až druhým na Prašnej most a Kulaťák. (ale jde o to, kam konkrétně jsi do Dejvic potřeboval).

Odesláno

Zajimavy je ze kdyz do googlemaps zadam trasu z nera na dzban tak mam dve varinaty cest aleani jedna tunelem, bych cekal ze me to navedek k prasne a pak na kulatak ale vono prd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...