Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak,nebo čím odstranit nápisy a logo Peugeot z 5.tých dveří

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdar kluci,jelikož  jsem nenašel odpověď tak se chci zeptat.Jak co nejšetrněji odstranit nápisy a logo Peugeot z 5.tých dveří na P307 Break.

edit: čím je pak nalepit zpátky(dají se odlepit tak aby se dali znova použít?)

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno (upraveno)

přes víkend bude možná kolega z práce stříkat 5.tý dveře(loupající se barva na hraně) tak to potřebuji sundat. . . dají se odlepit a znova použít? čím je o5 nalepit :myslim

edit: Radku děkuji :super

Odesláno

Tak original je tam oboustranná páska, když si pohraješ tak to vystříháš a polepíš a nebo chemopren. Doporučuju si to narovnat na stul a přelepit pruhlednou izolepou a pak to lepit najednou jako celej napis, pruhledna izolepa ti to podrží a bude to rovně

Odesláno

todle tema bylo ve starym foru,to si pamatuju,protoze jsem tam taky psal.

Ja jsem to odriznul vylamovacim nozem,pismena ze spodu ocistil od lepidla brusnym papirem a pak znova prilepil chemoprenem,drzi to dobre

Odesláno (upraveno)

Odřízout tenkou strunou z kytary.

Čistit plech i písmenka - benzín i líh je zdlouhavý, musel jsem přitlačit kouskem ostrého plastu (elektrikářské korýtko), i tak jsem lak poškrábal.

Lepí se to samolepkou, v servise ti kousek prodají té správné. Je tlustá přes milimetr, aby vyrovnala nerovnosti, drží výborně a je hodně drahá (klubíčko snad 1000), takže se nediv, když za kousek budou chtít např. 50 Kč.

Problém je, že každé písmenko musíš zezadu ořezat-ostříhat pásku napřesno, což je babračka, ale udělej to před lepením. Nožem na novém laku dořezávat je prasárna.

Samolepka je průhledná, takže není moc vidět.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno (upraveno)

tak děkuji všem [emoji14]apa aplikoval jsem vendelínkův postup [emoji14]apa ;) jelikož nemám doma ani vlasec,ani kytaru :D . . . očištěno benzínem(je to fakt zdlouhavé )

za chvíli jedu pryč . . . pak ještě sundat RZ a osvětlení RZ a je to na kolegovi

edit: P607Olda zeptám se v servisu,ale moc tomu nevěřím,že ji budou mít,když někomu objednávají nápisy tak tam lepenka je. . . ale zeptám se . . . jinak asi koupit oboustrannou lepenku 3M

post-21598-0-03047600-1440666073_thumb.j

post-21598-0-22314600-1440666073_thumb.j

Odesláno

já bych tam ten nápis nelepil ;) mě se to na autech moc nelíbí (y) ale když jo tak buď koupit nový nápis včetně oboustranky a nebo v obi koupiněco od 3M a vyříznou přesně písmenka ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Taky jsem nápis z 5. dveří hned sundal. Jen se kolem písmenek drží špína a ztěžuje to mytí. U předešlého auta jsem nápis taky sundal

post-9858-0-29539900-1441640372_thumb.jp

Upraveno uživatelem MATTESS00
Odesláno

ja napisy sundaval klasickou niti - popripade reznou nebo niti na ryfle - nevim co to bylo ale byla modra a drzela

ale jde to teoreticky cimkoliv

jen se zeptam cim to nalepit zaptky??
klasicka oboustranka je tlusta - a cerna asi taky
potrebuju neco jak puvodni

Odesláno

Havlicek.Lukas : zeptej se v Peugeotu jak tady radil P607Olda fakt ji mají v servisu(v Bolce ji měli-nevím jak v Peugeotu kam pojedeš) paní mi řekla ať si přinesu nápis,že mi tam tu lepenku nalepí(ja ho neměl sebou-nebyl očištěný od původní lepenky)

Odesláno (upraveno)

no paní mi říkala,že mi klidně dá 1 metr lepenky,že jestli ji bude manželka celou cestou držet v rukách :D :D :D . . . . nakonec mi řekla ať si přinesu nápis a znak

ptal jsem se na cenu,celá lepenka kolem 700,-Kč . . . že jestli chci tak mi ji objedná

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...