argoo Odesláno 10. srpen 2006 Odesláno 10. srpen 2006 to je v poriadku, svieti to len z jedneho, tusim z praveho? Citovat
kuboSE Odesláno 10. srpen 2006 Odesláno 10. srpen 2006 ano svieti len jedno a mne to svieti tak, inac bol som v tom servise peugeot s tym veducim z tej firmi kde mi menili sklo...auto mi zobrali do dielne a isli sa nan pozret(teda na ten dazdovy senzor)a ja som zatial cakal v nutri kde sa objednavaju ND s tym typkom a silou mocou mi chcel nanutit do hlavy ze ten senzor je zly a ze je to moja vyna ale ze on bude taky zlatunky dobry ze to urobi na poistku lebo zevraj v postupoch peugeotu je ked sa meni celne sklo meni sa aj dazdovy senzor...no proste \"super chlap\" nie hlavne ked clovek nanho trosku urobi bu bu bu zo SOI a firemnym pravnikom ,no a potom ked si tam vybavil dake veci isli sme spolu po to moju 406 a on sa pita technika: \"tak co je zly ten dazdovy senzor ze?\" a technik na to: \"ale kdeze len tam chyba taka specialna folia co vyzera ako silikon!!!\" a mne viac uz nebolo treba... potom vravi ze mozem si to zobra a ja sa ho pitam tak co je dobry alebo zly ten senzor? a on len mavnul rukou a povedal vsak neboj objedname novy budes mat novy... a to je KONIEC na zatial. pekne co? a co z toho vypliva? nekdy sa nedajte odpalkovat ved JA POZNAM SVOJE PRAVA!!! ps este napisem ked budem mat uz hotovy senzor Citovat
chechet Odesláno 11. srpen 2006 Odesláno 11. srpen 2006 Původně zaslal: kuboSE ano svieti len jedno a mne to svieti tak, inac bol som v tom servise peugeot s tym veducim z tej firmi kde mi menili sklo...auto mi zobrali do dielne a isli sa nan pozret(teda na ten dazdovy senzor)a ja som zatial cakal v nutri kde sa objednavaju ND s tym typkom a silou mocou mi chcel nanutit do hlavy ze ten senzor je zly a ze je to moja vyna ale ze on bude taky zlatunky dobry ze to urobi na poistku lebo zevraj v postupoch peugeotu je ked sa meni celne sklo meni sa aj dazdovy senzor...no proste \"super chlap\" nie hlavne ked clovek nanho trosku urobi bu bu bu zo SOI a firemnym pravnikom ,no a potom ked si tam vybavil dake veci isli sme spolu po to moju 406 a on sa pita technika: \"tak co je zly ten dazdovy senzor ze?\" a technik na to: \"ale kdeze len tam chyba taka specialna folia co vyzera ako silikon!!!\" a mne viac uz nebolo treba... potom vravi ze mozem si to zobra a ja sa ho pitam tak co je dobry alebo zly ten senzor? a on len mavnul rukou a povedal vsak neboj objedname novy budes mat novy... a to je KONIEC na zatial. pekne co? a co z toho vypliva? nekdy sa nedajte odpalkovat ved JA POZNAM SVOJE PRAVA!!! ps este napisem ked budem mat uz hotovy senzor a tez z toho vyplyva, ze mas seriozny problem s i a y Citovat
kuboSE Odesláno 11. srpen 2006 Odesláno 11. srpen 2006 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: kuboSE ano svieti len jedno a mne to svieti tak, inac bol som v tom servise peugeot s tym veducim z tej firmi kde mi menili sklo...auto mi zobrali do dielne a isli sa nan pozret(teda na ten dazdovy senzor)a ja som zatial cakal v nutri kde sa objednavaju ND s tym typkom a silou mocou mi chcel nanutit do hlavy ze ten senzor je zly a ze je to moja vyna ale ze on bude taky zlatunky dobry ze to urobi na poistku lebo zevraj v postupoch peugeotu je ked sa meni celne sklo meni sa aj dazdovy senzor...no proste \"super chlap\" nie hlavne ked clovek nanho trosku urobi bu bu bu zo SOI a firemnym pravnikom ,no a potom ked si tam vybavil dake veci isli sme spolu po to moju 406 a on sa pita technika: \"tak co je zly ten dazdovy senzor ze?\" a technik na to: \"ale kdeze len tam chyba taka specialna folia co vyzera ako silikon!!!\" a mne viac uz nebolo treba... potom vravi ze mozem si to zobra a ja sa ho pitam tak co je dobry alebo zly ten senzor? a on len mavnul rukou a povedal vsak neboj objedname novy budes mat novy... a to je KONIEC na zatial. pekne co? a co z toho vypliva? nekdy sa nedajte odpalkovat ved JA POZNAM SVOJE PRAVA!!! ps este napisem ked budem mat uz hotovy senzor a tez z toho vyplyva, ze mas seriozny problem s i a y no ano lebo som to tu preto napisal aby mi niekto skontroloval moj diktat vsak ocinko Citovat
Guest Voloda58 Odesláno 28. únor 2008 Odesláno 28. únor 2008 Neví někdo přesně, zda to relé k cyklovači je u P 406 nový model, nebo ne. Chtěl bych ho rovněž vyměnit, ale nevím jestli tam vůbec je. Rovněž nevím, jak odklopit skříň pojistek pod volnatem. Citovat
Lubko Odesláno 28. únor 2008 Odesláno 28. únor 2008 Keď už je reč o tých cyklovačoch, pridám aj svoju skúsenosť. Do svojho P106 som nainštaloval cyklovač z Felície. Pracuje v pohode, ale má jednu chybičku. Ak je interval medzi cyklami krátky/cca 5 sekúnd a menej/, tak sa po pár minutách prehreje spínací tranzistor a cyklovač zabudne na dobrú výchovu a zapne stierače natrvalo. Po nejakom čase až vychladne, tak zasa pracuje správne. Zaujímalo by ma, či má niekto podobnú skúsenosť. Citovat
TomasNM Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Původně zaslal: Yka prej se s tímhle cyklovačem zruší stírání při ostřiku to platí v případě použití AEV2012. u AEV2062 zůstává funkce zachována. více také zde http://www.kadett.cz/technika/cyklovac.htm až ho budete ve svém Peugeotu hledat tak je to jediné relé s šesti vývody Zdravim,mam tomu rozumiet tak,ze AEV2012 je pamatovy cyklovac funkcne taky isty ako AEV2062,ale s tym,ze po ostreku nezotiera? Totiz presne to by som potreboval. Citovat
Dave_k Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Původně zaslal: TomasNM Zdravim,mam tomu rozumiet tak,ze AEV2012 je pamatovy cyklovac funkcne taky isty ako AEV2062,ale s tym,ze po ostreku nezotiera? Totiz presne to by som potreboval. Rozumíš tomu velmi dobře. Citovat
TomasNM Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Původně zaslal: Lubko Keď už je reč o tých cyklovačoch, pridám aj svoju skúsenosť. Do svojho P106 som nainštaloval cyklovač z Felície. Pracuje v pohode, ale má jednu chybičku. Ak je interval medzi cyklami krátky/cca 5 sekúnd a menej/, tak sa po pár minutách prehreje spínací tranzistor a cyklovač zabudne na dobrú výchovu a zapne stierače natrvalo. Po nejakom čase až vychladne, tak zasa pracuje správne. Zaujímalo by ma, či má niekto podobnú skúsenosť. Podobnu skusenost mam s Octavkou a dazdovym senzorom(teda obidve co mame vo firme). Ked som zapol na min.citlivost,stieral tak ako mal,ale po chvili mu preplo a stieral do aleluja. Bolo treba vypnut a zapnut znova a zase to chvilu fungovalo normalne. Ma to rozculilo,zjazdil som garazmajstra,ze chcem blbu klasiku,tak odpojili snimac dazda(samozrejme predtym za to ako doplnkovu vybavu zaplatili a teraz je to naprd) a teraz to funguje fantasticky s klasickymi 4 stupnami casovania. Akurat ma vytaca to utieranie po ostreku a este viac ten 5ty dobeh po 5s,ked uz umyte okno zotre znova a je rovnako spinave ako predtym. Sak som neni debil(dufam) aby som si nevedel manualne ostreknut okno a zotret kolko potrebujem. [upravil dne 19/10/09 TomasNM] Citovat
TomasNM Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Hosi,nemate niekto to rele AEV 2012,nejake starsie,ktore nepotrebujete? U nas pytaju za 2062 astronomickych 20Eur(cize cca 500Czk),navyse 2012 som nikde nezohnal a 2062 zatial nechcem. Citovat
Dave_k Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 2012 se tuším dávala do favoritů a 2062 do felicií. Tak zkus vrakáče apod. Jinak v ČR co vím naposledy (cca 2 roky z5) 2062 220,-kč. Citovat
hargrayves Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 čau.Tak musím potvrdit,že paměťový cyklovač z Felicie fakt funguje i na mé 306 D parádně.Zrovna dnes jsem jej namontoval.Největší problém bylo najít to relátko a dostat se k němu,ale podařilo se.Koupil jsem ho u nás za 262 Kč. Citovat
cipsnaj Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 zkousel nekdo vymenit rele i na 307 stary model? Citovat
Mišák406 Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Ahoj, tak sem i já vyměnil původní relé cyklovače za AEV 2062 a funguje parádně. Pořídil jsem ho na vrakovišti Škodovek za 50 Kč. Měnil jsem ho přes vyndanou pojistkovku a za chvíli bylo hotovo. Citovat
OK406 Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Na 106 a na 205 by bylo možné taky vyměnit původný cyklovač za paměťový ze škodovky? Nezkoušel to někdo??? Citovat
Dave_k Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Pokud tam je pro ovládání stěračů to modré relé (106NM ho má) tak to zaměnit lze. Citovat
OK406 Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Jedná se o 106 1.0i r.v. 1997. A co 205 1.8D r.v. 1988 ??? Zkoušel to prosím někdo?? Citovat
OK406 Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Neví někdo, jaké je barvy to relé u 106?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.