Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Cyklovač

Guest Miloš306

Recommended Posts

Odesláno

ano svieti len jedno a mne to svieti tak, inac bol som v tom servise peugeot s tym veducim z tej firmi kde mi menili sklo...auto mi zobrali do dielne a isli sa nan pozret(teda na ten dazdovy senzor)a ja som zatial cakal v nutri kde sa objednavaju ND s tym typkom a silou mocou mi chcel nanutit do hlavy ze ten senzor je zly a ze je to moja vyna ale ze on bude taky zlatunky dobry ze to urobi na poistku lebo zevraj v postupoch peugeotu je ked sa meni celne sklo meni sa aj dazdovy senzor...no proste \"super chlap\" nie hlavne ked clovek nanho trosku urobi bu bu bu zo SOI a firemnym pravnikom :D ,no a potom ked si tam vybavil dake veci isli sme spolu po to moju 406 a on sa pita technika: \"tak co je zly ten dazdovy senzor ze?\" a technik na to: \"ale kdeze len tam chyba taka specialna folia co vyzera ako silikon!!!\" a mne viac uz nebolo treba... potom vravi ze mozem si to zobra a ja sa ho pitam tak co je dobry alebo zly ten senzor? a on len mavnul rukou a povedal vsak neboj objedname novy budes mat novy... a to je KONIEC na zatial. pekne co? a co z toho vypliva? nekdy sa nedajte odpalkovat ved JA POZNAM SVOJE PRAVA!!! ps este napisem ked budem mat uz hotovy senzor :super

Odesláno
Původně zaslal: kuboSE

ano svieti len jedno a mne to svieti tak, inac bol som v tom servise peugeot s tym veducim z tej firmi kde mi menili sklo...auto mi zobrali do dielne a isli sa nan pozret(teda na ten dazdovy senzor)a ja som zatial cakal v nutri kde sa objednavaju ND s tym typkom a silou mocou mi chcel nanutit do hlavy ze ten senzor je zly a ze je to moja vyna ale ze on bude taky zlatunky dobry ze to urobi na poistku lebo zevraj v postupoch peugeotu je ked sa meni celne sklo meni sa aj dazdovy senzor...no proste \"super chlap\" nie hlavne ked clovek nanho trosku urobi bu bu bu zo SOI a firemnym pravnikom :D ,no a potom ked si tam vybavil dake veci isli sme spolu po to moju 406 a on sa pita technika: \"tak co je zly ten dazdovy senzor ze?\" a technik na to: \"ale kdeze len tam chyba taka specialna folia co vyzera ako silikon!!!\" a mne viac uz nebolo treba... potom vravi ze mozem si to zobra a ja sa ho pitam tak co je dobry alebo zly ten senzor? a on len mavnul rukou a povedal vsak neboj objedname novy budes mat novy... a to je KONIEC na zatial. pekne co? a co z toho vypliva? nekdy sa nedajte odpalkovat ved JA POZNAM SVOJE PRAVA!!! ps este napisem ked budem mat uz hotovy senzor :super

a tez z toho vyplyva, ze mas seriozny problem s i a y ;):D

Odesláno
Původně zaslal: chechet

Původně zaslal: kuboSE

a tez z toho vyplyva, ze mas seriozny problem s i a y ;):D

no ano lebo som to tu preto napisal aby mi niekto skontroloval moj diktat vsak ocinko :super
  • O 1 rok později...
Guest Voloda58
Odesláno

Neví někdo přesně, zda to relé k cyklovači je u P 406 nový model, nebo ne. Chtěl bych ho rovněž vyměnit, ale nevím jestli tam vůbec je. Rovněž nevím, jak odklopit skříň pojistek pod volnatem.

Odesláno

Keď už je reč o tých cyklovačoch, pridám aj svoju skúsenosť. Do svojho P106 som nainštaloval cyklovač z Felície. Pracuje v pohode, ale má jednu chybičku. Ak je interval medzi cyklami krátky/cca 5 sekúnd a menej/, tak sa po pár minutách prehreje spínací tranzistor a cyklovač zabudne na dobrú výchovu a zapne stierače natrvalo. Po nejakom čase až vychladne, tak zasa pracuje správne. Zaujímalo by ma, či má niekto podobnú skúsenosť.

• O 1 rok později...
Odesláno
Původně zaslal: Yka

prej se s tímhle cyklovačem zruší stírání při ostřiku

to platí v případě použití AEV2012. u AEV2062 zůstává funkce zachována.

více také zde http://www.kadett.cz/technika/cyklovac.htm

až ho budete ve svém Peugeotu hledat tak je to jediné relé s šesti vývody

Zdravim,mam tomu rozumiet tak,ze AEV2012 je pamatovy cyklovac funkcne taky isty ako AEV2062,ale s tym,ze po ostreku nezotiera? Totiz presne to by som potreboval.

Odesláno
Původně zaslal: TomasNM

Zdravim,mam tomu rozumiet tak,ze AEV2012 je pamatovy cyklovac funkcne taky isty ako AEV2062,ale s tym,ze po ostreku nezotiera? Totiz presne to by som potreboval.

Rozumíš tomu velmi dobře. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Lubko

Keď už je reč o tých cyklovačoch, pridám aj svoju skúsenosť. Do svojho P106 som nainštaloval cyklovač z Felície. Pracuje v pohode, ale má jednu chybičku. Ak je interval medzi cyklami krátky/cca 5 sekúnd a menej/, tak sa po pár minutách prehreje spínací tranzistor a cyklovač zabudne na dobrú výchovu a zapne stierače natrvalo. Po nejakom čase až vychladne, tak zasa pracuje správne. Zaujímalo by ma, či má niekto podobnú skúsenosť.

Podobnu skusenost mam s Octavkou a dazdovym senzorom(teda obidve co mame vo firme). Ked som zapol na min.citlivost,stieral tak ako mal,ale po chvili mu preplo a stieral do aleluja. Bolo treba vypnut a zapnut znova a zase to chvilu fungovalo normalne. Ma to rozculilo,zjazdil som garazmajstra,ze chcem blbu klasiku,tak odpojili snimac dazda(samozrejme predtym za to ako doplnkovu vybavu zaplatili a teraz je to naprd) a teraz to funguje fantasticky s klasickymi 4 stupnami casovania. Akurat ma vytaca to utieranie po ostreku a este viac ten 5ty dobeh po 5s,ked uz umyte okno zotre znova a je rovnako spinave ako predtym. Sak som neni debil(dufam) aby som si nevedel manualne ostreknut okno a zotret kolko potrebujem.

[upravil dne 19/10/09 TomasNM]

Odesláno

Hosi,nemate niekto to rele AEV 2012,nejake starsie,ktore nepotrebujete? U nas pytaju za 2062 astronomickych 20Eur(cize cca 500Czk),navyse 2012 som nikde nezohnal a 2062 zatial nechcem.

Odesláno

2012 se tuším dávala do favoritů a 2062 do felicií. Tak zkus vrakáče apod.

Jinak v ČR co vím naposledy (cca 2 roky z5) 2062 220,-kč.

Odesláno

čau.Tak musím potvrdit,že paměťový cyklovač z Felicie fakt funguje i na mé 306 D parádně.Zrovna dnes jsem jej namontoval.Největší problém bylo najít to relátko a dostat se k němu,ale podařilo se.Koupil jsem ho u nás za 262 Kč.

• O 2 roky později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj,

tak sem i já vyměnil původní relé cyklovače za AEV 2062 a funguje parádně. Pořídil jsem ho na vrakovišti Škodovek za 50 Kč.

Měnil jsem ho přes vyndanou pojistkovku a za chvíli bylo hotovo.

• O 6 měsíců později...
  • O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...