Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Led denní svícení na Peugeota 406 - vzhled

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, uvažuji nad aplikováním Led světel na mého Peugeota 406 Break poface. Má to cenu? A navíc, kam jste ta světla přidělali? Můžete prosím dodat i foto svých "výtvorů"? Mě napadlo usadit je přímo do černé lišty na nárazníku, ve které by navazovaly na ty "stříbrné proužky". Co vy na to? Většinou je totiž problém, že světla lidé upevňují příliš nízko, což bych tímto odstranil. Předem díky za info.

Odesláno

to je takovej problém svítit normálníma? Za mě to bude bastl, který na auto nepatří. 406 byla hezké auto, které bude vypadat divně

Odesláno

Dej si místo bočníků do pojistkovky relátka, která Ti rozsvítí přední lampy (a zadní) po nastartování motoru. Pak už si nikdy nezapomeneš rozsvítit a dál to nemusíš řešit. Jezdím s tím takhle už tři roky a žárovky to nežere.

Odesláno (upraveno)

Přikládám foto mého coupé. Je to sice něco jiného, ale představu si uděláš. Vzhledem k cenám světlometů coupé a dále k faktu, že dojde bezpodmínečně k rychlejšímu vypálení odrazové plochy paraboly při svícení hlavním světlem i při jízdě ve dne, jsem volil tuto variantu.

Přiznám se. Odstup svítilen od kraje vozu neodpovídá. Je cca o dva centimetry menší než je předepsáno. Nechtěl jsem zasahovat do nárazníku. Ostatní předepsané rozměry to plní a mám to zapojeno stejně jako jsem měl původně používané světlomety. To znamená, že svítí po nastartování a zhasnou při zapnutí světel nebo vypnutí motoru.     

post-49077-0-90539100-1434982736_thumb.j

Upraveno uživatelem JVT
Odesláno

JVT, u tvojho coupe ak to zoberiem z vizuálneho hľadiska (umiestnenie, prevedenie, tvar), je to OK. Fakt to nevyzerá zle. Osobne ale nie som zástanca týchto dodatočných LED denných svietení z viacerých dôvodov, aj keď to má z časti nejaké opodstatnenie.

Sejnohaf, na 406ke som ich už videl aj v spodnej mriežke, aj v tej lište na nárazníku. Žiarovky si kúpiš aj za pár korún...a odrazová plocha paraboly sa ti predsa nevypáli tak rýchlo ako žiarovka.

Za mňa origo denné svietenie ok, ale dodatočné pri halogénových žiarovkách nie. Ale ak chceš, tak si ich daj, je to predsa len tvoje auto.

Odesláno

to myslím po face nejde, šlo to u starého modelu... Taky jsem to tak měl

u nového toto půjde zapnout v jednotce

Samože jde, mám 406 2002, čili restyl.

Odesláno

to je takovej problém svítit normálníma? Za mě to bude bastl, který na auto nepatří. 406 byla hezké auto, které bude vypadat divně

Pravda včera jel za mnou novej model měl to někde na spodní mřížce a vypadalo dost divně až škaredě....

Odesláno

U MUX verze přes diagnostiku a u neMux relátka. Mám restyl neMUx, relátka a spokojenost už 5 rokem. Žárovky drží.

Zatím jsem neviděl dodělávky co by se mi líbily a uvažoval o nich.

Odesláno

Ano, není restyl jako restyl a tak jsem to myslel

tam kde jsou kulaté páčky - budou relátka (nesmí být spínací, ale musí být přepínací) tady je návod bohužel bez obrázků -> aut. rozsvěcení světel u 406

tam kde jsou placatý ploutve :D to jde v BSI aktivovat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...