Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

CHUMELÍÍÍÍÍÍÍ

Recommended Posts

Odesláno

Dneska ráno kouknu a vono pořád padá a drží se to, už je tady 10 cm, holt severní čechy a Krušný hory to je kombinace, silničáři maj asi dneska volno, protože je po 8 ráno a ještě tudy po sil.I třídy neprojel ani jeden a podle toho to tady vypadá:xvul a už jsem zahlíd pár rychlíků co si hráli na závody:xvul, to bude dneska jízda.:bojim:bojim

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: Aluška

A v Brně stále nic :(:(:(:(

[upravil dne 20/11/05 Aluška]

počkej ono to přijde.u nás to bude tát a u vás padat.:papa

Kdyby to bylo aspoň tak jako loni, tak bych byla spokojená. Nejhorší je suchá zima a mráz:grr, tak jako dneska.

Odesláno
Kdyby to bylo aspoň tak jako loni, tak bych byla spokojená. Nejhorší je suchá zima a mráz:grr, tak jako dneska.

Vydrž děvčico, však je teprve dvacátýho listopadence!:super

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Vydrž děvčico, však je teprve dvacátýho listopadence!:super

Já bych raději sníh dneska, než někdy v dubnu. To mě pak pěkně vytáčí. :grr

Odesláno

Dnes jsem byl opět na horách, fotky nemám, protože v té vánici stejně nic vidět nebylo. Sněhu mezi 30-40cm. Tady ve Vrchlabí kolem 20cm. O víkendu se rozjíždí okolní skiareály, tak můžete zažít jezdit na kafe :papa

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Dnes jsem byl opět na horách, fotky nemám, protože v té vánici stejně nic vidět nebylo. Sněhu mezi 30-40cm. Tady ve Vrchlabí kolem 20cm. O víkendu se rozjíždí okolní skiareály, tak můžete zažít jezdit na kafe :papa

Jo, dneska jsem něco zaslechl v rádiu - že prej mezi Chrchlabim a Špindlem je sněhová vánice, bo co! Kdo by to čekal, koncem listopadu?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Jo, dneska jsem něco zaslechl v rádiu - že prej mezi Chrchlabim a Špindlem je sněhová vánice, bo co! Kdo by to čekal, koncem listopadu?:myslim

vit letos nák pozdě:myslim
Odesláno

Tě asi vemu za slovo. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...