Schreek Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Medvěde ty si ale neuvědomuješ, co vše tomu smazání předcházelo. Gabriel má neustálou tendenci provokovat, od té doby co jsme mu nedovolili změnu nicku. A pokud mu admin smaže náladu je podle mě nepřípustné aby si tam bez jakékoliv diskuze šoupnul to samé znovu. Takhle pohrdat moderátorem by si nikdo neměl dovolit! Tohle je asi jediné forum, kde se neustále rozebírají zásahy moderátorů! Jednou tak moderátoři rozhodli a toto stanovisko je finální, pokud nám Gabriel nesdělí jediný rozumný důvod proč tam zrovna tohle potřebuje mít (krom nutnosti provokovat admina). Pokud se někomu rozhodnutí moderátorů nelíbí, konkurz na nové moderátory právě probíhá, takže máte možnost na tom něco změnit MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
Almanil Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Pokud se moderátoři shodli mělo by to platit, ale možná by nebylo od věci tato rozhodnutí dávat s vysvětlením do jednoho vlákna. Mám dojem, že t teprve teď se tady prezentuje způsob rozhodování. A větší proaktivita by mohla podobná témata omezit. Já třeba nesouhlasím se smazáním této konkrétní nálady, ale respektuji společné moderátorské rozhodnutí. Citovat
Charlie 1 Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Medvěde ty si ale neuvědomuješ, co vše tomu smazání předcházelo. Gabriel má neustálou tendenci provokovat, od té doby co jsme mu nedovolili změnu nicku. A pokud mu admin smaže náladu je podle mě nepřípustné aby si tam bez jakékoliv diskuze šoupnul to samé znovu. Takhle pohrdat moderátorem by si nikdo neměl dovolit! Tohle je asi jediné forum, kde se neustále rozebírají zásahy moderátorů! Jednou tak moderátoři rozhodli a toto stanovisko je finální, pokud nám Gabriel nesdělí jediný rozumný důvod proč tam zrovna tohle potřebuje mít (krom nutnosti provokovat admina). To mas pravdu,ze probíhá,ale vyberete si toho,kdo se Vám bude hodit do party.... Už vidím ,ze by jste vybrali někoho ,kdo ma jiný názory než Vy.....třeba takový ho Gabriela apod.... Podle me by si sami řádný členové měli vybrat z kandidátek koho chtějí aby moderoval...3 člena komise je podle me úplně na nic a dopadne to jak jsem psal výše.... Pokud se někomu rozhodnutí moderátorů nelíbí, konkurz na nové moderátory právě probíhá, takže máte možnost na tom něco změnit Citovat
MotoMoto Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Promiň Schreeku, ale to mi přijde dost ujeté. Moderátoři rozhodli. A přes to vlak nejede? Jak se má cítit a hlavně chovat člověk, který se jejich rozhodnutím cítí poškozen? To má sklopit uši a táhnout? Kde to jsme? Už mnohokrát jsme tu četl, zvolili jsme si vedení tak je to jeho věc, moderátoři rozhodli tak to platí? Jsme spolek jehož nejvyšším orgánem je valná hromada členů, na to by mělo vedení a ostatní co vykonávají nějakou funkci myslet. Já vím, někdo je člen a někdo není, ale slušnost vůči všem by měla být a tím nemyslím jenom slušnost verbální, ale i logickou. Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Na co vedeni teda vlastne je Michale? Citovat
Charlie 1 Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 To je to same jako chování některých členů vedeni k dlouholetým řádným členům,kteří pro klub něco udělali viz.třeba Medved, Ač ma jiný názor někteří ho nedokážou tolerovat a medvěda kritizují.... Všechno tady odráží naladu a logickým vyústěním je ze dlouhodobý členové konci s řádným členstvím... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 No jo, když jim nedělame dojnou krávu, nebo nechceme změnit nick, nebo přesuneme vlakno do spravne sekce tak končí s členstvím, jak v mateřské školce Gabriel 307 ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 (upraveno) a pod to me podepis!!!!!!!! Ja tenkrat chtel koncit, protoze me stvalo ze se rozhoduje o relativne velkych penezich treba na ten Kokorin, a vedeni nepripustilo diskuzi a proste to tak bude. Vysledek je ten, ze tam byla spousta lidi, ale lidi, ktery to jen vyuzili jako levny vikend a v zivote jsem je uz nevidel. Svuj predchozi prispevek jsem upravil, protoze nechci jit do konfliktu...... a toto vlakno je opet jen ukazkou jak jednomu bylo presunuto vlakno, druhemu se neschvalil nick, a furt dokola a dokola a dokola....... a uplne zbytecne..... Strejne jako Medvedovo rypani ve vlaknech libereckem srazu kvuli tomu, ze nebude prece na sraze koukat na hokej, a pak se programu vlastne vubec nezucastnil, mimo tomboly a nocniho posezeni u piva............... Upraveno 10. červen 2015 uživatelem Scratch Citovat
MotoMoto Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Na co vedeni teda vlastne je Michale? K tomu aby řídili administraci klubu. Aby zajišťovali chod klubu. Je to vedení klubu a pokud bude dál platit, že uživatelem a přispěvatelem na fóru může být každý kdo se zaregistruje tak je třeba brát v potaz i jeho potřeby i když se to někomu nemusí líbit. Já vím, že fórum financuje klub a tedy má v něm i rozhodující vliv, ale neměl by toto přehlížet. Uvědomte si prosím, že čím více prostoru lidem dáte, tím lépe se v tom prostředí cítí. A to platí obecně. Čím víc budete lidi svazovat pravidly a dalšími omezeními tím méně sem budou chodit. Pořádek a klid je možná fajn, ale nic to neřeší. Citovat
MotoMoto Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 (upraveno) Vždy ve všech společnostech a skupinách vzniká podobný konflikt, kdy "staří" mají pocit, že to dělali lépe, ale jen velmi chytří "mladí" jim dokáží naslouchat a jejich rady akceptovat. Ne nadarmo jsou rady starších. Ano není to moderní, není to vždy In, ale je to fakt. A oni pak i ti "starší" začnou lépe chápat názory a postoje "mladých" a podobně to je i s členy klubu. Teď se omlouvám Radkovi, že jsem napsal dva příspěvky za sebou a nepoužil úpravu. Vidíš, včera mi to vysvětlíš a já to dneska zapomenu. Polepším se, děkuji za pochopení. Upraveno 10. červen 2015 uživatelem MotoMoto Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 hele porusujes pravidla, uz zase, a byl jsi na to jiz upozornen, ze se nevkladaji 2 prispevky behem 3 minut za sebe, ale existuje uprava prispevku. A stejne se tim neridis. Takze nekdo si bude denne menit nicky, nekdo bude neustale vkladat takto prispevky, dalsi bude citovat prispevky predchazejici, nekdo bude vkladat rozmerna fota, ok, da se lidem svoboda. Bude to tady piece...... ale vis co tu hlavne bude? BORDEL, BORDEL, BORDEL!!!!!!!!!!! Citovat
MotoMoto Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Já se za to omluvil. navíc každý příspěvek byl reakce na něco jiného, tak nepruď. Ale ano o těchto pravidlech nikdo nemluví, také se musím naučit jezdit vpravo a dodržovat předpisy, ale já mluvil o jiném. O lidském přístupu k individualitám. Nejsou tu miliony lidí aby to nešlo řešit individuálně. A každý se moda zastane pokud to tak bude a přesto ten kdo bude chtít vyhledávat konflikty nepřestane. Ale teď je to jiné. Až moc často to tu slyším. Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 (upraveno) O tom se tu ted pise, ze jednomu se neco dovoli a druhymu zakaze a je ohen na strese. Presny pripad argumentace tenkrat Gabriela, ze nekomu se to zmenilo a jemu ne. To je presne to. Zkusili jste se nekdy vzit do kuze Hurvajze? Jedni rvou at se vlakno zamkne, ze uz je toho dost, druhy rvou, proc se to zamklo!!!!!!!!! Vsak v tomhle se neda normalne fungovat. Kazdy tady je individualita, za chvili se moderatori stanou otroky individualit. Ver ze i Gabriel se posuzoval ve vedeni individiualne, a to nekolikrat...... Osobne si myslim, ze Kurt taky resil parkrat zapeklity situace, ale to co se dneska zada od modu a adminu na tomto foru uz je vrchol. Je fakt, ze treba s tim podpisem by to modi mohli ignorovat a myslet si o tom sve. Taky by se mohli ridit vetsinou, kdyz se zvedne vlna odporu, ale ja tu "vlnu odporu" spocitam na prstech obou ruk, a to neni zas tak zasadni, to jsou mozna 2% radnych clenu, 0,1% clenu, a to je proste procento, ktere je pochopitelne. Vzdy nekdo bude v opozici. Upraveno 10. červen 2015 uživatelem Scratch Citovat
MotoMoto Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 (upraveno) Možná máš pravdu, pak by se ale měly tyto informace dostat ven a ne je skrývat, nedělá to dobrý dojem. Ano Radkovi vůbec nezávidím a jeho práce si cením, jen mi někdy přijde příliš, stejně jako třeba Ty, autoritářský. Vzpomeň si kolik jsme spolu měli rozepří o tom jak má zasahovat policie a o prezidentovi a podobně. Prostě ne vždy je dobré se chovat razantně a podle pravidla, jednou to tak je a basta. Ano každá svoboda sebou nese určitou míru zvýšení kriminality, ale je otázka co je lepší zda svoboda a nebo nesvoboda, ale pořádek a přesný řád. Jako v životě. Kde Ty se budeš cítit lépe? Uvedu malý příklad, u nás jsou na všech křižovatkách přesně určená pravidla buď značkou a nebo pravé ruky (já vím že se to jmenuje jinak) a třeba v Anglii je 70% křižovatek bez pravidl, žádná hlavní, žádné pravidlo o vozidle přijíždějící z leva a nebo dokonce z prava. Nic. A přesto se tam skoro nebourá. Lidé se k sobě chovají jinak. Račte, jeďte, ne až po vás. A to tam kde je moc pravidel není a chybí. Upraveno 10. červen 2015 uživatelem MotoMoto Citovat
Béďa Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Charlie 1: koukám že nás máš dost přečtený, chjo a my mysleli že to nikdo nepozná.. Prober se! Proč by jsme měli mezi moderátory vybírat někoho s kým jsou na klubu problémy? KAŽDÝ kdo má zájem a splňuje požadavky, má k nám cestu otevřenou, tak nás tu neosočuj z takových nesmyslů! Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Beďa: To víš, podle sebe.......................... MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 (upraveno) Hurvajz, tohle dokáže vyloženě uklidnit situaci. Béďa: Je jasné, že není vhodné aby dělal moderátora někdo s kým jsou problémy. Jde spíš o to v čem problémy spočívají. Jsem zvědavý zda se přihlásí a bude přijat někdo kdo třeba bude mít jiný názor na současnou debatu. A nemusí být problémový člověk. Upraveno 10. červen 2015 uživatelem MotoMoto punkac ohodnotil 1 Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Budes protoze pres nescetna vyslovna upozorneni zase porusujes pravidla. Editace editace editace !!! Citovat
Charlie 1 Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Jo já zapomněl ,kdo nemá stejný názor s vedením je problémový....proberte se Vy. Škoda ze se tady nevoli krome vedeni i moderátoři,to by někteří hooodne zaplakali..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.