Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No a co???

Kdyz to bude inzerovat treba za 999,- Kc A PRODA TO, je mi to sumak. Pokud se to nekomu nelibi, tak muze ChouLovi nabidnout pomoc a inzerovat na bazosi sam treba za 199,- Kc nechat si rozdil mezi ChouLovou cenou a cenou, za kterou manualy proda, v kapse (verim, ze by v tom nebyl zadny problem). Ale smrdi to praci, tak radsi budem ukazovat prstem, jaky ze je dotycny inzerent hajzl a vycuranek....

Odesláno

Odkud myslíš , že to bude na 95% pocházet?

Už se to tu kdysi myslím řešilo. Tenkrát to bylo na aukru.

Klidně to na bazoš lupnu , už vidim, jak by to bylo jedno, kdyby zůstal rozdíl v kapse.

A tohle není o práci. Sám inzeruji poměrně dost, jelikož nějaké věci vyrábím, tam se dá mluvit o práci.

Odesláno

Podle mne to je cistej obchod - proda? Jeho byznys ... Neproda? Taky jeho byznys. Pokud najde nekoho, kdo manual za xxx,- Kc koupi, tak at mu ho nadeli (a najde-li podobnych treba 100, budiz mu prano.

Odesláno

Nebudu někomu dělat reklamu, ale velký manuál "Jak na to" pro P406 jsem koupil v jednom knihkupectví za 450,- Kč. :myslim  Ale budiž mu přáno - když to prodá. Zda je to někdo od nás, to by mohl vědět nebo odhadnout ChouLu - pokud je někomu prodával a obzvlášť pokud to bylo např. ve větším množství. 

Odesláno (upraveno)

Franto - pokud je to Jak na to od KOPPa, tak prodejni cena teto knihy byla nejdrive 499,- Kc a ke konci az 599,- Kc - za 450,- Kc to tedy byla cena vic nez slusna (v klubovem e-shopu ale nikdy nebyla).

P. S.

Ted jsem se dival, ze KOPP tyhle prirucky opravdu za 448,- Kc vyprodava

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Návody od klubu už jsou dlouhou dobu označovány klubovým razítkem, což by mělo jejich následný předprodej přinejmenším ztizit... My je dle dohody z Peugeotem zpenezovat nesmíme...

Odesláno z telefonu za pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Méďo - nepochopil. Šlo jen o srovnání ceny, kompletní servisní manuál za 450,- a uživatelská příručka za 350,-  :myslim  Ale pokud to prodá, resp. někdo to koupí - proč ne. Ve srovnání např. s figurkami Gormitů, či jak se ty potvory jmenují, s podobnou cenou, je tohle alespoň užitečné.

Upraveno uživatelem FrantaCV

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...