Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vyhrozuje, ja ho videl :D

uz to je zase komedie, obcas tragikomedie :D

pokud to najde autor :D

Odesláno

Autor si dik sledovani poslednich prispevku zadneho presunu ani nevsiml. Kazdopadne jsem rad, ze jsem timto vlaknem MOZNA "mody" a vedeni prinutil zamyslet se nad tim, jak je jejich "prace" nekterymi cleny vnimana a jsem rad, ze muj nazor neni zdaleka tak osamoceny, jak by to oni radi videli.

Co se komedie tyce - to uz necham na uvazeni kazdeho (podle mne se tu probiraji veci docela zasadni).

Odesláno

Zdá se mi to? Nebo je opravdu frekvence klubové temnoty (těchto typů vláken o ničem) jednou za měsíc? Říkejme tomu klubové krámy :D

Nic hoši je třeba problém řešit, takže tampoooon, brufen, led na čelo a až bude po všem (cca za 6 dní) můžeme zase (souložit) o důležitějších věcech.

Odesláno

ja bych rekl, ze to je tim sobotnim horkem jeste. Ja bych nechal dva moderatory a budem na vsechno cekat tejden :D

Odesláno

JJEE"užměnebavípsáttvůjdvojitýnick"NNDDAA: :D :D :D - to je máte dlouho, u nás je za čtyři dny po všem :D :D

Moderace mi nevadí, kdejakej bluemaglajzník si pak začne vyskakovat a ruku na srdce, když je někde upravenej příspěvek, vždycky je doplněno červenou barvou textu vysvětlení od MODa, proč to a to bylo zmoderováno. Nikdy jsem s tím neměl problém a uznal svou chybu, pokud šlo o mě a když jsem si četl u jiných příspěvků, proč byly zmoderovány, řekl jsem si:"Ano, mají pravdu"

Co se týče udělení banánů, tak všechny jsou napsaný v příslušném vlákně, je tam i důvod udělení. Nevidím tedy nějakou furt Motomotem proklamovanou moderátorskou zvůli udělování ovocíčka. Když jsem ho kupříkladu dostal já, bylo mi vše vysvětleno a nezbylo než souhlasit.... To vystydnutí mé horké hlavy mi i prospělo

Odesláno

Minimaxa vyhrožuje SuperAdminovi smrtí... No kde to jsme?! To je na banána :D :D :D

Minimaxa pouze věští brzkou budoucnost a preje Adminovi dlouhé žití :P

Odesláno

A nevyrušujte, mám tady 31 skoro studentú, kteří dychtivě čekaji na moje info, jak zapojí pr.chr. ;)

Odesláno

pr.chr. je doplňková ochrana pracující na principu součtového transformátoru a při zvětšení reziduálního proudu nad 30mA dojde k vybavení ochrany

Pro nechápající... Když někdo naštve moderátora více jak 30x za den, dojde k vybavení Moda a ten dá odpovídající odměnu zpusobovateli reziduálního proudu

Odesláno

Ochrana je důležitá.

Pe.tr, děkuji za sluníčkového strejdu. Asi mě znáš málo, já také dokážu metat blesky.

Odesláno

Hurvajzi, pokud je tvoje koule jineho nazoru nez moje koule, myslim, ze je to v poradku, neboť nemáme stejné ;)

Odesláno

Cekam kdo zkopiruje myslenku od sousedu a bude tu chtit funkci ombudsmana.

I tahle myšlenka (byť mi není známo nic o kopírovacím původu) už tu celkem nedávno byla...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...