Guest Scratch Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 vyhrozuje, ja ho videl uz to je zase komedie, obcas tragikomedie pokud to najde autor Citovat
Medvěd Odesláno 10. červen 2015 Autor Odesláno 10. červen 2015 Autor si dik sledovani poslednich prispevku zadneho presunu ani nevsiml. Kazdopadne jsem rad, ze jsem timto vlaknem MOZNA "mody" a vedeni prinutil zamyslet se nad tim, jak je jejich "prace" nekterymi cleny vnimana a jsem rad, ze muj nazor neni zdaleka tak osamoceny, jak by to oni radi videli. Co se komedie tyce - to uz necham na uvazeni kazdeho (podle mne se tu probiraji veci docela zasadni). Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Zdá se mi to? Nebo je opravdu frekvence klubové temnoty (těchto typů vláken o ničem) jednou za měsíc? Říkejme tomu klubové krámy Nic hoši je třeba problém řešit, takže tampoooon, brufen, led na čelo a až bude po všem (cca za 6 dní) můžeme zase (souložit) o důležitějších věcech. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 ja bych rekl, ze to je tim sobotnim horkem jeste. Ja bych nechal dva moderatory a budem na vsechno cekat tejden Citovat
punkac Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 JJEE"užměnebavípsáttvůjdvojitýnick"NNDDAA: :D - to je máte dlouho, u nás je za čtyři dny po všem :D Moderace mi nevadí, kdejakej bluemaglajzník si pak začne vyskakovat a ruku na srdce, když je někde upravenej příspěvek, vždycky je doplněno červenou barvou textu vysvětlení od MODa, proč to a to bylo zmoderováno. Nikdy jsem s tím neměl problém a uznal svou chybu, pokud šlo o mě a když jsem si četl u jiných příspěvků, proč byly zmoderovány, řekl jsem si:"Ano, mají pravdu" Co se týče udělení banánů, tak všechny jsou napsaný v příslušném vlákně, je tam i důvod udělení. Nevidím tedy nějakou furt Motomotem proklamovanou moderátorskou zvůli udělování ovocíčka. Když jsem ho kupříkladu dostal já, bylo mi vše vysvětleno a nezbylo než souhlasit.... To vystydnutí mé horké hlavy mi i prospělo Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Tak když ti Aussig an der Elbe tak se ani nedivím to to potom odteče samo Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Motomoto ty jsi takovej ten slunickovy strejda , no jestli opravdu kandidujes preju at ti to opravdu vydrzi i nadale, ocemz opravdu pochybuji. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Minimaxa vyhrožuje SuperAdminovi smrtí... No kde to jsme?! To je na banána :D Minimaxa pouze věští brzkou budoucnost a preje Adminovi dlouhé žití Citovat
Guest minimaxa Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 A nevyrušujte, mám tady 31 skoro studentú, kteří dychtivě čekaji na moje info, jak zapojí pr.chr. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Věštit si mužeš co chceš, moje věštecká koule je jinýho nazoru, ale to uvidíš sám. ELTON: Proudový Chránič Citovat
punkac Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 pr.chr. je doplňková ochrana pracující na principu součtového transformátoru a při zvětšení reziduálního proudu nad 30mA dojde k vybavení ochrany Pro nechápající... Když někdo naštve moderátora více jak 30x za den, dojde k vybavení Moda a ten dá odpovídající odměnu zpusobovateli reziduálního proudu Citovat
MotoMoto Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Ochrana je důležitá. Pe.tr, děkuji za sluníčkového strejdu. Asi mě znáš málo, já také dokážu metat blesky. Citovat
Vvitty Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Tak hlavne aby nespinal i na bezny svodovy proud nekterych spotrebicu (kdyz uz ted teda jsme v pokecu a ne v klubu). Citovat
Guest minimaxa Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Hurvajzi, pokud je tvoje koule jineho nazoru nez moje koule, myslim, ze je to v poradku, neboť nemáme stejné Citovat
Veverka Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Cekam kdo zkopiruje myslenku od sousedu a bude tu chtit funkci ombudsmana. I tahle myšlenka (byť mi není známo nic o kopírovacím původu) už tu celkem nedávno byla... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.