Béďa Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 MotoMoto: upřímně, je vidět že si nikdy nic takového nedělal, tvoje názory jsou opravdu mimo mísu.. ZNOVU OPAKUJI: Konkurz na moderátory není o navýšení jejich počtu! Chceme oddělit moderátory od vedení tak, aby jste si v případě pocitu křivdy měli kde stěžovat! To jsou snad změny k lepšímu ne? Citovat
MotoMoto Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Máš pravdu nedělal, ale umím si myslím představit jak by to mělo fungovat. Ano jsou to změny k lepšímu, jde jen o to jak moc se to projeví. I ten sebelepší záměr může kdokoliv pos...t. Ale držím palce aby se našli ochotní a slušní lidé. Vůbec to neznamená, že si myslím, že současní nejsou slušní a ochotní, to raději hned uvádím na pravou míru. Aby mě někdo nechytal za slovo. Citovat
Vvitty Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 To není hájení to co tu řešíme, to jsou cílené provokace, ať už náladou, nebo podpisem, to je potřeba rozlišovat. To v cem Ty vidis provokaci velka cast uzivatelu nevidi vubec (protoze takovy kraviny jako nalada nectou) a ten zbytek vidi jen to co je tam napsano - ze dotycny prestal byt radnym clenem klubu od roku 2015. Nebyt toho ze se to tady ted rozmazava tak bych si ani nevsimnul ze je to ma byt rejpani do nekoho a povazoval to za proste konstatovani situace srovnatelne s citaci "chcije a chcije". Nebylo lepsi to prekousnout, nechat to tam a usetrit ostatni od tohoto flame, po kterem uz jeho naladu zaregistrovali snad skoro vsichni? Aspon by meli moderatori ten propagovany klid na praci... Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 (upraveno) Máš pravdu nedělal, ale umím si myslím představit jak by to mělo fungovat. Takových je, co si myslí, že si umí představit ... Já si třeba myslím, že by to mělo fungovat tak, že si lidi přečtou pravidla a budou je dodržovat. Budou respektovat zvolené vedení a jimi pověřené funkcionáře. Pokud s něčím nebudou spokojeni, tak budou kontaktovat vedení - ideálně na k tomu určeném fóru. Vedení se k tomu vyjádří a jeho vyjádření je konečné. Pokud nebude dotyčným vyjádření po vůli, nezbývá jim, než to rozhodnutí respektovat minimálně do příštích voleb, kde si třeba zvolí jiné vedení, které to bude dělat jinak a počínání dotyčných posvětí. Upraveno 10. červen 2015 uživatelem MJSytic MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Je Vvitty souhlasí s tebou,jsem se uklikl:-) Citovat
oddie Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Umím si představit, jak by to mělo fungovat Aneb - auto jsem nikdy neopravoval, ale umím si představit, jak se to dělá, takže stojím opravářovi za zadkem a radím mu, jak to má dělat, on by beze mě nevěděl, že to vlastně dělá špatně, tak to podle mých rad udělá lépe Nebo - sice jsem nikdy neprogramoval, ale umím si představit, jak se to dělá, takže bych všechny programy udělal lépe než ti blbí programátoři, kteří to asi neumí... Jo jo, kde já jsem to všechno už slyšel. Citovat
MotoMoto Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 MJSytic To je právě ono, když vedení rozhodne tak to platí. A tak by to nemělo být. V tom se asi neshodneme. Vedení je jako vláda, vede stát a skládá účty sněmovně, která je zákonodárná. A zde to je podobné. Můžeme odvolat vedení, ale také ho můžeme úkolovat. Můžeme říct tohle děláte dobře a tohle ´špatně. A ne jednou byli zvolení a tak do dalších voleb jsou hajení. oddie: řekl jsem snad něco takového co zde píšeš? To že si umím představit jak by mělo fungovat je podobné že si umím představit jak by auto mělo jezdit a program dělat určené věci. Já tu přeci nehodnotím, že si umím představit jakým nástroje a způsobem je přesouváno vlakno fora jinam a nebo mazána nálada druhých. To jsi spletl trochu level. punkac ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 (upraveno) MotoMoto: Být v "robotickém" vedení, kde nemám možnost realizovat své představy a řídit se svými názory, bych pracovat nechtěl. Uvidíme po volbách, jak se ti případně povede tuto představu realizovat Osobně novým moderátorům jejich budoucí činnost nezávidím. Individuální ohýbání pravidel jen způsobí nejistotu v jejich rozhodování a prodlouží doby zásahů Ale třeba si to časem sedne ... Upraveno 10. červen 2015 uživatelem MJSytic Citovat
oddie Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 To právě vůbec jiný level není, protože ty tu kritizuješ jednotlivé úkony, navíc vytržené z kontextu. A ne nástroje. Citovat
MotoMoto Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 MJSytic Není to o ohýbaní pravidel, je to o něčem jiném. A ani o robotnickém vedení. Je to o naslouchání jiným a neprosazování si svých názorů z pozice silnějšího. Člen vedení je vždy ve výhodnější pozici. má více informací a je na něm zda si bude prosazovat "svoje" práva přes mrtvoly a nebo se přiblíží. Jen hlupák neposlouchá hlas lidu. To jsem nevymyslel já. Současná situace v klubu to jasně ukazuje, že systém biče a nebo cukru a biče zde nemůže fungovat. Oddie: Nebudu se s tebou přít. Je hezké že víš lépe než já jak jsem co myslel. Já pdotkl, že si myslím, že si dovedu představit jak by to mělo fungovat, jak by to auto mělo jezdit a jak by ten program měl pracovat. Ne, nevím jak se auto opravuje a ještě trochu si pamatuji jak se programuje. Ale to neznamená, že si nedovedu udělat představu jak by moderátoři měli fungovat ke spokojenosti všech a nejen vedení. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Twl, už to někdo slepte, kdo to ma furt hledat. Haloooo, admin tu není? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Jak chceš toto slepovat, jedině to dat komplet dohromady a jak se to promicha bude z toho total chaoz Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 No to nejde, to bude jak kdybych ty dvě temata hodil do mixeru Citovat
MotoMoto Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 To fakt nejde, jedině je dát aspoň do stejné sekce. aby se nemuselo lítat sem a tam. Pokud by to bylo přijatelné řešení tak bych Tě Radku o to poprosil. Děkuji. Myslím, že i autoři vláken by to akceptovali. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 OK, je to v pokecu oboje, ted už jen počkam na zakladatele až mi napiše že to chtěl mit v sekci klub a ja mu to přesunul, to bude asi moje smrt Citovat
Guest minimaxa Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Tvoje smrt bude mit uplně jiný důvod. Ale to ma ještě čas. Citovat
MJSytic Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Minimaxa vyhrožuje SuperAdminovi smrtí... No kde to jsme?! To je na banána :D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Třeba nevyhrožuje, třeba jen předpovídá budoucnost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.