oddie Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 Poslední dobou mám takový pocit, že mi to nějak hůř táhne, vedlejší efekt je ten, že přestala klouzat spojka, co předtím párkrát proklouzla ale zjevně je to díky tomu, že má motor horší tah. Jinak žádný problém, starty OK, jezdí to v pohodě, dá se nastavit na tempomatu 140 a na rovině z toho v případě potřeby ještě přidat, nežere to, nehulí to, ale v akceleraci to podle mého má nějakou rezervu, co tam dřív byla a teď není. Cvičně jsem zatím kouknul do dia na tlak turba, plný náběh na 2 bary (absolutní) a zásah obtoku je těsně pod 2000ot, což je v pohodě, na nic jiného jsem zatím nekoukal. Váhu vzduchu jsem měnil loni za novou, to by mě docela nas*alo, kdyby byla vadná, ale je to docela pravděpodobné, že to dělá ona. No nic, musel jsem si jen trochu postěžovat Citovat
oddie Odesláno 1. červen 2015 Autor Odesláno 1. červen 2015 Může. Už se na něj chystám dlouho, že tam dám jinej, ale pořád nějak nejsou lidi... a to už mám doma i COčko, všechno, "jenom" to udělat. Citovat
MJSytic Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 Půjč si na týden litrovou 106 a ono to pak zase pojede Citovat
oddie Odesláno 1. červen 2015 Autor Odesláno 1. červen 2015 Píšu, že mám problém s autem, ne že si nemám co oblíknout Citovat
dusan2 Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 Moj KAT vyzera povodny ked som onehdy menil vyfuk tak som nanho kukol bol cisty ako lalia. Mozno je to tym ze ho pravidelne poriadne vypalujem Ty robis tiez dlhe streky nemyslim ze to bude on. Citovat
adraj Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 pomohlo by,ti zapůjčení mé 806 v 1.8 stavu na kontrolu. Asi ne. No skouším jakykoliv melouch. PLS nevíš o něčem Citovat
adraj Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 mimochodem ,konmpletně nový výfuk a střední díl,prosím,joo Citovat
oddie Odesláno 21. červen 2015 Autor Odesláno 21. červen 2015 Tak mi pocitově přijde, jako že se to furt malinko zhoršuje, asi budu muset ukecat někoho znalého s diag, aby se se mnou projel, sám to lovit za jízdy od volantu je poněkud o hubu.... Citovat
dusan2 Odesláno 25. červen 2015 Odesláno 25. červen 2015 Prepáč oddie nedá mi to ale musím sa pochváliť mne to stále ide celkom dobre Dnes som to testoval po výmene rozvodov cestou z nemecka. Podotýkam že foto je z roviny. Z kopca to bolo ešte O 10-15 km viac Citovat
oddie Odesláno 26. červen 2015 Autor Odesláno 26. červen 2015 V TP je max tuším 175, to by celkem s odchylkou tachometru odpovídalo... Já asi zkusím prohodit tu váhu vzduchu, jestli se to nějak projeví, uvidím, kdy se k tomu dostanu, fakt nemám náladu se teďka sebemíň hrabat v autě, když je hezky Citovat
oddie Odesláno 12. září 2015 Autor Odesláno 12. září 2015 Tak jsem krátce zkoušel na chomutovské kolem průmyslové zóny, kousek je tam podle vrstevnic skoro přesně po rovině, vylezlo to na tacho 177, GPS 170. V TP je max 173, tak žádný zázrak ani hrůza. Někdy musím zkusit tu jinou váhu. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. září 2015 Odesláno 13. září 2015 není to jen takový ten pocit, kdy každé auto jede nejlépe, když se řídí poprvé? jak si postupně člověk na něj zvykne, jakoby už tak dobře nejelo... Citovat
dusan2 Odesláno 13. září 2015 Odesláno 13. září 2015 Ja myslim ze to je len o trenningu. Mal by si tu maximalku trenovat pravidelne a to auto si casom urcite da povedat aj bez novej vahy vzduchu Ale myslim ze to aj tak nieje spatne vzhladom na rok vyroby tych nasich krabic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.