Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poslední dobou mám takový pocit, že mi to nějak hůř táhne, vedlejší efekt je ten, že přestala klouzat spojka, co předtím párkrát proklouzla :) ale zjevně je to díky tomu, že má motor horší tah. Jinak žádný problém, starty OK, jezdí to v pohodě, dá se nastavit na tempomatu 140 a na rovině z toho v případě potřeby ještě přidat, nežere to, nehulí to, ale v akceleraci to podle mého má nějakou rezervu, co tam dřív byla a teď není. Cvičně jsem zatím kouknul do dia na tlak turba, plný náběh na 2 bary (absolutní) a zásah obtoku je těsně pod 2000ot, což je v pohodě, na nic jiného jsem zatím nekoukal. Váhu vzduchu jsem měnil loni za novou, to by mě docela nas*alo, kdyby byla vadná, ale je to docela pravděpodobné, že to dělá ona. 

No nic, musel jsem si jen trochu postěžovat :)

Odesláno

Může. Už se na něj chystám dlouho, že tam dám jinej, ale pořád nějak nejsou lidi... a to už mám doma i COčko, všechno, "jenom" to udělat.

Odesláno

Moj KAT vyzera povodny ked som onehdy menil vyfuk tak som nanho kukol bol cisty ako lalia. Mozno je to tym ze ho pravidelne poriadne vypalujem :) Ty robis tiez dlhe streky nemyslim ze to bude on.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak mi pocitově přijde, jako že se to furt malinko zhoršuje, asi budu muset ukecat někoho znalého s diag, aby se se mnou projel, sám to lovit za jízdy od volantu je poněkud o hubu....

Odesláno

Prepáč oddie nedá mi to ale musím sa pochváliť mne to stále ide celkom dobre :)

Dnes som to testoval po výmene rozvodov cestou z nemecka. Podotýkam že foto je z roviny. Z kopca to bolo ešte O 10-15 km viac :)

post-29597-0-67731500-1435270342_thumb.j

Odesláno

V TP je max tuším 175, to by celkem s odchylkou tachometru odpovídalo... Já asi zkusím prohodit tu váhu vzduchu, jestli se to nějak projeví, uvidím, kdy se k tomu dostanu, fakt nemám náladu se teďka sebemíň hrabat v autě, když je hezky :)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak jsem krátce zkoušel na chomutovské kolem průmyslové zóny, kousek je tam podle vrstevnic skoro přesně po rovině, vylezlo to na tacho 177, GPS 170. V TP je max 173, tak žádný zázrak ani hrůza. Někdy musím zkusit tu jinou váhu.

Odesláno

není to jen takový ten pocit, kdy každé auto jede nejlépe, když se řídí poprvé? jak si postupně člověk na něj zvykne, jakoby už tak dobře nejelo... :)

Odesláno

Ja myslim ze to je len o trenningu. Mal by si tu maximalku trenovat pravidelne a to auto si casom urcite da povedat aj bez novej vahy vzduchu :) Ale myslim ze to aj tak nieje spatne vzhladom na rok vyroby tych nasich krabic :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...